- Adım
- Yavuz
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 3
antalyada var mı peki temiz direnç kayıt yapanMaalesef yok
antalyada var mı peki temiz direnç kayıt yapanMaalesef yok
Merkez de var dostum ama yer olarak bende bilmiyorum yd telefon satanlar yardımcı oluruz diyorlar cihazı senden alıyorlar Bir kaç saat sonra gel al diyorlar mekan vermiyorlar mesela kenan iletişim var onlara sorabilirsinizHocam Bursa'da var mıdır bildiğiniz
Bende telefonu yeni aldım telefoncuya uğradım telefona kılıf alayım diye ona atılmıyor sanırsam kardeşim dedi beni korkuttu en azından imei atabilen bir yer buldum sayenizde eyvallah içim ferahladıAlmak için bekleyenler varsa IMEI işlemi çıktı yakında daha çok yaygınlaşır güvenle kullanabilirsiniz.
İşlem çok yeni olduğu için diğer telefinculara da yayılması biraz zaman alacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Atarsın dostum neden olmasın önce drenc değişim için 5 bin liralık lehim ve takımı alacaksınız sonra da 5 bin tl ve üstü özel program ile bax makinası alacaksınız artık kullanım ücreti filan ne kadar tutarsa birazda sağdan soldan bu işler için tecrübe yapacaksınız ondan sonra olur dostum bu işler çok kolay neden olmasın kiKendimiz atamiyormuyuz imei ?
sadece direnç ile imei atılıyor, güncelleme yapabilirsiniz ancak sıfırlamayı twrp üzerinden yapabilirsiniz.İyi günler Tekirdağ da IMEI atan yer var mı bildiginiz telefon Mİ 12 T Pro bide bu yazılımla yada dirençle atılınca güncelleme durumları nasıl oluyor hangisini yapınca güncelleme attirabiliriz
Bu direnç degisimi olmadan olmuyormu herseyim çözümü varken illaki o dediklerinmi lazim ozaman zorAtarsın dostum neden olmasın önce drenc değişim için 5 bin liralık lehim ve takımı alacaksınız sonra da 5 bin tl ve üstü özel program ile bax makinası alacaksınız artık kullanım ücreti filan ne kadar tutarsa birazda sağdan soldan bu işler için tecrübe yapacaksınız ondan sonra olur dostum bu işler çok kolay neden olmasın ki
Maalesef dostum Xiaomi resmi olarak Türkiye piyasasına girdi , tâbi doğal olarak uyarı aldılar , daha önce resmi Distribütör yoktu muhatap bulunmuyordu eski modellere çok kolay bir şekilde atılıyordu şimdi bu tip illegal işler için önlem almaları istendi Xiaomi de cihazın anakartın üzerinde özel olarak drenc denilen bir parça koydu yani şimdilik o drenc değişim olmadan bu işler yapılmıyor ilerleyen günlerde bir çözüm bulunur ama siber güvenlik de takip ediyor bu işleri yapanları da enseliyor o yüzden öyle kimse ben burada bu işleri yapıyorum demeye korkuyor Facebook özel gruplar var oradan araştırma yap buradan paylaşım yasak o yüzden derdine derman olamayız YouTube den filan bak dostum bu işler çok sıkıntı oldu artık iyi forumlar.Bu direnç degisimi olmadan olmuyormu herseyim çözümü varken illaki o dediklerinmi lazim ozaman zor