- Adım
- Fearless
- Cihazım
- Redmi note10pro
- Konular
- 13
Arkadaşlar note 10 pro ya Yeni gelen MIUI 13.0.12 sürümü nasıl 13.0.8 e göre güncelleyen oldu mu
Bence iyi sadece güvenlik güncellemesi değildir.Ama miui işte bir yeri yapar diğer tarafı bozar.Bu duruma sinir oluyorum.Bu yüzden bu telefondan soğudum.Birde güncelleme merakımız var.sanki içinde altın çıkacak..O kadar iyimi
Hyr ben 12.5 kullanıyorum iyi diyorlar geç filan diye o yüzden sordumBence iyi sadece güvenlik güncellemesi değildir.Ama miui işte bir yeri yapar diğer tarafı bozar.Bu duruma sinir oluyorum.Bu yüzden bu telefondan soğudum.Birde güncelleme merakımız var.sanki içinde altın çıkacak..
Bir yere kadar ondan sonra ister istemez geçmek zorunda kalacaksınız ki güvenlik güncellemesi var ekstra eksiklik olan bazı kısımları yeniden yapılandırılıyorHyr ben 12.5 kullanıyorum iyi diyorlar geç filan diye o yüzden sordum
Yapılması gereken bir güncellem
Hm bilmiyorum az daha kullanıp geçerim belkiBir yere kadar ondan sonra ister istemez geçmek zorunda kalacaksınız ki güvenlik güncellemesi var ekstra eksiklik olan bazı kısımları yeniden yapılandırılıyor
miui arama mesajlasma varmi 13.0.12 surumde hocamarkadaşlar ben bu güncellemeye geçtim içinde mi arama mi mesajlar var
Bu bahsettiğiniz sürüm hangisi, mi mesaj ve arama olan yani?miui arama mesajlasma varmi 13.0.12 surumde hocam