Rehber 11 saat ekran süresi

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Merhaba forum masik rom 8.5 kullanıyorum kullandığım en iyi rom tabi eksiğini gördüm tek eksiği mail olmaması şimdi size nasıl ekran süresini uzattığımı anlatayım konu açmayı fazla bilmiyorum ilk defa bir forumu bu kadar uzun kullandım ilk defa bir forumdan destek aldım destek verdim şimdi size anlatabilirsem anlatayım öncelikle ben romu 2 hafta gibi bir süre önce yükledim miroomda eu romda 6 saati geçmedi ekran sürem memnun olmadım romlarda masik 8.5 i gördüm yükledim ve ardından magisk modüllerinden Youtube Vanced yükledim sizede öneririm reklamsız bir youtube için deneyin derim. Ve ardından Advenced charging controller (acc) neye yarıyor size anlatayım ben geceleri sürekli şarjda bırakıyorum sabaha kadar %100 olması zararlı diye duydum tabi duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilgi bilmiyorum modülü kurdum sabaha kalktığımda şarjım %74 oluyordu ve ben bu modülü 1 hafta kullandım fakat fark ettim ki şarjımın bitme süresi %100e doldurduğum ve bitirdiğim kadarından daha iyi gidiyordu bende %100 e doldurdum 8 saat ekran süresi aldım ve gerçekten mutlu oldum pilim ile ilgili bir sıkıntım kalmadı ve ardından bir modül daha buldum forumda linki bulursam aşağıya eklerim modülün ismi NFS INJECTOR diğer modülleri unutun size gerçekten tavsiyemdir bunu kurdum ve ekran sürem kullanışıma göre 10 saatide buldu 12 saatide buldu konumum sürekli kapalı mobil veride kullanmıyorum sadece wifi ile kullanıyorum aramada yapıyorum günlük 1 saat veya 2 saatide buluyor umarım size yararlı bir konu açmışımdır konu açmakta fazla bilgim yok malesef anlattıklarım bu kadardı size iyi forumlar. Aşağıyada 2 günlük ekran süremi atayım bugün alacağım ekran süresinide sizinle paylaşıcağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NFS İNJEKTOR; Rehber - NFS-INJECTOR Magisk Modül (PUBG Optimizasyonu İçerir)

Masik 8.5; Rom - Masik X ™ 8.5 Rom MIUI 11 [Güncel]

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-25-23-02-14-213_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-25-23-02-14-213_com.miui.securitycenter.jpg
    257,2 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2019-12-25-23-02-16-885_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-25-23-02-16-885_com.miui.securitycenter.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_2019-12-25-00-06-52-043_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-25-00-06-52-043_com.miui.securitycenter.jpg
    252,1 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_2019-12-25-00-06-55-370_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-25-00-06-55-370_com.miui.securitycenter.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 99

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Elinize sağlık hocam
lkt veya fde yi uzun süre kullandıysanız nfs ile aralarında bir karşılaştırma yapabilme şansınız var mı?
daha önce bir ay kadar fde yi kullandım ancak batarya konusunda yeterince tatmin etmedi

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık hocam
lkt veya fde yi uzun süre kullandıysanız nfs ile aralarında bir karşılaştırma yapabilme şansınız var mı?
daha önce bir ay kadar fde yi kullandım ancak batarya konusunda yeterince tatmin etmedi
Karşılaştırma pek yapmam ama lktyi kullandım nfs gibi sonuç almadım lkt yavaşlatıyordh telefonu

Elinize sağlık hocam
Bu arada teşekkür ederim

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Karşılaştırma pek yapmam ama lktyi kullandım nfs gibi sonuç almadım lkt yavaşlatıyordh telefonu

Bu arada teşekkür ederim
karşılaştırmadan kastım deneyim olarak yorum yazmanızdı ki zaten gereken yorumu yaptınız hocam teşekkürler
uzun süreli kullanımda da tecrübelerinizi gene bu konu altında yazarsanız memnun kalırım konuyu takipteyim iyi forumlar dilerim

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba forum masik rom 8.5 kullanıyorum kullandığım en iyi rom tabi eksiğini gördüm tek eksiği mail olmaması şimdi size nasıl ekran süresini uzattığımı anlatayım konu açmayı fazla bilmiyorum ilk defa bir forumu bu kadar uzun kullandım ilk defa bir forumdan destek aldım destek verdim şimdi size anlatabilirsem anlatayım öncelikle ben romu 2 hafta gibi bir süre önce yükledim miroomda eu romda 6 saati geçmedi ekran sürem memnun olmadım romlarda masik 8.5 i gördüm yükledim ve ardından magisk modüllerinden Youtube Vanced yükledim sizede öneririm reklamsız bir youtube için deneyin derim. Ve ardından Advenced charging controller (acc) neye yarıyor size anlatayım ben geceleri sürekli şarjda bırakıyorum sabaha kadar %100 olması zararlı diye duydum tabi duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilgi bilmiyorum modülü kurdum sabaha kalktığımda şarjım %74 oluyordu ve ben bu modülü 1 hafta kullandım fakat fark ettim ki şarjımın bitme süresi %100e doldurduğum ve bitirdiğim kadarından daha iyi gidiyordu bende %100 e doldurdum 8 saat ekran süresi aldım ve gerçekten mutlu oldum pilim ile ilgili bir sıkıntım kalmadı ve ardından bir modül daha buldum forumda linki bulursam aşağıya eklerim modülün ismi NFS INJECTOR diğer modülleri unutun size gerçekten tavsiyemdir bunu kurdum ve ekran sürem kullanışıma göre 10 saatide buldu 12 saatide buldu konumum sürekli kapalı mobil veride kullanmıyorum sadece wifi ile kullanıyorum aramada yapıyorum günlük 1 saat veya 2 saatide buluyor umarım size yararlı bir konu açmışımdır konu açmakta fazla bilgim yok malesef anlattıklarım bu kadardı size iyi forumlar. Aşağıyada 2 günlük ekran süremi atayım bugün alacağım ekran süresinide sizinle paylaşıcağım.

Modülün konusunu beğenmemişsiniz ama olmuyor böyle = )

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18

hocam paylaşım için teşekkürler.
ben eski telefonum redmi5 plusta da uzun bir süre masik rom kullandım. ama daha sonraları telefondaki müzik dinlemek isteyince mp3 leri oynatmamaya donmaya başladı. bunun romun ses süücülerinden kaynaklandığını sanıyorum. acaba deneseniz bunda da öyle bir sorun oluyor mu ? global romun pil süresinden bende memnun değilim.

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam paylaşım için teşekkürler.
ben eski telefonum redmi5 plusta da uzun bir süre masik rom kullandım. ama daha sonraları telefondaki müzik dinlemek isteyince mp3 leri oynatmamaya donmaya başladı. bunun romun ses süücülerinden kaynaklandığını sanıyorum. acaba deneseniz bunda da öyle bir sorun oluyor mu ? global romun pil süresinden bende memnun değilim.
Ben muzik dinleyen biriyim hemde sürekli fakat dediğinix gibi bir sorunla karşılaşmadım

Modülün konusunu beğenmemişsiniz ama olmuyor böyle = )
Hocam kusura bakmayın beğendim şimdi :)

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, deneyeceğim :)

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Hangi telefonda bu ekran sürelerini aldın konuda göremedim

Üst Alt