Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Merhaba,2 gün önce PTT avmden aldığım 14 t pro cihaz elime ulaştı ilk açılış anında kutu içerisinde aşina olduğum t700 vb telefon yapıştırıcısının kokusu ağır bir şekilde geliyordu herhalde hava şartlarından olmuştur diye düşündüm telefonu ilk elime aldığımda arka kısmını kontrol ettim alt kısımlarında çok küçük yapıştırıcı izleri ve Xiaomi logosunun altında küçük bir açıklık vardı telefonu 0 aldığım için çok şüphelenmedim ve yeni telefon olduğu için heyecanla kullandım fakat 2 gündür telefonun bir işlem gördüğü hakkında şüphelerim vardı YouTube üzerinden cihazın kutu açılımı videolarını izledim normalde ekran da Xiaominin sıfır cihazlara taktiği ekran koruyucu varmış ince birkaç videoda gördüm fakat benim 0 cihazımda yok ithalatçı garantilide olsa global bir cihaz bu durum beni şüphelendirdi direnç değişimi nasıl anlaşırlar tarzında araştırma yaptım çekirdek sürümüne bir kaç kez tıklayınca test bölümü geldi okuduğum yazıya göre Hardware version kırmızı renkteyse direnç değişmiş oluyormuş bendede kırmızı renkte eke bırakacağım ekran görüntüsünü bunun yanında ürünün faturası gönderilmedi hafta sonu olduğu için destek bölümünden cevap alamıyorum cihazı kullandığım için iade sorunlari da yaşayacağım nasıl bir yol izlemeliyim cihaz gerçekten kullanılmış olabilir başka nasıl kontrol edebilirim yardıma ihtiyacım var Ürünün linki;

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-13-16-55-23-305_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2025-04-13-16-55-23-305_com.miui.cit.jpg
    829,8 KB · Görüntüleme: 91

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
51
İnşAllah ilgilenirler artık bilemiyorum bu PTT çöp çıktı desteğe yazıyorum anlamıyor sorunu veya anlamak istemiyor şu iş çözülsun daha onları da şikayet edeceğim kandırıp konuyu kapatmaya çalıştı eleman :).
Bırakmayın peşini :))

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
14
itlahatçı garantili diye satılanların alayı kaçak telefon. Ulan madem kaçak telefon satıyorsun, dirençle işçilikle sök takla uğraşacağına server kayıt at.

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Herhangi bir açıklama yapmadan iadesini yapmamı söylediler kutu açıldı 1 gün kullanıldı kabul edilecekmi bilmiyorum yarın yolluyorum gelişmeleri ilerleyen günlerde paylaşırım.

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
itlahatçı garantili diye satılanların alayı kaçak telefon. Ulan madem kaçak telefon satıyorsun, dirençle işçilikle sök takla uğraşacağına server kayıt at.
Çift sim cpid çıktı, şimdi bu işler ayyuka çıkar

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
51
Herhangi bir açıklama yapmadan iadesini yapmamı söylediler kutu açıldı 1 gün kullanıldı kabul edilecekmi bilmiyorum yarın yolluyorum gelişmeleri ilerleyen günlerde paylaşırım.
15 Gün iade süreci var her ticaret uygulamasında 14 gün kaldı size :)

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Beklediğim olay da gerçekleşti artık iade kabul etmeme gibi durum kalmadı ürün imeisi hakkında mesaj da geldi ben X3 prodan devam ediyorum.30-35 K temiz server kayıtlı cihaz öneriniz varsa öğrenmek isterim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-14-10-07-19-786-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-14-10-07-19-786-edit_com.miui.gallery.jpg
    183,9 KB · Görüntüleme: 36
Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Beklediğim olay da gerçekleşti artık iade kabul etmeme gibi durum kalmadı ürün imeisi hakkında mesaj da geldi ben X3 prodan devam ediyorum.30-35 K temiz server kayıtlı cihaz öneriniz varsa öğrenmek isterim
32 bin civarına direkt Xiaomi 15 alınır server kayıtlı.

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendi kendine erkekleniyor herhalde beceremediği için cevap vermek istemedi :)

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendi kendine erkekleniyor herhalde beceremediği için cevap vermek istemedi :)

Bu müşteri temsilcisi mi hocam? Eğer öyleyse durum onlar için felaket size ise büyük ikramiye çıkmış... Bilinçli şekilde kaçak cihaz sattıklarını itiraf etmiş oluyor. Aşağıdaki bağlantılardan ilgili kurumlara ihbarda bulunun ve 1905 sayılı kanun hükümleri uyarınca ödül talep ettiğinizi de mutlaka belirtin. Kesilen cezanın %10'u kadarını size ödül olarak verirler.

Eğer ödül vermeye yanaşmazlarsa da dava açabilirsiniz. Vergi avukatlarının en sevdiği davalardandır faiziyle ve tazminatıyla birlikte para alırsınız.

Oyla:

Alps0227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
32 bin civarına direkt Xiaomi 15 alınır server kayıtlı.
mi 14 ultra
Bu müşteri temsilcisi mi hocam? Eğer öyleyse durum onlar için felaket size ise büyük ikramiye çıkmış... Bilinçli şekilde kaçak cihaz sattıklarını itiraf etmiş oluyor. Aşağıdaki bağlantılardan ilgili kurumlara ihbarda bulunun ve 1905 sayılı kanun hükümleri uyarınca ödül talep ettiğinizi de mutlaka belirtin. Kesilen cezanın %10'u kadarını size ödül olarak verirler.

Eğer ödül vermeye yanaşmazlarsa da dava açabilirsiniz. Vergi avukatlarının en sevdiği davalardandır faiziyle ve tazminatıyla birlikte para alırsınız.
Hocam satıcının bana mağazaya soru sor kısmından verdiği kendi numarası şikayette bulunacağım sırf atarlandığı için özür dileme felan yok zaten karşıda ödül kısmı da olması gereken birşey değil cezasını alsa yeterlidir :D size de teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt