Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Merhaba,2 gün önce PTT avmden aldığım 14 t pro cihaz elime ulaştı ilk açılış anında kutu içerisinde aşina olduğum t700 vb telefon yapıştırıcısının kokusu ağır bir şekilde geliyordu herhalde hava şartlarından olmuştur diye düşündüm telefonu ilk elime aldığımda arka kısmını kontrol ettim alt kısımlarında çok küçük yapıştırıcı izleri ve Xiaomi logosunun altında küçük bir açıklık vardı telefonu 0 aldığım için çok şüphelenmedim ve yeni telefon olduğu için heyecanla kullandım fakat 2 gündür telefonun bir işlem gördüğü hakkında şüphelerim vardı YouTube üzerinden cihazın kutu açılımı videolarını izledim normalde ekran da Xiaominin sıfır cihazlara taktiği ekran koruyucu varmış ince birkaç videoda gördüm fakat benim 0 cihazımda yok ithalatçı garantilide olsa global bir cihaz bu durum beni şüphelendirdi direnç değişimi nasıl anlaşırlar tarzında araştırma yaptım çekirdek sürümüne bir kaç kez tıklayınca test bölümü geldi okuduğum yazıya göre Hardware version kırmızı renkteyse direnç değişmiş oluyormuş bendede kırmızı renkte eke bırakacağım ekran görüntüsünü bunun yanında ürünün faturası gönderilmedi hafta sonu olduğu için destek bölümünden cevap alamıyorum cihazı kullandığım için iade sorunlari da yaşayacağım nasıl bir yol izlemeliyim cihaz gerçekten kullanılmış olabilir başka nasıl kontrol edebilirim yardıma ihtiyacım var Ürünün linki;

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-13-16-55-23-305_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2025-04-13-16-55-23-305_com.miui.cit.jpg
    829,8 KB · Görüntüleme: 91

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
14
Beklediğim olay da gerçekleşti artık iade kabul etmeme gibi durum kalmadı ürün imeisi hakkında mesaj da geldi ben X3 prodan devam ediyorum.30-35 K temiz server kayıtlı cihaz öneriniz varsa öğrenmek isterim

internet yerine yerel telefoncudan yd alıp server yapmak daha mantıklı.

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
594
Reis ilgin için teşekkürler faturasınıda göndermediler iade oluşturamuyorum nasıl bir açıklama yapmam lazım PTT destek zaten hiçbir şey anlamadı olaydan .Bu arada IMEI nolar felan tutuyor kaçak olduğunu nasıl kanitlayacagım.

Faturanızı görüntülemek için pc üzerinden ptt web sitesinden giriş yapıp bakmanız gerekiyor. Uygulama üzerinden göstermiyor.

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Bugün iade işlemi onaylandı konuyu açtığım an yardımcı olan kafeinsiz hocama ve ilerleyen süreçte yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.:)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-18 110054.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 110054.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 23
Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
geçmiş olsun. bence 20bin küsür liraya fbook'taki elemanlardan server kayıtlı bir 14T pro al keyfine bak.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bugün iade işlemi onaylandı konuyu açtığım an yardımcı olan kafeinsiz hocama ve ilerleyen süreçte yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.:)
Çözülmesine çok sevindim geçmiş olsun.
Bundan sonra daha dikkatli olmak lazım artık umarım iyi bir cihaz bulursunuz.

Oyla:
Üst Alt