Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bi telegram grubunda gördüm. Wipe data yapınca böyle bir hata aldığını yazmış. Ya telefona hatalı bir işlem yapılmış yada kullanıcı doğru söylemiyor.
Gece tayvan romundan rus romuna geçtim. Rus romu şarjı daha iyi. 5 senelik mi 9t pro maceram sonrasında bu telefona geçmek bende bayağı level atlattı.
Bugün bi telegram grubunda olumsuz bi yazı okudum inşallah doğru değildir bizde karşılaşmayız.
Arkadaki kamera çerçevesinde boşluk olduğu ve toz...
Gece rus romuna geçeyim. İnşallah tayvandan daha iyidir. Özellikle pil benim için önemli. Yanlız tayvanda şunu keşfettim ek ayarların içinde bölge değişikliği yapılmıyor. Eşimde de 14tpro var onada tayvan romu yüklemiştim ondada bölge değişikliği yapılmıyor.
İyi günler bende yeni aldım alır almaz bot kilidi için başvurdum ve dün fırsat bulup kilidi açtım. Google arama ve mesajlaşma uygulamaları olmadığı için Tayvan romu yükledim. Ancak şarjı çok kötü gibi 12 saati çıkarmadı bitti. Üstünde gelen global rom varken 1.5 günü buluyordu. Daha önce rus...
Bu konuda twrp ile nasıl efs yedeği alınır o anlatılmış, bunu zaten ben biliyorum. Önemli olan twrpsi daha çıkmamış yada twrp sorunlu olan snapdragon cihazlar nasıl olacak.
Şimdi bu hatasız bir şekilde güncelleme alanların hepsinin bootloaderi kapalımı. Böyle bişey olamaz Xiaomi Topluluğu resmen saçmalamış. Ayrıca eşimde de mi 14t pro var bootloaderi açık güncellemede alıyor.
Sizin bu cevabınızdan sonra şunu anlıyorumki server kaydı yapıldığında dahi H2 yüklenirken sistem imei numaralarını kontrol edeceği için yine aynı hatayı verecek
Hocam sizin yazılarınızı özellikle takip ediyorum. Sizi referans alarak bu cihazdan almak istiyorum şuan için beklemedeyim. Aslında cihazı alabilirimde. Hatta H2 sürümüne yükseltip sonra imei işlemini halledebilirim fakat cihaz yine nv hatasına düşermi bilemiyorum. Cihazla alakalı kafamda soru...
Aslında merak ettiğim ve tamda benim istediğim cevap buydu. Cihazın bootloader açık olmuş olup ve bazı durumlarda telefonda donma yada yazılımsal hata durumlarında güncelleme yada sıfırlamayla cihazı eski temiz haline döndüremiyoruz bu yüzden fastboottan rom yüklemememiz gerekiyor ve bu işlemi...
Eşime 14t pro aldım kendimede 14 ultra alacaktım. Bu olaydan sonra almakta tedirgin oldum.hyperos 1 e dönerken fastbootla mı yüklediniz. Yoksa twrp denmi yüklediniz. Bide ilk mesajınızda anlattığınız konuda imei yedekleme yada restore yaparken qpst mi kullandınız.
Telefonu eşime almıştım boot kilidinide yarın birgün cihaza müdahale edildiğinde sorun yaşamamak için açtım. Rootla pek işim olmaz. Bildiğim kadarıyla dediğiniz gibi yaptıktan sonra rootu kaldırınca yüklenen modülde siliniyor. O yüzden direk fastboottan yükleyeceğim