Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çinli teknoloji devi Xiaomi, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından olan Hindistan’daki pazar payını ve sattığı ürünleri arttırmak için yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Ülkeye yaptığı fabrika ve mağaza yatırımlarına devam eden Xiaomi...
Xiaomi markası bu yıl içerisinde 3 tane Snapdragon 845 işlemcisini kullanacak amiral gemisi cihaz tanıtacağını açıklamıştı. Önce Mi Mix 2S sonrasında Mi 8 serisini gördük ve geriye bir cihaz kaldı. (Xiaomi Black Shark her ne kadar Xiaomi’nin...
Xiaomi bugün gerçekleştirdiği etkinlikte sadece Mi A2 ve Mi A2 Lite modelini tanıtmakla kalmadı bir de akıllı saat tanıttı ancak bu herkese hitap eden bir saat değil çocukların kullanımına yönelik geliştirilen Bunny Watch ile ilgili tüm detaylar...
Merhaba arkadaşlar,
Youtube da gezinirken çok ilginç bir videoya denk geldim. Yakinda mi store magazalari İstanbul a aciliyor. Bizzat gitmedim ama giden bir kisinin cektigi bir video. Haberin detaylarina baktigimda suan 2 magaza yeri belli olmus...
Xiaomi Hindistan kaynaklarına göre MIUI 10 ile birlikte Oreo güncellemesi alacak olan cihazlar aşağıdaki gibidir.
Gesendet von meinem Mi Max 3 PRO mit Tapatalk
Xiaomi’nin 2016 yılında çıkarmış olduğu ve yüksek satış rakamlarına ulaştığı TV Box ürünü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Xiaomi TV Box, Android 6.0 sürümü ile çıkmış olmasına rağmen bugüne kadar Android Nougat güncellemesini almaması...
Türkiye’nin en büyük Xiaomi ithalatçılarından birisi olan Cepport tarafından Türkiye’ye getirilen Redmi S2 modeli gittigidiyor platformundan satılmaya başlandı. Kısacası Redmi S2 modelini tanıyacak olursak, 5.99 inçlik ekranında 1440×720 piksel...
Telefon dünyasını yeni bir soluk getirecek gibi görünün Oppo, yepyeni telefonu Find X modelini tanıttı. Lansmanı henüz devam eden cihazın şimdiye kadar elde etmiş olduğumuz bilgilerini sizlerle paylaşacağız. Çentik diye adlandırdığımız tasarım...
Giyilebilir teknoloji alanında fiyat performans ürünleri ile lider haline gelen Xiaomi’nin yeni nesil akıllı bilekliği Mi Band 3‘ün OLED ekranı üzerinde zaman, hava durumu, telefon bildirimleri, kalp atış hızı, adım sayısı, uyku takibi vb. pek...
Xiaomi’nin akıllı telefona servet yatırmak istemeyenler için geliştirdiği yeni bütçe dostu akıllı telefonları Redmi 6 ve Redmi 6A resmi olarak tanıtıldı. Anavatanı Çin’in başkenti olan Pekin’de bir basın etkinliği düzenleyen Xiaomi, yeni bütçe...
Xiaomi geçtiğimiz günlerde müthiş bir tanıtım yaparak başta yeni amiral gemisi Mi8 olmak üzere birkaç yeni ürününü tanıtırken aynı zamanda MIUI arayüzünün yeni versiyonu olan MIUI 10 sürümünü tanıtarak Xiaomi kullanıcılarını heyecanlandırdı. MIUI...
Çin’in üretim devi Xiaomi pazarda ki payını arttırmak için çalışmalarını sürdürürken, orta segment yeni modellerini piyasaya sürmekten çekinmiyor. Geçtiğimiz günlerde Redmi S2 ve Mi 6x modellerini duyuran Xiaomi, yeni bir seri ve model tanıtmaya...
Çin’in üretim devi Xiaomi’den gelen yeni haberler 31 Mayısta Shenzhen’den yapılacak olan bir etkinlikle yeni ürünlerin tanıtılacağını gösteriyor. Bu etkinliğe damga vurması beklenen Xiaomi Mi8 ile ilgili ise bir kutunun görseli sızdı. Bu görsel...
Yapay zeka ile birleşen kamera, Redmi S2, Redmi serisinin 16 MP çözünürlüğü ile en iyi selfie kameralı modeli olmayı hedefliyor. Çin’in akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Hindistan’da yapmış olduğu bir etkinlik ile yeni bir seri olan Redmi S...
Google I/O 2018 etkinliğinde Android P, B beta programını hakkında ve Android P’nin getirecekleri yenilikle hakkında bilgiler verirken yeni sürümü destekleyecek modellerinde listesini açıkladı. Android P sürümünü ilk etapta Google Pixel, Pixel...