Çözüldü 1 günlük "Mi Note 3"de donma sorunu

OsmaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Bugün aldığım yere cihazı götürdüm zaten donma sırasında kaydettiğim videoda vardı cihazı iade aldılar. Yakın zamanda videoyu buraya da eklerim.İyi günler.

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Bugün aldığım yere cihazı götürdüm zaten donma sırasında kaydettiğim videoda vardı cihazı iade aldılar. Yakın zamanda videoyu buraya da eklerim.İyi günler.
Senin adına sevindim kardeşim geçmiş olsun...

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
hocam sonuç?

Kaltuntas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Cansu crush silmeyi denediniz mı ? Mı 6 da da aynı sorun vardı silince duzeldi yukleyince donup kapanıyordu

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Arkadas sorunu cozmus konu kilitlenebilir

viztay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arıtay
Cihazım
LG G4
Konular
0
bahsedilen donma sorununun aynısı bende de vardı. 15 gün önce cihazı Cepporttan aldım. sonra donma kapanma açıldığında kaldığı ekrandan devam etme gibi geri gönderdim ve yeni cihazın gelmesini bekledim şükür dün elime geçti ve hooop aynı sorun bu cihazda da var. yukarıdaki tavsiyeleri deneyeceğim sonra çok severek aldığım cihazı iade edeceğim zira 2 cihazda dayanıyor sorun olamaz dimiddemekki kronik için sorun var.
[doublepost=1520424261,1520424212][/doublepost]bahsedilen donma sorununun aynısı bende de vardı. 15 gün önce cihazı Cepporttan aldım. sonra donma kapanma açıldığında kaldığı ekrandan devam etme gibi geri gönderdim ve yeni cihazın gelmesini bekledim şükür dün elime geçti ve hooop aynı sorun bu cihazda da var. yukarıdaki tavsiyeleri deneyeceğim sonra çok severek aldığım cihazı iade edeceğim zira 2 cihazda dayanıyor sorun olamaz dimiddemekki kronik için sorun var.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
bahsedilen donma sorununun aynısı bende de vardı. 15 gün önce cihazı Cepporttan aldım. sonra donma kapanma açıldığında kaldığı ekrandan devam etme gibi geri gönderdim ve yeni cihazın gelmesini bekledim şükür dün elime geçti ve hooop aynı sorun bu cihazda da var. yukarıdaki tavsiyeleri deneyeceğim sonra çok severek aldığım cihazı iade edeceğim zira 2 cihazda dayanıyor sorun olamaz dimiddemekki kronik için sorun var.
[doublepost=1520424261,1520424212][/doublepost]bahsedilen donma sorununun aynısı bende de vardı. 15 gün önce cihazı Cepporttan aldım. sonra donma kapanma açıldığında kaldığı ekrandan devam etme gibi geri gönderdim ve yeni cihazın gelmesini bekledim şükür dün elime geçti ve hooop aynı sorun bu cihazda da var. yukarıdaki tavsiyeleri deneyeceğim sonra çok severek aldığım cihazı iade edeceğim zira 2 cihazda dayanıyor sorun olamaz dimiddemekki kronik için sorun var.
Benim cihazda yok o seride sikinti olabilir.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
sizin seri ne nasıl anlayabiliriz arasında ki seri farklarını
Acikcasi bende bilmiyorum zamaninda mi6 telefonlarinda bazi serilerinde kenarlarinda soyulma bazi serilerde olmamisti. O farki nasil anlariz nereden bakariz bende bilmiyorum :D yani bi kac ay oldu mi note 3 alali bahsettiginiz sorunla hic karsilasmadim ama.

nomenbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
11
Aynı sorunu bende yaşadim.1 haftalik cihazda donma sorunlari oluyordu.Hard format attım.Sorun ortadan kalktı.Simdi canavar gibi calisiyor.

Üst Alt