Yardım 10.2.2.0 Güncellemesi Sorunları

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her güncellemede bazı sorunları çözüp başka sorunlar çıkaran sadece xiaomi değil yazılımıyla çok övülen iphone da hata yapıyor fazlasıyla hemde yüksek fiyatlarla sattıkları telefonlarda çok derinlere inmemek gerekiyor ne yapsın telefon uzaya mı çıkaracak sizi anlamış değilim konuş konuşuyor resim çek çekiyor hatalar illaki olacak fazla takmamak gerekiyor

Dimi dimi dimi...

Hocam sakin olun hele :)

Ben Xiaomi yi çok seven ve savunan bir Xiaomi kullanıcısıyım.

Ancak eleştri zararlı birşey değildir. Aksine doğru ve iyi niyetli eleştri eksik olanı görüp çözüme yönelmeye teşvik eder.

Kullanıcı her zaman daha iyisini isterken şirketlerde bu taleplere karşılık vermeye çalışırken bir yandan ise kazancını ön plana çıkarır.

Elbette dediğiniz gibi aynı durum diğer markaların cihazlarında da yaşanıyor.
Ancak Xiaomi sorun yönetimi konusunda biraz zayıf kaldığı aşikâr bir durum.

Mevcut cihazların sorunlarına daha fazla eğilmeli , kronik sorunları elinden geldiğince ortadan kaldırması öncelikli hedefi olmalıdır.

Ancak bazı sorunlar yer yer gözden kaçıyor ve çözümleri gecikebiliyor.
Elbette çözüm bulunup güncelleme ile kullanıcıya sunuluyor , Ancak öncelik sorunların çözümü olmalıdır .

Umarım kendimi doğru bir şekilde ifade edebilmişimdir. :)

Hangi gözden kaçıyor ? Defalarca geri bildirim bıraktım bir dönüş bile olmadı. Gözden kaçırmak mevzu değil bu. Ciddiye almamak ve enayi yerine koymaktır yapılan.

Hocam sakin olun hele :)

Ben Xiaomi yi çok seven ve savunan bir Xiaomi kullanıcısıyım.

Ancak eleştri zararlı birşey değildir. Aksine doğru ve iyi niyetli eleştri eksik olanı görüp çözüme yönelmeye teşvik eder.

Kullanıcı her zaman daha iyisini isterken şirketlerde bu taleplere karşılık vermeye çalışırken bir yandan ise kazancını ön plana çıkarır.

Elbette dediğiniz gibi aynı durum diğer markaların cihazlarında da yaşanıyor.
Ancak Xiaomi sorun yönetimi konusunda biraz zayıf kaldığı aşikâr bir durum.

Mevcut cihazların sorunlarına daha fazla eğilmeli , kronik sorunları elinden geldiğince ortadan kaldırması öncelikli hedefi olmalıdır.

Ancak bazı sorunlar yer yer gözden kaçıyor ve çözümleri gecikebiliyor.
Elbette çözüm bulunup güncelleme ile kullanıcıya sunuluyor , Ancak öncelik sorunların çözümü olmalıdır .

Umarım kendimi doğru bir şekilde ifade edebilmişimdir. :)

Hangi gözden kaçıyor ? Defalarca geri bildirim bıraktım bir dönüş bile olmadı. Gözden kaçırmak mevzu değil bu. Ciddiye almamak ve enayi yerine koymaktır yapılan.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

Ettin zaten ben seni anladım tek anlaşamadığımız konu bunların neden yapıldığı aslında benim anlatmak istediğim o halde açık açık yazayım bunlar birer ticaret oyunu kim ne derse desin bu gerçek değişmeyecektir
Orası aşikâr hocam katılıyorum. Genel kabul gören birşey olduğundan belirtmek istememiştim.

Ancak Xiaomi gibi vizyonu yüksek seviyelerde olan , kullanıcı ve cep dostu olmayı hedef bilen bir markanın sorunlara daha çok eğilip önem vermesi gerekir.
Umarım yapılması gerekenler yapılır :)
Dimi dimi dimi...

Kibar bir şekilde belirttim hocam.
Ne kastettiğimi mesaj içeriğinden anlamışsınızdır :)

Üst Alt