- Adım
- xiaomi
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 2
1000 tl ye kadar mi telefon alacağım sanırım hangi model tavsiye edersiniz şarjı iyi gitmesi önemlidir
ben 1-2 tane buldum ama bulan varsa link atabilir miHocam full ekran kaplama al siyah arkada siyah kılıf al kullan bence
ben 1-2 tane buldum ama bulan varsa ürün link atabilir miHocam full ekran kaplama al siyah arkada siyah kılıf al kullan bence
benim mi max 2 4gb ram var ve bende baya uygulama vs. açınca yanlış hatırlıyor olabilirim ama en az 1.3 gördüm ve BENCE 1.3 gayet iyi bir değer kalan ram olarakHocam boşta kalan ram 1.3 civarı normal mi az mı
Şarj uzun gitmesi için 2-g mi 3g o 4g mi kullanılmalı?benim mi max 2 4gb ram var ve bende baya uygulama vs. açınca yanlış hatırlıyor olabilirim ama en az 1.3 gördüm ve BENCE 1.3 gayet iyi bir değer kalan ram olarak
hocam selam batarya için 2g mi 3g mi 4 g mi daha iyi sonuç veriri bulunduğum yerde çekim ğroblemi yok1000TL altı için en uygun model Redmi Note 4 bence hocam.
hocam selam batarya için 2g mi 3g mi 4 g mi daha iyi sonuç veriri bulunduğum yerde çekim ğroblemi yok
Şu an 4 g deyim daha hızlı tüketti gibi su ana kadar note 4 ile 9 saat ortalama ekran süresi aldım yarın yüzde yüz yapınca 4 g ile deneyeceğim2g çok daha az batarya tüketir hocam ancak malum internet hızı çok düşük olacaktır. 3g ve 4g arasında ise hissedilir bir fark olmamakla birlikte 3g daha az batarya tüketecektir. Ancak bulunduğunuz bölgedeki şebeke kalitesi de etkilidir. Yani 4g full çekerken 3g tek diş çekiyorsa 4g'nin daha az batarya tüketme ihtimali de var.
Hocam konu aöamıyorum hata veriyor o yüzden buraya yaziyorum note 4 ekran kırıldı ekran tavsiyeniz var mı nasıl halledeyim dokunöatik hatasız çalışıyorZannediyorum Redmi Note 4 modeli ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
Cihazınız garantli ise yetkili servise yönlendirmenizi, değil ise xiaomiteknikservisi veya enjoy_mi ile iletişime geçmenizi tavsiye edebilirim hocam.Hocam konu aöamıyorum hata veriyor o yüzden buraya yaziyorum note 4 ekran kırıldı ekran tavsiyeniz var mı nasıl halledeyim dokunöatik hatasız çalışıyor