- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco X3 pro
- Konular
- 1
Merhaba,2 gün önce PTT avmden aldığım 14 t pro cihaz elime ulaştı ilk açılış anında kutu içerisinde aşina olduğum t700 vb telefon yapıştırıcısının kokusu ağır bir şekilde geliyordu herhalde hava şartlarından olmuştur diye düşündüm telefonu ilk elime aldığımda arka kısmını kontrol ettim alt kısımlarında çok küçük yapıştırıcı izleri ve Xiaomi logosunun altında küçük bir açıklık vardı telefonu 0 aldığım için çok şüphelenmedim ve yeni telefon olduğu için heyecanla kullandım fakat 2 gündür telefonun bir işlem gördüğü hakkında şüphelerim vardı YouTube üzerinden cihazın kutu açılımı videolarını izledim normalde ekran da Xiaominin sıfır cihazlara taktiği ekran koruyucu varmış ince birkaç videoda gördüm fakat benim 0 cihazımda yok ithalatçı garantilide olsa global bir cihaz bu durum beni şüphelendirdi direnç değişimi nasıl anlaşırlar tarzında araştırma yaptım çekirdek sürümüne bir kaç kez tıklayınca test bölümü geldi okuduğum yazıya göre Hardware version kırmızı renkteyse direnç değişmiş oluyormuş bendede kırmızı renkte eke bırakacağım ekran görüntüsünü bunun yanında ürünün faturası gönderilmedi hafta sonu olduğu için destek bölümünden cevap alamıyorum cihazı kullandığım için iade sorunlari da yaşayacağım nasıl bir yol izlemeliyim cihaz gerçekten kullanılmış olabilir başka nasıl kontrol edebilirim yardıma ihtiyacım var Ürünün linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir