Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana bir hafta önce geldi. Pil durumu baya iyi olmuştu. Dün 10.3.6 geldi yükledim. Sanki pil erken düşüyor.. Bakalım birde şu kamera beyaz dengesini iyleştirseler ozaman iyi olur.
Birde ekran kilidini açarken yazılar karalanmış dapunık bir şekilde açılıyor hemen ardındada düzeliyor. 10.3.6 pek iyi gelmedi sonraki güncelleme ne zaman gelir Bakacaz...
arkadaşlar coğunu bende test ettim. yankılanma wifi yada mobil çekim internet uzak mesafe de daha iyi veri aktarımı saglıyor.
pil ömrü fazlasıyla iyi whatshap görüntülü konuşmada 2saat ve telefon görüşmesi 1 saat yaptım telefon sarjı %10 gitti. cihaz ram %46 yiyor. diğer yankılanma sorunu dahil dokunmatigi gayet iyi kamera özellikleride düzeltilmiş. 10.3.5.0 şuan ki sürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihazda senkron. kapalı ekran aydınlatma seviyesi %14 ve animasyonlu tema kullanmıyorum.
Arkadaşlar 1 saat önce bana güncelleme uyarısı verdi ve bende gördüm yeni güncellemeyi, evde wifi üzerinden indireyim dedim. Birde ne göreyim güncelleme yok diyor.
Arkadaşlar 1 saat önce bana güncelleme uyarısı verdi ve bende gördüm yeni güncellemeyi, evde wifi üzerinden indireyim dedim. Birde ne göreyim güncelleme yok diyor.
10.3.4 yükledim pil konusundan memnun etmedi. 10.3.5 geldi indirmeden geri çektiler. ekran sürem 6 saat. Pil için iyi bir sürüm gelene kadar bu şekilde devam edicem.