Rom 13.0.12 güncellemesi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Bi aralar Xiaomi global romlara da kendi arama ve mesajlaşma uygulamarını geri getireceğini falan söylemişt ne oldu o iş? Battı sanırım :D

Ayrıca yakın zamanda (öyle umuyorum) EEA 13.0.13 gelecek. Şu an Mi Pilot sürümü olarak mevcut. Biraz dişinizi sıkıp EEA updateyi beklemeniz ve onu yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır.

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Bi aralar Xiaomi global romlara da kendi arama ve mesajlaşma uygulamarını geri getireceğini falan söylemişt ne oldu o iş? Battı sanırım :D

Ayrıca yakın zamanda (öyle umuyorum) EEA 13.0.13 gelecek. Şu an Mi Pilot sürümü olarak mevcut. Biraz dişinizi sıkıp EEA updateyi beklemeniz ve onu yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır.
Hocam Redmi Note 10 pro global için en stabil Endonezya romu linki paylaşabilirmisiniz rica etsem.

Son düzenleme:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam Redmi Note 10 pro global için en stabil Endonezya romu linki paylaşabilirmisiniz rica etsem.
Endonezya kullanmıyorum hocam. Sadece telefonu ilk aldığım zamanlarda bir süre 12.5 Endonezya kullandım onda da ısınma sorunları falan vardı. MIUI 13 Endonezya nasıl hiçbir fikrim yok.

kasimturkmen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasım
Cihazım
redmi not 10
Konular
4
Bu bahsettiğiniz sürüm hangisi, mi mesaj ve arama olan yani?
arkdaşlar ilk olarak eea nın 13.0.10 sürümünü flashladım sonra 13.0.12 sürümünü telefonun hafızasına attım ordan tel hafızasında romu kurdum sonra format reset yaptım modem dosyasını yükledim ve telefonu açtım google uygulamarı yoktu için gerekde duymadım içinde full miui arama var rom çok güzel stabil şuan hiçbir sorun karşılaşmadım pil ömrü de arttı 2 gündür sorunsuz kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aramlar mesajlar not defteri tüm google uygulamarı yerine kendi uygulamarı var ve test ettim hepsi başarılı çalışıyor

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
arkdaşlar ilk olarak eea nın 13.0.10 sürümünü flashladım sonra 13.0.12 sürümünü telefonun hafızasına attım ordan tel hafızasında romu kurdum sonra format reset yaptım modem dosyasını yükledim ve telefonu açtım google uygulamarı yoktu için gerekde duymadım içinde full miui arama var rom çok güzel stabil şuan hiçbir sorun karşılaşmadım pil ömrü de arttı 2 gündür sorunsuz kullanıyorum

aramlar mesajlar not defteri tüm google uygulamarı yerine kendi uygulamarı var ve test ettim hepsi başarılı çalışıyor
EEA'nın 13.0.12 sürümü yok. EEA üzerine global romu mu yüklediniz? EEA 13.0.13 sürümü yükledim hala Google arama ve SMS uygulaması var.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
EEA'nın 13.0.12 sürümü yok. EEA üzerine global romu mu yüklediniz? EEA 13.0.13 sürümü yükledim hala Google arama ve SMS uygulaması var.
Aslında bunu ben de merak ettim. Sorduğunuz iyi oldu hocam.

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10

Forcesser
kasimturkmen
İlginç. Bende merak ettim şimdi.
Ayarlar Cihazım kısmının ekran resmini paylaşabilirmisiniz?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Üst Alt