Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam global sürümdeyseniz 14'e geçin mutlaka, ben baya memnunum pil ve stabiliteden. sorununuzu root çözmek diye düşünüyorum. normalde 13'de de kasmıyordu benim cihaz, acaba yüklediğiniz bi uygulamadan mı kaynaklı ki? cihazı sıfırlayıp denediniz mi?
kişiler uygulamasına basılı tutup uygulama bilgisine bastığınızda çıkan ekrandaki izinler kısmında yer alan seçenekleri diyorum hocam. hani onlara da izin verildiyse ve hala sorun devam ediyorsa bilemiyorum şimdilik çözümü.
Cihazım 26.11.2023e kadar garantilidir. Migros'tan alınma Türkiye cihazıdır. 8GB RAM 250 GB hafızaya sahiptir. Kutusu aparatları mevcuttur. 67w hızlı şarj destekler. Orjinal şarj aleti ve kablosu vardir. Kablolu kulaklık kullanabilmek için aparatı mevcuttur. Kutudan çıkan şeffaf kılıf ve ekstra...
Ben de yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum mi box 4k modelini, bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hocam. Tıkır tıkır çalışıyor maşallah. Herhangi bir box alırken bence dikkat edeceğiniz en önemli husus lisanslı olması. Netflix prime video vs uygulamaların yüksek çözünürlükte izlemek için muhakkak...
Reddit'te falan en de öyle okudum. Ama diğer hiçbir uygulamada bu sorun yok, Youtube, Prime vs. Sadece Netflix. çok saçma bi durum. Çözüm olmaması canımı sıktı. :(
1665476713
Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım. Youtube'da bi videoda gördüm. Geliştirici seçeneklerinden "HW bildirimlerini devredışı...
Merhaba arkadaşlar. Telefondaki Netflix uygulamasında bazı içerikler sarı tonlamalı olarak oynatılıyor. PC'de ya da TV'de böyle bir sorun yok ama cep telefonunda böyle bi durumla karşı karşıyayım. Mantığım almıyor. Çözemedim bi türlü. İnternet hızım iyi. miui 13.0.3 sürümündeyim. Uygulama...
hocam merhaba. link paylaşma kurallarını takip edemedim, yanlış yapıyosam affola. Youtube'da takip ettiğim bir kanal var. yardımcı olabileceğini düşünüyorum izlerseniz.
İyi forumlar arkadaşlar. Wİndows 11'i yeni yükledim. Kablolu internet kullanıyorum. PC aracılığıyla bilgisayarımı kablosuz ağa bağlamak istiyorum ama pc'den mobil ektin noktayı açınca telefondan giriyorum internete ama pc'den asla internete girmiyorum. Mobil ektin noktayı kapatınca yeniden...
ondan haberim var, bluetooth kullaklık kullanıyorum ama bazen o bağlı değilken de düşüyor. tam anlamadım ben de bi bakıyorum normal bi bakyorum kötü. Sanırım modemle alakalı bişey ama bilemedim :(