Çözüldü 1 günlük "Mi Note 3"de donma sorunu

OsmaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hard reset atmayı biliyorum ancak 1 günlük telefonda bu kadar problem olmaz.Garantili olarak aldığım için kurcalamadan servisine vereceğim. Muhtemelen donanımsal bir sorundur diye düşünüyorum...

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Cihazın resetlenmesi garantiyi etkilemez, aynı zamanda varsa yükleme problemlerini giderir. Cihazın güzel ve ilk Android denemen madem ve güzel bir başlangıç yapmışsın, cihazı sıfırlamaya değer...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hard reset atmayı biliyorum ancak 1 günlük telefonda bu kadar problem olmaz.Garantili olarak aldığım için kurcalamadan servisine vereceğim. Muhtemelen donanımsal bir sorundur diye düşünüyorum...

Kendiniz için zaman kaybı olacak. Tamamen wipe yapmayı deneyin sonra kullanın yine problem yaşarsanız servise verin. Sistem dosyaları, kodları vs çakışıyor olabilir gayet normal bir durum. Yazılımsal olup olmadığını anca o şekilde anlarsınız. Format atmak telefonuma zarar verecek kesinlikle atmam beklerim gerekirse haftalarca telefonsuz diyorsanız buyrun servise verin. :)

OsmaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Kendiniz için zaman kaybı olacak. Tamamen wipe yapmayı deneyin sonra kullanın yine problem yaşarsanız servise verin. Sistem dosyaları, kodları vs çakışıyor olabilir gayet normal bir durum. Yazılımsal olup olmadığını anca o şekilde anlarsınız. Format atmak telefonuma zarar verecek kesinlikle atmam beklerim gerekirse haftalarca telefonsuz diyorsanız buyrun servise verin. :)
Telefona zarar verir gibi bir kelime sarf etmedim yukarda okursanız görürsünüz 1 günlük cihaza hard reset atmak istemiyorum sadece

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Telefona zarar verir gibi bir kelime sarf etmedim yukarda okursanız görürsünüz 1 günlük cihaza hard reset atmak istemiyorum sadece
Telefonu ilk açtığınızda güncellemeler yaptıysanız arkadaşların tavsiyelerini djnleyin derim bişey kaybetmesdiniz....

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

O zaman iade edin, neden burada soruyorsunuz tekrar tekrar ben onu anlamadım? Tavsiye edilen şey Cihazın fabrika Ayarlarına döndürülmesi. Siz bunu yapmak istemediğinizi söylüyorsunuz; o zaman ya iade edin ya da bu şekilde kullanın telefonu. Başka diyecek birşey yok...

Anlamadığınız nokta; Eğer Cihaz fabrika ayarlarına çevrilmesine rağmen hala bu kasma donma sorununuz devam eder ise; Cihazda donanımsal bir arıza olabileceğidir.

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
O zaman iade edin, neden burada soruyorsunuz tekrar tekrar ben onu anlamadım? Tavsiye edilen şey Cihazın fabrika Ayarlarına döndürülmesi. Siz bunu yapmak istemediğinizi söylüyorsunuz; o zaman ya iade edin ya da bu şekilde kullanın telefonu. Başka diyecek birşey yok...

Anlamadığınız nokta; Eğer Cihaz fabrika ayarlarına çevrilmesine rağmen hala bu kasma donma sorununuz devam eder ise; Cihazda donanımsal bir arıza olabileceğidir.
Aynen de böyle hocam adamlar zahmet etmiş resimler videolar atmış arkadaşımız sert cevaplar veriyor... Tavsiyeleri dinlemeyecekseniz ne diye buraya yazarsanız ne beklersiniz sihir felanmi acaba...!

OsmaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Arkadaşlar sihir felan beklediğim yok telefonu zaten iade edeceğim

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115

Biz de onu diyoruz hocam. Daha 1 günlük herhangi bir kaybınız olmaz. Boş yere uğraşmamanız adına yardımcı olmaya çalıştık ki zaten yardımcı olmamız için açmış olmalısınız konuyu da. Tabii sizin bileceğiniz iş.

Üst Alt