- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Redmi K40
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 11
Direnç ile atılabiliyor.xiaomi 12S Ultra için çözüm var mı hocam.
Direnç ile atılabiliyor.xiaomi 12S Ultra için çözüm var mı hocam.
Tesekkur ederim ayrintili aciklaman icinMaalesef dostum Xiaomi resmi olarak Türkiye piyasasına girdi , tâbi doğal olarak uyarı aldılar , daha önce resmi Distribütör yoktu muhatap bulunmuyordu eski modellere çok kolay bir şekilde atılıyordu şimdi bu tip illegal işler için önlem almaları istendi Xiaomi de cihazın anakartın üzerinde özel olarak drenc denilen bir parça koydu yani şimdilik o drenc değişim olmadan bu işler yapılmıyor ilerleyen günlerde bir çözüm bulunur ama siber güvenlik de takip ediyor bu işleri yapanları da enseliyor o yüzden öyle kimse ben burada bu işleri yapıyorum demeye korkuyor Facebook özel gruplar var oradan araştırma yap buradan paylaşım yasak o yüzden derdine derman olamayız YouTube den filan bak dostum bu işler çok sıkıntı oldu artık iyi forumlar.
Beklemeniz gerekiyor, henüz bir çözüm yok.merhabalar 12 T telefonum var IMEİ atmak istyiyorum ama öğrendiğim kadarı ile çözümü daha yokmuş. eğer çözüm var ise bana yardıımcı olurmusunuz.
Telefonun arkası açılarakmı yapılıyorAlmak için bekleyenler varsa IMEI işlemi çıktı yakında daha çok yaygınlaşır güvenle kullanabilirsiniz.
İşlem çok yeni olduğu için diğer telefinculara da yayılması biraz zaman alacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen kardeşim bende Bursa da araştırdım Uzak durun diyorlar gerçekten de acayip sıkıntılı ve dikkat edin telefonu satanlar da biz yapmıyoruz ama yardımcı oluruz şuraya buraya yönlendirme yapıyorlar kendileri o riske girmiyor ben satayım sen ne halt edersen et sorumluluk zaten kimse almıyor olan size oluyor benden söylemesiarkadaşlar İMEİ direnç işlemi ile çözülüyor . fakat 12 T Pro modeli için geçerli. 12 T modeli için direnç işlemi yapıldığında sorunlar çıkıyor bununla ilgili firma ile görüştüm. direnç işlemini yapan firma ile. 12 T için daha kesinleşmiş imei çözümü yok.
1 sene oldu hâlâ çözemediler başka bir kilit sistemi var galiba yada pro modelleri ile mi karıştırıyorlar anlamadım bende12T de dirençle işlem yapmıyor zaten çoğu yer. Yazılımsal repairi bekliyor herkes. İşlemcisinde RSA kilidi yok nasıl dirençle işlem yapıyorlar anlamadım pro değil ki bu.