zekibirkan kullanıcısının son içeriği

1. zekibirkan

Yardım Note 8 pro fast modda kalması

Telefon kendi kendine ses açmaya başladıktan sonra güç tuşu ile yeniden başlatıldı ardından güvenli modda çalıştı güvenli moddan çıkmak isterken fast modda takılı kaldı. Xiaomi tool v2 ile unbrick kısmı ile açmaya çalıştım cihazı gördü ama main menü açmamı istedi onu açamıyorum sürekli fast moda...
  2. zekibirkan

Yardım Şebeke sorunu Note 9 pro

Note 9 pro TR rom cihazım 1 buçuk yıldır kullanıyorum bu aralar arama yapmak istediğim de hiç ses gelmiyor karşı taraf aradığımı görüyor açıyor bende aranıyor diye sessiz kalıyor. Uçak moduna alıp açınca düzeliyor. Çözümü var mıdır?
  3. zekibirkan

Haber Note 9 Pro TR ROM 12.5.1 Geldi

Bekleyeni çoktu sonunda geldi hepimize hayırlı olsun güncelliyorum.
  4. zekibirkan

Yardım Uygulamalardan paylaşım yapamıyorum

Arkadaşlar android 11 güncellemesinden sonra sorunlar bitmiyor. Galeride, dosya yöneticisinde ve diğer uygulamalarda paylaş kısmını kullanamıyorum. Özellikle WhatsApp görünmüyor bazı uygulamalarda WhatsApp olarak seçince BT yöneticiniz izin vermiyor diyor. Bazen uygulama seçme penceresi sürekli...
  5. zekibirkan

Yardım Note 9 Pro 128 GB Wifi Bağlanmıyor

Dostlar wifiden indirme yaparken indirmeyi durdurdum ve mobil veriye geçtim. Sonrasında hiç bir wifi ye bağlanamıyorum. İp alınıyor yazıyor sonrasında kaydedildi olarak kalıyor. Konulardan bu güncellemeyi (JOYEUSETRGlobal_V12.0.1.0.RJZTRXM) indirdim. Güncelledim ama düzelmedi yardımcı olabilecek...
Üst Alt