zLa kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Hangi rom u yüklersem yükleyim twrp ekranına geri dönüyor.. Sebebi nedir?

Ben de çok şaşırdım hocam. Eminim ki yeni taktığım bataryadan oldu bu durum. diğer tüm telefonlarda da olabilir bu olay. Zaten batarya değiştiğinden beri bi haller olmuştu cihaza. Şarjı güzel gidiyor günü rahat kurtarıyor normal kullanımda. Orjinal batarya yarım günü çıkarmıyordu. Basılı değil...
  2. Z

Yardım Hangi rom u yüklersem yükleyim twrp ekranına geri dönüyor.. Sebebi nedir?

arkadaşlar başına böyle bir şey gelenler için söyleyim. Telefonun ses açma tuşu basılı kalmış sistemsel olarak. O sebepten sürekli twrp ekranına atıyor. Şans eseri ayıktım . Batarya değiştirdim muhtemelen o sebepten.
  3. Z

Arkadaşlar bugün eu rom bug yaptığı için restart attıktan sonra twrp ekranına döndü. Format atıp elimde olan ne kadar rom kursam da twrp atmaya devam ediyor. İlk defa başıma geldi. Bi sürü twrp yükleyip denedim olmadı. Elimde pc de yok orijinal rom kurmayı da deneyemiyorum. Daha önce yaşayan...
  4. Z

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Var mı hocam uyumlu twrp sizin kullandığınızı da denedim yok
  5. Z

Yardım Android 11 MIUI 12.5 sorunları

M Miui optimizayson u aktif halde kullanmak gerekiyor maalesef hocam. Bir tek bunlar değil Bir çok sorunla karşılaşırsanız
  6. Z

Yardım Mi 9 se twrp sorunu

Mi globe rom da alan hatası veriyor bu twrp. Oysaki cihaz bomboş
  7. Z

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Lanet olası mi globe android 11 rom unu kuramadım bir Türlü 😁
  8. Z

Yardım Twrp backup dosyasını pc de açma

Var mı bir yolu arkadaşlar. backup ı tekrar yükleyemiyorum çözünürlüğü yanlış girdiğim için ekran gelmiyor yani
  9. Z

Yardım TWRP Sorunu

twrp yi yeniden flashlamayı deneyin. backup yapın köşede dursun
  10. Z

Tamamdır hocam denerim sağolasın
  11. Z

Denicem hocam sağolun
  12. Z

Şimdi anladım hocam teşekkür ederim. Bir de şey sorabilir miyim. Önce Android 10 da idim. Mi globe android 11 yüklemek için telefona önce stock 11 kurup ardında twrp ile mi globe rom u kurdum ama sistem açılmıyor fastboota dönüyor hemen
  13. Z

Vay Allah razı olsun hocam bilmiyodum bunu. Önceden şart değildi şimdi şart mı olmuş
  14. Z

Arkadaşlar hangi twrp olursa olsun fastboottan yükleme yaptıktan sonra bir kez twrp ekranı geliyor. Sonra tekrar twrp ye girdiğim de orijinal recovery ekranı ile karşılaşıyorum. Nedenini bilen kardeşlerim yardımcı olabilir mi?
  15. Z

Yardım Mi 9 se otg görmüyor

otg de ve flash bellekte hiç bir sorun yok her taktığım telefonda anında görüyor ama mi9 se de görmüyor kaç tane rom denedim az önce miroom yükledim on da gördü başka bir aosp rom yükledim onda da gördü tekrar miroom a geçtim görmemeye başladı yine kafası esince görüyor anlamıyorum bu telefonun...
Üst Alt