Çözüldü 1 günlük telefon güncelleme yapmıyor ?

Frazen62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baran
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Arkadaşlar merhaba dün akşam akasya mi Store'dan mi 8 liste aldım eve geldim kurulumunu yaparken halihazırda şarjı %42 di telefonu Kurana kadar 25 lere indi bu normal midir ?
2. Sorunum telefonda yazılım güncellemesi var güncellemeyi indiriyor %91e gelince birşeyler ters gitti lütfen tekrar deneyin yazıyor kaç kere denedim sürekli aynı hata.
3. Sorunum olay Store'dan uygulama indiriyorum fakat pubg Mobile indirmeye kalkarken belirli bir yuzdeden sonra şu anda indirilmiştir tekrar deneyiniz hatası alitorum.
Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?

-----GÜNCELLEME----
Arkadaşlar dediğiniz gibi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra şirketin internetinden denedim. Sorunun evdeki internetten kaynaklandığını anladım.

Yorum yazan herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-22-01-33-41-460_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-06-22-01-33-41-460_com.android.updater.png
    183 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar merhaba dün akşam akasya mi Store'dan mi 8 liste aldım eve geldim kurulumunu yaparken halihazırda şarjı %42 di telefonu Kurana kadar 25 lere indi bu normal midir ?
2. Sorunum telefonda yazılım güncellemesi var güncellemeyi indiriyor %91e gelince birşeyler ters gitti lütfen tekrar deneyin yazıyor kaç kere denedim sürekli aynı hata.
3. Sorunum olay Store'dan uygulama indiriyorum fakat pubg Mobile indirmeye kalkarken belirli bir yuzdeden sonra şu anda indirilmiştir tekrar deneyiniz hatası alitorum.
Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?

Dosya yöneticisine girin orada downloaded_rom isminde bir klasör olmalı o klasörü silin güncelleme dosyasını yeniden indirecektir telefon tekrar deneyin.

Frazen62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baran
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarjınızın %50 nin üzerinde olması gerekiyor
Şarj şu anda %75. Az önce bir daha denedim %91 de hata verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosya yöneticisine girin orada downloaded_rom isminde bir klasör olmalı o klasörü silin güncelleme dosyasını yeniden indirecektir telefon tekrar deneyin.
daha 1 günlük olmayan telefonda bu işlemi yapmak benim canımı sıkıyor. Sebebi ne olabilir ki hayır benim yeni telefonda böyle bir işlem yapmama ne gerek var. Yazılım konusunu böyle çözdük diyelim pubg Mobile oyununu nasıl yukleyecegim

daha 1 günlük olmayan telefonda bu işlemi yapmak benim canımı sıkıyor. Sebebi ne olabilir ki hayır benim yeni telefonda böyle bir işlem yapmama ne gerek var. Yazılım konusunu böyle çözdük diyelim pubg Mobile oyununu nasıl yukleyecegim
Klasörün içi boş şu anda.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
1 günlük falan demeyin kullanıcı kaynaklı hatalar bunlar hep güncelleme indirirken büyük ihtimalle sürekli kesilmiş

Fabrika ayarlarına alıp tekrar düzgünce kurmayı deneyin

Frazen62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baran
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 günlük falan demeyin kullanıcı kaynaklı hatalar bunlar hep güncelleme indirirken büyük ihtimalle sürekli kesilmiş

Fabrika ayarlarına alıp tekrar düzgünce kurmayı deneyin
Nasıl bir hata yapmış olabilirim ki. Sonuçta ilk defa güncelleme vs yapmıyorum. Teknik servisi aradım kendilerine yönlendirmeli söylediler. Eve geldim telefonu kurdum yazılım güncellemesini başlattım bu kadar yani. Nasıl bir kullanıcı hatası olabilir orasını pek fazla anlayamadim

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
"Belki internet kesintisi olmuştur " diyor arkadaş. Böyle bir hata elbette olabilir. Onların serviste yapacağı şey de arkadaşın söylediği şey ile aynı. Cihazı fabrika ayarlarına almak canınızı sıkmasın elektronik cihazlarda herşey olası.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

systemexpert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
mi9se
Konular
3
aynı sorun bende de var nasıl bir yöntem izledin düzelte bildin mi? izlediğin yöntemleri anlatırsan sevinirim.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24

Klasörün içi boş şu anda.
Hocam sıkıntı yaşamanız kötü olmuş. Ve burda sorununuza çözüm bulmak için konu açmışsınız. Çözüm için pendroz hocam basit bişey söylemiş ama siz bunu yapmak benim canımı sıkıyor demişsiniz. O zaman yapacak bişey yok. Cihazı iade edin bence.

Progressive

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
Öncelikle sorun cihazın bir günlük olmasıyla alakalı değil gibi görünüyor. Yazılımdaki küçük bir eksiklik olmalı. Ama dert etmeyin koskoca Apple'ın bile saçma sapan yazılım hataları insanı çıldırtıyor o yüzden çok garipsemeyin bu durumu. Muhtemelen yazılım inerken hatalı inmiş o yüzden sıkıntı olmuş elle silip deneyin derim.

Üst Alt