Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de çok şaşırdım hocam. Eminim ki yeni taktığım bataryadan oldu bu durum. diğer tüm telefonlarda da olabilir bu olay. Zaten batarya değiştiğinden beri bi haller olmuştu cihaza. Şarjı güzel gidiyor günü rahat kurtarıyor normal kullanımda. Orjinal batarya yarım günü çıkarmıyordu.
Basılı değil...
arkadaşlar başına böyle bir şey gelenler için söyleyim. Telefonun ses açma tuşu basılı kalmış sistemsel olarak. O sebepten sürekli twrp ekranına atıyor. Şans eseri ayıktım . Batarya değiştirdim muhtemelen o sebepten.
Arkadaşlar bugün eu rom bug yaptığı için restart attıktan sonra twrp ekranına döndü. Format atıp elimde olan ne kadar rom kursam da twrp atmaya devam ediyor. İlk defa başıma geldi. Bi sürü twrp yükleyip denedim olmadı. Elimde pc de yok orijinal rom kurmayı da deneyemiyorum. Daha önce yaşayan...
Şimdi anladım hocam teşekkür ederim. Bir de şey sorabilir miyim. Önce Android 10 da idim.
Mi globe android 11 yüklemek için telefona önce stock 11 kurup ardında twrp ile mi globe rom u kurdum ama sistem açılmıyor fastboota dönüyor hemen
Arkadaşlar hangi twrp olursa olsun fastboottan yükleme yaptıktan sonra bir kez twrp ekranı geliyor. Sonra tekrar twrp ye girdiğim de orijinal recovery ekranı ile karşılaşıyorum.
Nedenini bilen kardeşlerim yardımcı olabilir mi?
otg de ve flash bellekte hiç bir sorun yok her taktığım telefonda anında görüyor ama mi9 se de görmüyor kaç tane rom denedim az önce miroom yükledim on da gördü başka bir aosp rom yükledim onda da gördü tekrar miroom a geçtim
görmemeye başladı yine kafası esince görüyor anlamıyorum bu telefonun...