zeus67 kullanıcısının son içeriği

1. zeus67

Yardım Mi Flash failed to check sparse crc hatası.

Hocam zamanında aynı hayayı aldığımda şu videodaki yöntem ile çözmüştüm belki işe yarar. 👉
  2. zeus67

Yardım Poco X3 GT kullanıyorum

hocam global sürümdeyseniz 14'e geçin mutlaka, ben baya memnunum pil ve stabiliteden. sorununuzu root çözmek diye düşünüyorum. normalde 13'de de kasmıyordu benim cihaz, acaba yüklediğiniz bi uygulamadan mı kaynaklı ki? cihazı sıfırlayıp denediniz mi?
  3. zeus67

Yardım Sabah ilk kullanımda

kişiler uygulamasına basılı tutup uygulama bilgisine bastığınızda çıkan ekrandaki izinler kısmında yer alan seçenekleri diyorum hocam. hani onlara da izin verildiyse ve hala sorun devam ediyorsa bilemiyorum şimdilik çözümü.
  4. zeus67

Yardım Sabah ilk kullanımda

İzinlerle de alakalı olabilir. Kişiler uygulamasinin ayarlarindan kisilere erişim izni acik mi hocam?
  5. zeus67

Soru 9 bin TL dolaylarında telefon tavsiyeleri

Ustad profilimde satilik poco x3 GT var. Tr cihazı. Dusunurseniz bakabilirsiniz. 120 hz ekran 67 wat sarj. Dimensty 1100 islemci var. Performansi gayet güzel. Stabil. Xiaomi 13 almayi dusunuyorum, o yuzden satiyorum.
  6. zeus67

Satış Garantili Poco X3 GT

Cihazım 26.11.2023e kadar garantilidir. Migros'tan alınma Türkiye cihazıdır. 8GB RAM 250 GB hafızaya sahiptir. Kutusu aparatları mevcuttur. 67w hızlı şarj destekler. Orjinal şarj aleti ve kablosu vardir. Kablolu kulaklık kullanabilmek için aparatı mevcuttur. Kutudan çıkan şeffaf kılıf ve ekstra...
  7. zeus67

Yardım TV box hakkında yardım/tavsiye

Ben de yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum mi box 4k modelini, bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hocam. Tıkır tıkır çalışıyor maşallah. Herhangi bir box alırken bence dikkat edeceğiniz en önemli husus lisanslı olması. Netflix prime video vs uygulamaların yüksek çözünürlükte izlemek için muhakkak...
  8. zeus67

Çözüldü Akşamdan sabaha şarjım çok gidiyor

Hocam Band 5 etki eder diye düşünüyorum. Band 5in de bütün fonksiyonlarını kullanıyorsanız uyku takibi vs etkisi oluyordur.
  9. zeus67

Çözüldü Netflix sarı tonlamalı görüntü

Reddit'te falan en de öyle okudum. Ama diğer hiçbir uygulamada bu sorun yok, Youtube, Prime vs. Sadece Netflix. çok saçma bi durum. Çözüm olmaması canımı sıktı. :( 1665476713 Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım. Youtube'da bi videoda gördüm. Geliştirici seçeneklerinden "HW bildirimlerini devredışı...
  10. zeus67

Çözüldü Netflix sarı tonlamalı görüntü

Merhaba arkadaşlar. Telefondaki Netflix uygulamasında bazı içerikler sarı tonlamalı olarak oynatılıyor. PC'de ya da TV'de böyle bir sorun yok ama cep telefonunda böyle bi durumla karşı karşıyayım. Mantığım almıyor. Çözemedim bi türlü. İnternet hızım iyi. miui 13.0.3 sürümündeyim. Uygulama...
  11. zeus67

Yardım Redmi 9T - NV Data is Corrupted

hocam merhaba. link paylaşma kurallarını takip edemedim, yanlış yapıyosam affola. Youtube'da takip ettiğim bir kanal var. yardımcı olabileceğini düşünüyorum izlerseniz.
  12. zeus67

Çözüldü Windows 11 mobil etkin nokta sorunu

son windows güncellemesiyle düzeldi hocam eyvallah.
  13. zeus67

Çözüldü Windows 11 mobil etkin nokta sorunu

İyi forumlar arkadaşlar. Wİndows 11'i yeni yükledim. Kablolu internet kullanıyorum. PC aracılığıyla bilgisayarımı kablosuz ağa bağlamak istiyorum ama pc'den mobil ektin noktayı açınca telefondan giriyorum internete ama pc'den asla internete girmiyorum. Mobil ektin noktayı kapatınca yeniden...
  14. zeus67

Soru Wifi Performans Düşüklüğü

ondan haberim var, bluetooth kullaklık kullanıyorum ama bazen o bağlı değilken de düşüyor. tam anlamadım ben de bi bakıyorum normal bi bakyorum kötü. Sanırım modemle alakalı bişey ama bilemedim :(
Üst Alt