Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Miui Türkiye takipçileri bu videoda Xiaomi Mi 8 Lite modelinin incelemesini yaptım. Cihaz ile ilgili sorularınızı bu konu altından sorduğunuzda cevaplayacağım. İyi seyirler
Okumaya devam et...
Xiaomi’nin ikinci nesil Android One telefonu olan Xiaomi Mi A2 Lite modeli uzun bekleyişin ardından Android 9 Güncellemesini almaya başladı. FM Radyo Dijital Denge gibi özelliklere kavuşan cihazın batarya ve genel performansında iyileştirmeler...
Xiaomi & IKEA Ortaklığı Detaylandı
IKEA mağazalarında artık Xiaomi IoT platformunu temel alan akıllı ev cihazları görmeye başlayacağız. Aralık ayından itibaren mevcut ve yeni akıllı cihazlar Xiaomi imzasını taşıyacak.
Adını daha çok akıllı...
Xiaomi, Önümüzdeki Yıl Çıkaracağı 2 Model İçin Sertifika Aldı
Akıllı telefon üretimi konusunda dünyaya rakiplerine göre biraz daha geç açılan Xiaomi, ürettiği f/p telefonlarıyla kullanıcıların takdirini kazanmıştı. 2018'in sonlarına yaklaşırken...
Merhaba Miui Türkiye takipçileri bu videoda kullanırken özellikle ikinci ekranın Always On Display özelliğine aşık olduğum Nubia X modelinin kutusunu açıp ufak bir inceleme yaptık :). Umarım Beğenirsiniz.
Okumaya devam et...
Bilindiği üzere bir süredir kredi kartı ile taksitli olarak tablet telefon ve bilgisayar alımı kısıtlanmış sadece ticari kredi kartları taksitten yararlanabiliyordu. Bunun üzerine büyük teknoloji mağazaları bankalarla iş birliği yaparak...
Markanın Türkiye'deki iletişim çalışmalarını yürütecek ajans belli oldu.
Teknoloji alanında faaliyet gösteren Xiaomi, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını MSL Türkiye’ye emanet etti. MSL Türkiye, yeni müşterisine itibar yönetimi, medya...
Yakın zaman içerisinde Avrupa pazarına giriş yapacak Xiaomi Mi Mix 3, 2019’un ilk çeyreğinde 5G destekli bir versiyonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
Xiaomi Mi 6X in kutusundan çıkan orijinal jak dönüştürücüsü ile yine Xiaomi nin en iyi kulaklıklarından birisi olan Hybrid Pro HD modelini daha önce 2 Yıl iPhone telefonumla kullandım ve kusursuz kalitede ses aldım fakat geçen hafta Mi 6x e geçiş...
ABD Merkezli pazar araştırmaları şirketi IDC Akıllı Telefon pazarının 3. Çeyreği ile ilgili raporunu yayınladı. Huawei ve Xiaomi’nin yükselişi dikkat çekerken Samsung ise kan kaybetmeye devam ediyor!
Yıllar önce koyduğu yılda 100 milyon...
Xiaomi’nin kızaklı yapısıyla ve sınırlara dayanana ekran kasa oranıyla dikkat çeken yeni nesil süper telefonu Mi Mix 3 modelini hepimiz merakla takip ediyor ve ülkemize gelmesini dört gözle bekliyoruz. Bizler de Cihazın bir ön incelemesini yapmış...
Xiaomi’nin büyük ekranlı cihaz furyasına adım attığı Max serisinin ilk versiyonu Mi Max ve Redmi serisinin 6 Pro modeli Miui 10 güncellemesini almaya başladı.
Redmi 6 Pro için V10.0.1.0.ODMMIFH paket numarasıyla yayınlanan güncellemenin boyutu...
Xiaomi, geçen ay Hindistan'da 500 Mi mağazasını aynı anda açarak kırılması zor bir rekora imza attı. Hindistan'da 2019 yılı sonunda 5 bin mağaza hedeflediğini belirten şirket, aynı anda açılan en çok mağaza kategorisinde Guinness Rekorlar...
Xiaomi’nin alt markası Pocophone firmasının F1 modeli için Android Pie Tabanlı Miui 10 betası başladı. Poco F1 kullanıcıları bu Beta programına katılarak Android 9 deneyimini önceden yaşayabilecekler.
Hey guys! We are now open with the Android...
Xiaomi’nin ikinci nesil Android one cihazı Mi A2 Lite yakında Android 9 güncellemesine kavuşacak gibi görünüyor.
Xiaomi, Mi A2 modelinin ardından Lite modeli içinde Android Pie beta programına başladı. Beta programı sonrası hızlı bir şekilde...
Arkadaşlar bugün karşılaştığım bir durum Bölgeyi Hindistan seçtim Temalar uygulamasını açtım karşıma Font diye icon çıktı içerisinde de bir sürü Font var. İstediğimizi secebiliyoruz. Belkide ben yeni farkettim ama güzel oldu.
Mi 5s Global...
Lineage os unoffical 16.0 Mi5 için çıktı.
lineage-16.0-20180831-UNOFFICIAL-gemini.zip
[ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 16.0 for Xiaomi Mi 5
https://builds.nezorfla.me/opengapps/pie/arm64/20180827/open_gapps-arm64-9.0-pico-20180827-UNOFFICIAL.zip