zeus67 kullanıcısının son içeriği

1. zeus67

Satış Garantili Poco X3 GT

Cihazım 26.11.2023e kadar garantilidir. Migros'tan alınma Türkiye cihazıdır. 8GB RAM 250 GB hafızaya sahiptir. Kutusu aparatları mevcuttur. 67w hızlı şarj destekler. Orjinal şarj aleti ve kablosu vardir. Kablolu kulaklık kullanabilmek için aparatı mevcuttur. Kutudan çıkan şeffaf kılıf ve ekstra...
  2. zeus67

Çözüldü Netflix sarı tonlamalı görüntü

Merhaba arkadaşlar. Telefondaki Netflix uygulamasında bazı içerikler sarı tonlamalı olarak oynatılıyor. PC'de ya da TV'de böyle bir sorun yok ama cep telefonunda böyle bi durumla karşı karşıyayım. Mantığım almıyor. Çözemedim bi türlü. İnternet hızım iyi. miui 13.0.3 sürümündeyim. Uygulama...
  3. zeus67

Çözüldü Windows 11 mobil etkin nokta sorunu

İyi forumlar arkadaşlar. Wİndows 11'i yeni yükledim. Kablolu internet kullanıyorum. PC aracılığıyla bilgisayarımı kablosuz ağa bağlamak istiyorum ama pc'den mobil ektin noktayı açınca telefondan giriyorum internete ama pc'den asla internete girmiyorum. Mobil ektin noktayı kapatınca yeniden...
  4. zeus67

Soru Wifi Performans Düşüklüğü

Dostlar merhaba, hepimizin bayrami kutlu olsun öncelikle. Sorum şu, poco x3 gt cihazimda bi wifi performans düşüklüğü yasiyorum. Evde mi box s cihazim var, onda cayir cayir internete girebilirken cep telefonunda wifi nispeten daha zayif, bazen videolar falan bile dusuk cozunurlukte oluyor. Su an...
  5. zeus67

Çözüldü Uayndirmak icin kaldır secenegi calışmıyor.

Merhaba arkadaşlar. Yaklasik 3 aydir poco x3 gt kullaniyorum. Telefondan cok memnunum. Bu zamana kadar bir sorunum olmadi hic. Ama şoyle bir sorunum var; uyandirmak icin kaldir secenegi kapalı olmasına ragmene, telefonu kaldirinca isigi yaniyor. Bunu bi turlu halledemedim. Ayni sorunu yasayan...
  6. zeus67

Satış Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB / TR Cihazı

Merhaba Arakdaşlar. Mi Note Lite cihazım satılıktır. Cİhaz TR cihazı migrostan alınma. 05.01.2021 tarihinde aldım. Yaklaşık 14 ay daha garantisi var. Kutu fatura her şeyi tamdır, hatta şarj kablosu hiç kullanılmadı. Cihazım 6gb ram 128gb hafızalı modeldir. Kozmatik olarak 9/10 alır. ekranda...
  7. zeus67

Yardım Arkaplanda çalışan uygulamalar kapanmıyor.

Merhaba arkadaslar, iyi forumlar hepinize. Arkplanda calisan uygulamaları temizliyorum ama yeniden actigimda yeni uygulamalarin acildigini görüyorum. 3-4 kez bu islemi yapinca baska acik uygulama görmüyorum ancak. Sebebi ne olabilir. Sadece mifit uyulaması kilitli bu arada, diğer uygulamalarda...
  8. zeus67

Satış Garantili 128 GB Mi 8

Cihaz 6gb Ram 128 hafiza modelidir. Cihaz hem kozmatik hem de donanimsal olarak cok temizdir. Migrostan alinmadir. Aralik 2020ye kadar garantisi devam etmektedir. Kutu fatura, orjinal sarj aleti ve kablosu mevcuttur. Yaninda çeşitli kiliflar verilecektir. Gun içerisinde gelip gorebilirsiniz cihazı.
  9. zeus67

Sohbet Türk Telekom internet sorunu

Arkadaslar hem ev internetinde hem mobilde Turk Telekom kullaniyorum. 2 gundur inanilmaz bir yavaslik var. Sizde durumlar nasil? Farkli operator kullanan ve boyle durumla karsilasan var mi? Valla bezdim ben 2 gundur :(
  10. zeus67

Soru Mi Box S icin Youtube Vanced

İyi aksamlar arkadaslar, forumda bakindim ama goremedim. Mi box s icin youtube vanced ya da ayni tarzda reklamsiz video izleyebilecigim bi youtube uygulamasi var mi?
  11. zeus67

Satıldı 22 Oyunlu 500GB PS4

500 PS4, 22 oyun ile beraber. Oyunlarin hemen hepsi gunceldir. Bazi oyunlar; Fifa 20 God War Grand Turismo Sport Battlefield 1 GTA 5 Uncharted 4 Batman Arkham Knight NFS ve NFS Payback. Ürün kutusu ile birlikte verilecektir. Garantisi yoktur. Yaklasik 9 aylik psn plus aboneligi bulunmaktadir...
  12. zeus67

Soru Airdots alınır mı ?

Hocam webteknonun alisveris sitesi teknostore'da su an 159TL. Teknostoredan cok alisveris yaptim, burda yanlis olmaz :) https://www.teknostore.com/products/xiaomi-redmi-airdots-kablosuz-bluetooth-kulaklik
  13. zeus67

Sohbet Mi Watch

Aynen hocam, fiyat onemli. Ama bi yerde apple watch fiyatina 3 tane alinabilir gibi bisey okumustum o yuzden 1000 - 1300 lira civari bisey bekliyorum. Oyle olursa kesin alirim
  14. zeus67

Soru Airdots alınır mı ?

O basligi okumusutum hocam, trendyol olup olmadigini hatirlayamadim. Su an bildigim bir satici yok hocam malesef. Urunu tavsiye ederim ama. Forumdaki diger arkadaslar durust bir satici onerecektir muhakkak.
  15. zeus67

Soru Airdots alınır mı ?

Hocam ses kalitesi gercekten cok guzel, sizi memnun edecegine eminim. Ozellikle baslari cok begendim. Ben migrostan aldim 179TL'ye. Ürünü tavsiye ederim kesinlikle. Genelde trendyoldan alisveris yaparim, bi sknti yasamadim bu zaman kadar. Trendyolu tavsiye edebilirim.
Üst Alt