zekirdek kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım mi 9t ekran deseni unuttum

arkadaşlar merhaba. Ekran kilidimi değiştireyim derken kalabalık ortamdan ne yaptığımı bilemeden değişmişim şimdi açılmıyor telefon. twrp ye girince zaden deseni istiıyor, desen şifresini girmeden twrp den giriş ana dizine girince dosyalar şifrelenmiş bir halde hiç bir işlem yapamıyorum...
  2. Z

İpucu Çağrıları otomatik cevaplama sorunu-çözümü

Arkadaşlar merhaba. Telefonum Mi 9T. Geçen hafta telefonumun gelen çağrıları ilk çalıştan sonra otomatik olarak cevapladığını farkettim. Bu başıma ilk kez geliyordu ve baya sıkıntı çektim. Eu yüklüydü telefonumda. Rom'dan kaynaklandığını düşündüm masik x, miui mix, mi room hepsini denedim aynı...
  3. Z

Yardım Çağrılar otomatik açılıyordu şu anda telefon hiç açılmıyor fatsboota girmiyor

Merhabalar. Dünden bu yana bir sıkıntı var telefonumda. Gelen çağrılar 2-3 saniye sonra otomatik olarak açılıyor cevaplanıyor. Baya sıkıntı yaşıyorum. Masix x yüklemiştim temiz kurulum, kullandığım bir uygulama mı yapıyor acaba dedim baştan kurdum yine aynı, rom mu buğulu acaba dedim miuimisk...
  4. Z

Soru DLNA olarak görme

Mi 9T telefonum var. Bundan önce xperia Z2'im vardı, film, video ve resimlerimi telefon üzerinden dlna özelliğini açarak tv den sanki flash bellek takmış gibi istediğim şeyi izliyordum. Ancak 9T de bunun olmaması şaşırttı beni. Yansıtma oluyor ama ben bunu istemiyorum. Bu telefonu dlna olarak...
  5. Z

Soru Bl kilidini kapatma

Sayın arkadaşalarım bir konuyu sormak isterim: Bl kilidim açık, ben fastboot rom yüklerken bl kilidini kapatırsam imei durumu ne olur. Ayrıca bl kilidi kapandıktan sonra telefona twrp yükleyip rootlayabilir miyim. Bunda bir sakınca var mıdır. Mi şifremi biliyorum, bir sıkıntı olduğunda tekrar bl...
  6. Z

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Netflix hd sorunu var mı hocam. L1-L3 muhabbeti
  7. Z

Yardım Netflix L3 sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum forumu aradım biraz ama tam sorunuma denk gelen birşey bulmadım. Bu yüzden şayet varsa konusu admin arkadaşlar kusura bakmasın. Eea 10.3.15 yüklü, bl açık ve root lu. Playstore den netflix indiriyorum, ancak yürütme ayarları Sd...
  8. Z

Rom K20 & MI 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM İndirme bağlantısı

Eea rom ların miui 10 versiyonlarını bulabileceğim bir site veya link var mı arkadaşlar. Bulamadım bir türlü
  9. Z

Konu dışı olacak ama birşey soracağım. Bl kilidini açtığımızda çin, avrupa, custom veya global rom yüklemelerinde şu band20 gidiyor mu acaba. Benim tel 3g deyken 4g den daha hızlı interneti
  10. Z

Çok teşekkürler hocam
  11. Z

Ben bulamadım hocam. Site nedir
  12. Z

Nereden yapıyorsunuz hocam bunu. İstediğimiz servisi iptal etme imkanını veriyor mu
  13. Z

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Deneme amaçlı bende link alabilir miyim acaba mi 9t için. Dün baya uğraştım sorun banka mı değil mi bilmiyorum ama ödeme yapamadım
  14. Z

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Benim de 9T hocam. Ben ödeme işlemlerini bir türlü yapamadım. Siz nasıl halledebildiniz. Birde kurduğunuz rom stabil mi, memnun musunuz
  15. Z

Varsa da bilmiyorum hocam bakılacak yeri maalesef
Üst Alt