Xiaomi ve MIUI Haberleri

Merhaba arkadaşlar cihazım mi A1 Telefonu kullanırken aniden uygulamadan çıkıyor... KVK Bakırköy servise verdim ve 12 gün sonra geri aldım ( yapıldı diye ) lakin sorunum hala devam ediyor.. Kronik olabilir mi !? Ne yapmalıyım..
Android Go programı kapsamında piyasaya çıkması beklenen Redmi GO modelinin teknik özellikleri sızdırıldı! Filipinlerde bir blogda ortaya çıkan poster cihazın teknik özelliklerini ortaya çıkardı. Cihaz 5 İnç bir ekran Snapdragon 425 işlemci 1GB...
Merhaba Mi Hayranları, Son zamanlarda "Artık Cihazları Kilitleyemezsiniz" başlıklı bir e-posta almış olabilirsiniz. Bu Mesaj açıkca anlaşılmamış gibi görünüyor. Bu e-postayı almanızın amacı, hesap koruma özelliklerinizde önemli bir yükseltme...
Merhaba, Mi A2 de Turkcell ve Vodafone olmak üzere iki hat kullanıyorum. Ama benim ekran da iki hafta açık gözükmesine rağmen mutlakaya arayana telefonum kapalı gözüküyor. Beni aradıklarını bana gelen smslerden anlıyorum. Ama internetimi herşeyi...
Gönlümüzün efendisi Çinli Xiaomi diğer firmalara ders olacak nitelikte bir güncelleme politikası izliyor. Xiaomi, Mi 5S modeli başta olmak üzere bir çok eski cihazına Miui 10 Güncellemesini veriyor ve vermeye devam ediyor. Ultrasonik Parmak...
Xiaomi CEO'su Lei Jun, verdiği teknoloji ve eğlence partisinde Xiaomi'nin 5 yıllık planını açıkladı. CEO Lei Jun, Nesnelerin Teknolojisi(Akıllı Süpürge , Şemsiye vb.) ve Yapay Zeka üzerine 1.5 Milyar $ yatırım yapacaklarını açıkladı.Xiaomi CEO'su...
2019'un Göz bebeği olması beklenen Redmi 7 Pro'nun Sızdırılan Özelliklerine Bakalım... *Su Damlası Çentik *5.84 inç Full HD + LCD Ekran *2.3 GHz 8 Çekirdek İşlemci Bunun yanında 4/32 , 4/64 , 6/128 versiyonlarına sahip olacak. Çift kameraya...
Arkadaşlar duyduğuma göre Xiaomi den redmi serisi ayrılmış alt markası olmuş Huawei de honor olduğu gibi yani ben yeni duydum böyle bişeyi aslı astarı varmı bunun redmi serisini severdim ama böyle bişey olduysa mi serisine yönelirim siz neler...
Redmi serisi şimdi ayrı bir Xiaomi markası olarak yoluna devam edecek. Sebep pozisyonlamada: Redmi markası başlangıçta düşük kaliteli modeller için, Mi serisi ise Amiral gemileri için tasarlanmıştı. Redmi ve Mi dağıtım modellerinde farklılık...
Xiaomi’nin fonladığı şirketlerden birisi olan akıllı saat üreticisi Huami yeni akıllı saati Amazfit Verge modelini tanıttı. Saat ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 115$ fiyatla kullanıcı karşısına çıkacak olan saatin teknik...
Tutarlı sızıntıları ile bilinen Benjamin Geskin, Twitter üzerinden bombayı patlatarak Xiaomi Mi 9’a ait bir konsept tasarım görseli paylaştı ve cihazın bazı özelliklerini ortaya çıkardı. Geskin’in paylaştığı görsele göre Xiaomi Mi 9, su damlası...
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki modeller için Android 9 kaynak kodları yayımlandı. Bundan sonra daha güzel romlar, portlar görmeye başlayabiliriz.. https://github.com/MiCode/Xiaomi_Kernel_OpenSource/tree/dipper-p-oss
Xiaomi’nin bu sene piyasaya sürdüğü amiral gemisi Mi 8 modeli için Android 9 tabanlı önemli bir güncelleme yayınlandı. Gelen yeni güncelleme ile birlikte Xiaomi Mi 8 sahipleri Mi Mix 3 modelinde ilk kez gördüğümüz Süper gece modu ve 960 FPS...
Xiaomi bugün gerçekleştirdiği lansman ile bir süredir sızıntı haberlerini yaptığımız Mi Play cihazını tanıttı. Giriş seviyesinde yüksek kalite mottosuyla piyasaya çıkan cihaz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Xiaomi Mi Play firma için yeni bir...
Üst Alt