Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yükledim wa çalıştı, ancak whatsapp yine arka planda güncelleme yapmış, Google play den uygulama güncellemesini kapadım ama yine yapmış. yok mu bi çözüm
Bende de şöyle bir sorun var:
Lsposed 1.1 kurulu, magiskten aktif, wa da kurulu sağlıklı çalışıyor, modül de aktif. Ancak wa da yaptığım ayarlar işlemiyor whatsapp a, bende rahat rahat mesajları okuyorum cevap vermeden meğer mavi tik gidiyormuş karşıya 😅
Sorunu nasıl halledebilirim.
evet hocam biliyorum o kısmı, metin kısımlarını yükleme yaptı da media ve dosyaları yapmadı, üstte bildirim kısmında yükleme ile ilgili bir bildirim de hiç çıkmadı. Whatshapp ı sildim tekrar kurdum tekrardan ilk açılışta geri yükleme yaptım ama yine aynı.
1733158653
Acaba diyorum endonazya...
1 saate yakındır geri yükleme yapmadı daha, yedekleme bölümünde kapasite görünüyor ama geri yükleme ifadesini bulamadım. ilk kurulumda geri yükleme vardı. bekliyorum daha. Acaba aosp romlarda mı böyle. miuda yüklüyordu hemen. hızımda iyi açıkcası
Sonunda başardım yüklemeyi sorunsuz yaptım.
Birşey sormak istiyorum. Whatshapp ı yükledim yedeklerimi geri aldım ama yazılar dışında media ve dosyaları geri yükleme yapmadı. oysa yedekleme boyutu 3 gb görünüyordu sadece 13 mb yazışmaları yüklemiş. resim-dosya-videolar whatshapp içinde ikon...
Merhaba arkadaşlar. Forumda aradım ama sağlıklı bir çözüm bulamadım.
Bazı sistem uygulamalarının bildirimleri kapanmıyor. Pasif durumda. Mesala mesajları uygulamasının bildirimi pasif kapatamıyorum. Veya sistem uygulaması devamlı sabit bildirimde bildirimi kapatamıyorum. Nasıl bir yol...
Hepsini wipe yapıyorum tekrardan recovery başlatıyorum romu atıyorum ama atmıyor romu hocam.
Bir yerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim, bizim cihazlar için var mı bş yönlendirici video. Acaba twrp den kaynaklı bilmiyorum mi 14 yüklü