Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamayı indirdim ve widget kısmında çıkan uygulama kasası widgetlarini kullanamiyorum. Eklemiyor. Ve eski telefonumda en sola kaydiirnca bir sayfa cikiyordu. Haberler vs diye i da bu telefonda yok. Telefon redmi note 13 pro5g
Türkiye'de 14 ne zaman satışa çıkar tahmini ve 15 pro 2024 içinde çıkıp turkiyede satışı olur mu yoksa 2025 de mi gelir? 5g versiyonları ve yd cihazlar için diyorum tamamen.
Elimde redmi note 12 pro 5g var. Cihaz yaklaşık 3 ay falan oldu. Uzun süre değil yani. Bu telefonu aldığım yer tanıdık birisi ve redmi note 13 pro 5g gelmiş. Cihaz üzerine 4k veririm diyor. Sizce bu değişmi yapmalı mıyım? Ürünler yd
Telefonum üste yazdığı gibidir. Ama model sonu l harfi ile bitiyor yani hindistan galiba. Ama arka etiketi c ile bitiyor. Şuan telefon sıfır ve imei vs hiçbir işlem olmadı. Nfc yok. Bu telefona nfc gelir mi? Yoksa telefonu değiştireceğim.