- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 82
Merhaba forum masik rom 8.5 kullanıyorum kullandığım en iyi rom tabi eksiğini gördüm tek eksiği mail olmaması şimdi size nasıl ekran süresini uzattığımı anlatayım konu açmayı fazla bilmiyorum ilk defa bir forumu bu kadar uzun kullandım ilk defa bir forumdan destek aldım destek verdim şimdi size anlatabilirsem anlatayım öncelikle ben romu 2 hafta gibi bir süre önce yükledim miroomda eu romda 6 saati geçmedi ekran sürem memnun olmadım romlarda masik 8.5 i gördüm yükledim ve ardından magisk modüllerinden Youtube Vanced yükledim sizede öneririm reklamsız bir youtube için deneyin derim. Ve ardından Advenced charging controller (acc) neye yarıyor size anlatayım ben geceleri sürekli şarjda bırakıyorum sabaha kadar %100 olması zararlı diye duydum tabi duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilgi bilmiyorum modülü kurdum sabaha kalktığımda şarjım %74 oluyordu ve ben bu modülü 1 hafta kullandım fakat fark ettim ki şarjımın bitme süresi %100e doldurduğum ve bitirdiğim kadarından daha iyi gidiyordu bende %100 e doldurdum 8 saat ekran süresi aldım ve gerçekten mutlu oldum pilim ile ilgili bir sıkıntım kalmadı ve ardından bir modül daha buldum forumda linki bulursam aşağıya eklerim modülün ismi NFS INJECTOR diğer modülleri unutun size gerçekten tavsiyemdir bunu kurdum ve ekran sürem kullanışıma göre 10 saatide buldu 12 saatide buldu konumum sürekli kapalı mobil veride kullanmıyorum sadece wifi ile kullanıyorum aramada yapıyorum günlük 1 saat veya 2 saatide buluyor umarım size yararlı bir konu açmışımdır konu açmakta fazla bilgim yok malesef anlattıklarım bu kadardı size iyi forumlar. Aşağıyada 2 günlük ekran süremi atayım bugün alacağım ekran süresinide sizinle paylaşıcağım.
NFS İNJEKTOR; Rehber - NFS-INJECTOR Magisk Modül (PUBG Optimizasyonu İçerir)
Masik 8.5; Rom - Masik X ™ 8.5 Rom MIUI 11 [Güncel]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
NFS İNJEKTOR; Rehber - NFS-INJECTOR Magisk Modül (PUBG Optimizasyonu İçerir)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masik 8.5; Rom - Masik X ™ 8.5 Rom MIUI 11 [Güncel]
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2019-12-25-23-02-14-213_com.miui.securitycenter.jpg257,2 KB · Görüntüleme: 108
-
Screenshot_2019-12-25-23-02-16-885_com.miui.securitycenter.jpg87,5 KB · Görüntüleme: 110
-
Screenshot_2019-12-25-00-06-52-043_com.miui.securitycenter.jpg252,1 KB · Görüntüleme: 106
-
Screenshot_2019-12-25-00-06-55-370_com.miui.securitycenter.jpg85,1 KB · Görüntüleme: 99