zgbmummy kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Acil Mi9t Yardım

Güncelleme yapıyorum ama cihaz böyle bir hata veriyor twrp yok
  2. Z

Yardım Mi9t android 10 güncellemesi yükleniyor ama yüklenmedi hatasi

Yeni güncellemeyi yüklüyorum yükleniyor cihaz kapanıp açılıyor ve sonra tepede böyle bir uyarı çıkıyor cihazımda twrp yok neden yapıyor
  3. Z

MIUI 11 mi9 t PC üzerinden miui 11 güncelleme

hocam çok sağolasın miui 11 kurdum cihaz açıldı şimdi twrp ya da imei gitmemiştir demi bi sıkıntı olmaz çünkü çok zor kurdum twrp içinden cihazı filan sıfırladım
  4. Z

çok sağolun hocam son bir şey merak ediyorum ben twrp yükleme yapmaya çalışırken cihazı sıfırladım komple sonra yüklerken rom yanlış oldugu için olmadı ve ben fastboot ekranında kaldım ama teli kapatmadan önce bootlader kilidi açıktı şuan miflash üzerinden yükleme yapıcam için bir sorun olur mu
  5. Z

çok anlamıyorum hocam nerden doğrusunu indirebilirim
  6. Z

hocam mi9t cihazım indirdiğim yanlış olabilir
  7. Z

maalesef fastboot da kaldı şimdi flash ile yükleme yapcam 1573317953 hata alıyorum yapamadım mi flash da error verdi
  8. Z

MIUI 11 Mİ9T uygun MİUİ 11 rom

rom arıyorum telefonuma uygun
  9. Z

yazılımla yaptım ama çıkmadı dediklerini 1573308979 ma maalesef çıkmıyor hala fastboot modda
  10. Z

teşekkür ederim deniycem şuan ama orda yazanları yapamıyorum çünkü cihaz çıkmıyor fastboottan
  11. Z

şuan atamam ki galiba yanlış yaptım şuan cihaz fastboot durumda kaldı umarım imei gitmemiştir
  12. Z

hocam yaptım ama Zip Treble Compatibility Error böyle bir hata aldım
  13. Z

şu anda yaptım gördü zip signature ve reboot after var tik yapıyım mı onları yoksa direk swipe to confirm deyim mi
  14. Z

telefon da twrp üzerinden çok denedim ama bir türlü güncelleyemedim telefon twrp modda bir türlü zip dosyasını göremedim o yüzden pc üzerinden güncellemek istiyorum ne yapmam gerekiyor
Üst Alt