zekirdek kullanıcısının son içeriği

1. Z

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 15.07.2025

Bende de şöyle bir sorun var: Lsposed 1.1 kurulu, magiskten aktif, wa da kurulu sağlıklı çalışıyor, modül de aktif. Ancak wa da yaptığım ayarlar işlemiyor whatsapp a, bende rahat rahat mesajları okuyorum cevap vermeden meğer mavi tik gidiyormuş karşıya 😅 Sorunu nasıl halledebilirim.
  2. Z

Rom CrDroid 11.2 Vayu | Android 15

evet hocam biliyorum o kısmı, metin kısımlarını yükleme yaptı da media ve dosyaları yapmadı, üstte bildirim kısmında yükleme ile ilgili bir bildirim de hiç çıkmadı. Whatshapp ı sildim tekrar kurdum tekrardan ilk açılışta geri yükleme yaptım ama yine aynı. 1733158653 Acaba diyorum endonazya...
  3. Z

1 saate yakındır geri yükleme yapmadı daha, yedekleme bölümünde kapasite görünüyor ama geri yükleme ifadesini bulamadım. ilk kurulumda geri yükleme vardı. bekliyorum daha. Acaba aosp romlarda mı böyle. miuda yüklüyordu hemen. hızımda iyi açıkcası
  4. Z

Sonunda başardım yüklemeyi sorunsuz yaptım. Birşey sormak istiyorum. Whatshapp ı yükledim yedeklerimi geri aldım ama yazılar dışında media ve dosyaları geri yükleme yapmadı. oysa yedekleme boyutu 3 gb görünüyordu sadece 13 mb yazışmaları yüklemiş. resim-dosya-videolar whatshapp içinde ikon...
  5. Z

Yardım Bildirim kapama pasif

Fikri olan arkadaş yok mu acaba?
  6. Z

Yardım Bildirim kapama pasif

Merhaba arkadaşlar. Forumda aradım ama sağlıklı bir çözüm bulamadım. Bazı sistem uygulamalarının bildirimleri kapanmıyor. Pasif durumda. Mesala mesajları uygulamasının bildirimi pasif kapatamıyorum. Veya sistem uygulaması devamlı sabit bildirimde bildirimi kapatamıyorum. Nasıl bir yol...
  7. Z

Hepsini wipe yapıyorum tekrardan recovery başlatıyorum romu atıyorum ama atmıyor romu hocam. Bir yerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim, bizim cihazlar için var mı bş yönlendirici video. Acaba twrp den kaynaklı bilmiyorum mi 14 yüklü
  8. Z

wipe kısmında vendor ve system görünmüyor hocam
  9. Z

full wipe yapınca romu göremiyorum hocam
  10. Z

yükleyemiyorum romu, en başa dönüyorum hep, her seferinde fastboot rom yükleme zorunda kalıyorum. twrp ye rom doyasını yüklüyorum format data yapıyorum geri dönüp flahlıyorum romu yeniden başlayınca twrp ye giriyor yine, romu yükleyip format data yapıyorum yine aynı, sil baştan fastboot rom...
  11. Z

Denedim bi kaç şey olmadı, bende çözümü şimdilik wa yı pasifleştirip yedek akıp tekrardan aktifleştirerek hallettim. Teşekkürler ederim.
  12. Z

Bahsettiğiniz modülleri kurmadım açıkçası ne işe yaradığını da bilmiyorum. Bi tek wa ve lposed kurulu. Pil tasarruf modu kapalı hocam. Google Play sertifikalı bunula ilgiliyse.
  13. Z

Merhabalar, bi yardımınıza ihtiyacım var. Lposed ve wa kurulu, bugün farkettim, sohbeti yedekleme yapınca ve bağlı cihazlar sekmesine basınca whatsapp kapanıyor hata raporuna düşüyor. Acaba sebebi ne olabilir. Pc ye bağlayamıyorum yedekte alamıyorum. WhatsApp sürümüm 2.24.17.79
  14. Z

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Telefonun kilidi kapalı, orijinal olduğu gibi, bana hiç güncelleme gelmedşi halen 13.0.1 var, acaba kilidi açsam romu yüklesem tekrardan kilidi kapatabilir miyim. Bir de sorun olur mu. Kilidi açık kalsın zararı yok diye soran arkadaşım var ise işle ilgili bi kaç uygulamam var kilidi kapalı...
  15. Z

Hallettim hocam teşekkür ederim
Üst Alt