Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Merhaba,2 gün önce PTT avmden aldığım 14 t pro cihaz elime ulaştı ilk açılış anında kutu içerisinde aşina olduğum t700 vb telefon yapıştırıcısının kokusu ağır bir şekilde geliyordu herhalde hava şartlarından olmuştur diye düşündüm telefonu ilk elime aldığımda arka kısmını kontrol ettim alt kısımlarında çok küçük yapıştırıcı izleri ve Xiaomi logosunun altında küçük bir açıklık vardı telefonu 0 aldığım için çok şüphelenmedim ve yeni telefon olduğu için heyecanla kullandım fakat 2 gündür telefonun bir işlem gördüğü hakkında şüphelerim vardı YouTube üzerinden cihazın kutu açılımı videolarını izledim normalde ekran da Xiaominin sıfır cihazlara taktiği ekran koruyucu varmış ince birkaç videoda gördüm fakat benim 0 cihazımda yok ithalatçı garantilide olsa global bir cihaz bu durum beni şüphelendirdi direnç değişimi nasıl anlaşırlar tarzında araştırma yaptım çekirdek sürümüne bir kaç kez tıklayınca test bölümü geldi okuduğum yazıya göre Hardware version kırmızı renkteyse direnç değişmiş oluyormuş bendede kırmızı renkte eke bırakacağım ekran görüntüsünü bunun yanında ürünün faturası gönderilmedi hafta sonu olduğu için destek bölümünden cevap alamıyorum cihazı kullandığım için iade sorunlari da yaşayacağım nasıl bir yol izlemeliyim cihaz gerçekten kullanılmış olabilir başka nasıl kontrol edebilirim yardıma ihtiyacım var Ürünün linki;

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-13-16-55-23-305_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2025-04-13-16-55-23-305_com.miui.cit.jpg
    829,8 KB · Görüntüleme: 91

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bu cihaz direnç ile tamir görmüş.
Kaçak bir cihaz.

Hemen iade edin.

PTT AVM dolandırıcı dolu oradan alışveriş yapmak parayı çöpe atmak gibi.

Oyla: Çözüm

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihaz direnç ile tamir görmüş.
Kaçak bir cihaz.

Hemen iade edin.

PTT AVM dolandırıcı dolu oradan alışveriş yapmak parayı çöpe atmak gibi.
Reis ilgin için teşekkürler faturasınıda göndermediler iade oluşturamuyorum nasıl bir açıklama yapmam lazım PTT destek zaten hiçbir şey anlamadı olaydan .Bu arada IMEI nolar felan tutuyor kaçak olduğunu nasıl kanitlayacagım.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Reis ilgin için teşekkürler faturasınıda göndermediler iade oluşturamuyorum nasıl bir açıklama yapmam lazım PTT destek zaten hiçbir şey anlamadı olaydan .Bu arada IMEI nolar felan tutuyor kaçak olduğunu nasıl kanitlayacagım.
Herhangi bir hurda 14T Pro telefon imeisi ele geçirmiş olabilirler.
Fatura en kötü mail ile iletilmeliydi.
PTT AVM ile iletişime geçip kaçak cihaz yollandığını cihazın açılmış olduğunu iletmeniz lazım.

Sorunlu alışveriş konusunda herhangi bir bilgim yok. İade ve dava süreci olabilir.

Google kullanın.

Bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın, aldıktan sonra değil almadan önce sorun bir dahaki sefere.

Bu konuda tek mağdur değilsin PTTAVM dolandırıcı yuvası demiştim üstte. Eğer gelip foruma sorsaydın sana server kayıtlı tertemiz sıfır bir cihaz bulurduk.

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Herhangi bir hurda 14T Pro telefon imeisi ele geçirmiş olabilirler.
Fatura en kötü mail ile iletilmeliydi.
PTT AVM ile iletişime geçip kaçak cihaz yollandığını cihazın açılmış olduğunu iletmeniz lazım.

Sorunlu alışveriş konusunda herhangi bir bilgim yok. İade ve dava süreci olabilir.

Google kullanın.

Bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın, aldıktan sonra değil almadan önce sorun bir dahaki sefere.

Bu konuda tek mağdur değilsin PTTAVM dolandırıcı yuvası demiştim üstte. Eğer gelip foruma sorsaydın sana server kayıtlı tertemiz sıfır bir cihaz bulurduk.

Tamamdır reis teşekkürler artık bir şekilde halletmeye çalışacağım.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Tamamdır reis teşekkürler artık bir şekilde halletmeye çalışacağım.
pttavm sitesinde çok mağdur duydum gram ilgi yok diğer siteler şutladığı için bütün üçkağıtçılar orada toplandı resmen. Geçmişte n11 ve gittigidiyor üzerinde benzer sorunlara denk geldim ama o siteler direkt çözmüştü. pttavm ise tamamen komisyon almaktan ibaret gram güvence yok. Umarım çözersiniz geçmiş olsun.

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Teşekkürler ama ben bırakmam böyle satıcının numarasını felan buldum şuan başka yollara başvurmama sebep olmadan iademi kabul Ettireceğim .

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
51
Teşekkürler ama ben bırakmam böyle satıcının numarasını felan buldum şuan başka yollara başvurmama sebep olmadan iademi kabul Ettireceğim .
Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Cimerden Ticaret Bakanlığına ulaştırın hocam bir şekil

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Cimerden Ticaret Bakanlığına ulaştırın hocam bir şekil
İnşAllah ilgilenirler artık bilemiyorum bu PTT çöp çıktı desteğe yazıyorum anlamıyor sorunu veya anlamak istemiyor şu iş çözülsun daha onları da şikayet edeceğim kandırıp konuyu kapatmaya çalıştı eleman :).

Oyla:
Üst Alt