- Adım
- xiaomi
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 2
1000 tl ye kadar mi telefon alacağım sanırım hangi model tavsiye edersiniz şarjı iyi gitmesi önemlidir
kırılmaz cam olaynı nasıl çözdünüz hocam kenarlarda hava kalıyormuş galibaKasa hepsinde metal hocam. MTK modellerden farklı olarak anten çizgilerinin alt ve üst kısımları sizde metal değil.
kırılmaz cam olaynı nasıl çözdünüz hocam kenarlarda hava kalıyormuş galiba
Global sürüm olmalı hocam band 20 problemi olmasın diye cepporttan aldım ben yoksa güzel tabiMerhaba arkadaşlar.Şu telefonu tavsiye eder misiniz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Globa
Global sürüm olmalı hocam band 20 problemi olmasın diye cepporttan aldım ben yoksa güzel tabi
Evet global sürüm üzerinde yazıyor cepporttan aldım sıkıntı çok adın diye aynı fiyata ücretsiz kargo vardı ama almadım kafam rahat olsun diye yalnız nano ekran kırılmaz al yoksa hava kalır kenardaCepporttan aldığınız global sürüm mü?hepsiburada.com'un sattığı global sürüm müdür?Ya da telefon geldiğinde kutusunun üzerinde yazar mı global sürüm diye?
Hocam full ekran kaplama al siyah arkada siyah kılıf al kullan benceSitede yeniyim o yüzden forum açmayı bilmiyorum burdan yazıcam ben n11.com cepport satıcısı sizin diye biliyorum mi max 2 64 gb altın aldım arka kapakta en altta bir yazı var o yazı gümrükte mi yazıldı çünkü orjinalinde yok diye biliyorum ve altın rengi aldıktan sonra siyahı da satışa çıktı o da üzdü