Çözüldü 1 günlük "Mi Note 3"de donma sorunu

OsmaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Arkadaşlar hepinize merhabalar, Cuma günü Xiaomi Türkiye'nin Sirkeci'de bulunan satış ofisinden Mi Note 3 64 GB Modelini aldım. Telefonu beğendim ancak dünden beri 3-4 defa sıradan uygulamalar(e-okul,candy crush vs.) sırasında dondu ve kapandı. Cihazı tekrar açtığımda kapanmadan önce açık olan uygulamalar halen açık gözüküyor.Donduğu sırada arama gelince cihazda tepki olmuyor ancak karşı taraf çalma sesini duyuyor. Arkadaşlar ilk defa bir android cihazımda başıma böyle bir durum geldi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam böyle bi ekran resmi atsan daha iyi olur
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
güncel global stabil yüklü yani donanımsal bir sorun var gibi. bende 3 aydır tek donma olmadı bir formatlamayı deneyin.

OsmaNN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar cihazı kuralı 24 saat olmadı ve içinde benim google marketten yüklediğim 5 uygulama var. Formatlamaya şimdi başalarsam 1 ay sonra bu cihazı düşünemiyorum. Pazartesi aldığım yere geri götüreceğim.

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
37
Geçmiş olsun.
Bundan 2 yıl öncea Sony marka bir cihaz almıştım, ilk 1 hafta kadar sizin dediğiniz gibi olur olmadık yerde donma kasma kapanma ve yeniden başlatma sorunu yapıyordu.. Telefon yeni işlemci daha alışamadı heralde deyip üzerinde durmadım bir kaç zaman beklemeyi düşündüm, aradan ortalama 1 hafta kadar sonra kendi kendine tamamen stabilleşti ve eski halinden eser kalmadı tek bir donma kasma Vs de yapmadı..
Ama sizin sorununuzun neyden kaynaklandığı bilinmediği için en kısa sürede servise götürmeniz daha iyi olur derim..

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Muhtemelen ilk aldığınızda seri güncellemeler gelmiştir... Büyük güncellemelerden sonra format atmak çok faydalıdır... Eğer format atarsanız büyük olasılıkla bahsettiğiniz sorunlar ortadan kalkar. Eğer sorun devam ederse donanımsal bir problem olduğundan emin olursunuz....

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Arkadaşlar cihazı kuralı 24 saat olmadı ve içinde benim google marketten yüklediğim 5 uygulama var. Formatlamaya şimdi başalarsam 1 ay sonra bu cihazı düşünemiyorum. Pazartesi aldığım yere geri götüreceğim.
Hocam teli kapat 5-10 saniye bekle. Sonra ses açma ve power tuşuna aynı anda basılı tut kurtarma menüsü gelene kadar.orda wipe men0s0 var onu seç ses tuşlarıyla ve power a basarak menüye gir,orda format data yada factory reset var onu seç.orda format all user yada all data vardır onu seç çıkan ekrana yes yaz formatla. Telinde ne var ne yok silinir ona göre.servise versen bile servisin ilk yapacağı işlem bu

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Hard reset atınız. Ve sonucu bildiriniz.

1. Select "Wipe All Data". Use Volume buttons to navigate and Power key to select.

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hard reset atınız. Ve sonucu bildiriniz.

1. At the very beginning hold down the Power key to switch off the device.
    section:eq(0) > ol:eq(0) > li:eq(0)" data-section-id="" style="box-sizing: border-box; clear: both; width: 728px; height: 90px; margin-right: auto; margin-left: auto;">
  2. Afterwards press and hold the Volume Up + Power button for a couple of seconds.
  3. As soon as the Mi Logo appears on your screen release you can release both keys.
  4. In this step select English using Volume keys to browse and Power rocker to select.
    section:eq(0) > ol:eq(0) > li:eq(3)" data-section-id="" style="box-sizing: border-box; clear: both; width: 728px; height: 90px; margin-right: auto; margin-left: auto;">
  5. Then select "Wipe Reset" by using Volume Down to scroll and Power button to confirm.
  6. Select "Wipe All Data". Use Volume buttons to navigate and Power key to select.
    section:eq(0) > ol:eq(0) > li:eq(5)" data-section-id="" style="box-sizing: border-box; clear: both; width: 728px; height: 90px; margin-right: auto; margin-left: auto;">
  7. Confirm the whole process by selecting "Yes".
  8. Well done! The hard reset operation has just been performed.
Second method:
  1. Begin by switching on your device by holding down the Power key.
  2. Afterwards go to Settings and then to Backup & Reset.
  3. Tap Factory Data Reset and selec Reset Device.
  4. Choose Erase Everything if you are sure you want to clear all your data.
  5. Select OK to confirm the whole operation.
  6. Congratulations! Your cell phone is ready to use.
Hard Reset XIAOMI Redmi Note 2 - remove screen lock protection

Hard Reset XIAOMI Redmi Note 3 - factory reset by Android settings
Hocam ne yazıyor burda ben ingilizce bilmiyorum? :)

Üst Alt