zekirdek kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım İki parmakla büyütme-küçültme sorunu

Evet doğru, kernelden kaynaklanıyormuş,romun kendi kernelini tekrar yükleyince düzeldi, teşekkür ederim
  2. Z

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Deneyeyim akşam, teşekkür ederim
  3. Z

Bi arkadaş bana da yaparsa çok makbule geçer, bende de olmuyor bir türlü
  4. Z

Baalam kernel yüklemiştim ben de ama hiç aklıma gelmedi bundan kaynaklandığı. Uzun süredir böyleydi ayarı falan vardır demiştim ama kernel olması şaşırttı beni.
  5. Z

Merhabalar. Mi10T Pro Endo 14.0.0.1 kurulu telefonda. Web sitelerinde veya whatsappdayken resimleri iki parmakla genişletip daralttığımda büyüme ve küçülme olmuyor. Çift tıklayınca biraz büyüme oluyor o kadar. Sorunu nasıl halledebilirim.
  6. Z

Ne yaptıysam olmadı kaç kez denedim olmadı
  7. Z

Malesef bende hep plus çıkıyor. Yaptığım aşamalar şöyle. Normal hesabımla temiz ikinci alanda Google hesabıma girip indi vpn yi indirip kurdum. Google hesabımı kapatıp vpn yi açıp playstore üzerinden yeni hesap açıp chatgpt yi açıp google ile giriş yaptım. Plus çıktı. Verileri silip tekrar giriş...
  8. Z

Kernel Mi 10t/pro NoGravity kernel (overclokclu) daha çok oyun ve pil performansı

Dosyalar mı eksik acaba,indirme linkinde APK ve boot yok. Ben de Kernek yüklemek istiyorum ama yanlış bişey de yapmak istemiyorum. İndirme linkinde sadede Mi10T-NoGravityKernel-1.3.0.zip dosyası var. Endo14.01 kurulu telefonda
  9. Z

Yardım Mi10t pro playstore sertifika hatası

Yüklemiştim bunu daha önce çözüm olmadı maalesef
  10. Z

Yardım Mi10t pro playstore sertifika hatası

Merhabalar, bir çok konuyu okudum denilenleri uyguladım ama halen sertifika hatası alıyorum ve halen aşamadım. MIUI 14 android 12 global yüklü, robot magisk tamam, ama konulardı magisk modillerinin hepsini denedim bir ilerleme kaydedemedim. Ben sorunu nasıl aşabilirim.
  11. Z

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) - 16.11.2025

Son iki üç güncelleme ve fixlerde stabil çalışmıyor maalesef, örneğin karşı taraf mesajını açtığımda mavi tik gidiyor veya veya mesajlaşma ekranı açıkken karşı taraf mesaj attığında ben cevap yazsam da tek tik gözüküyor ve mavi tik gönder ikonu çalışmıyor. Bir çok ayar yaptım ama olmadı. En son...
  12. Z

Yardım mi 9t ekran deseni unuttum

arkadaşlar merhaba. Ekran kilidimi değiştireyim derken kalabalık ortamdan ne yaptığımı bilemeden değişmişim şimdi açılmıyor telefon. twrp ye girince zaden deseni istiıyor, desen şifresini girmeden twrp den giriş ana dizine girince dosyalar şifrelenmiş bir halde hiç bir işlem yapamıyorum...
  13. Z

İpucu Çağrıları otomatik cevaplama sorunu-çözümü

Arkadaşlar merhaba. Telefonum Mi 9T. Geçen hafta telefonumun gelen çağrıları ilk çalıştan sonra otomatik olarak cevapladığını farkettim. Bu başıma ilk kez geliyordu ve baya sıkıntı çektim. Eu yüklüydü telefonumda. Rom'dan kaynaklandığını düşündüm masik x, miui mix, mi room hepsini denedim aynı...
  14. Z

Yardım Çağrılar otomatik açılıyordu şu anda telefon hiç açılmıyor fatsboota girmiyor

Merhabalar. Dünden bu yana bir sıkıntı var telefonumda. Gelen çağrılar 2-3 saniye sonra otomatik olarak açılıyor cevaplanıyor. Baya sıkıntı yaşıyorum. Masix x yüklemiştim temiz kurulum, kullandığım bir uygulama mı yapıyor acaba dedim baştan kurdum yine aynı, rom mu buğulu acaba dedim miuimisk...
  15. Z

Soru DLNA olarak görme

Mi 9T telefonum var. Bundan önce xperia Z2'im vardı, film, video ve resimlerimi telefon üzerinden dlna özelliğini açarak tv den sanki flash bellek takmış gibi istediğim şeyi izliyordum. Ancak 9T de bunun olmaması şaşırttı beni. Yansıtma oluyor ama ben bunu istemiyorum. Bu telefonu dlna olarak...
Üst Alt