zafermtl kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Yazma reddedildi hatası

Yaklaşık son 3 aydır idm programı kullanırken indirireceğim dosyalar kaydolmuyor devamlı benden farklı bir klasöre kaydetmemi istiyor normalde programın kurulu olduğu klasöre kategoriye göre kaydeder. Problemin programdan kaynaklı değilde miui kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca klasör...
  2. Z

Soru Band 20

şuan bende 3 sene önce aldığım mi5 için band açma yöntemlerini kullanıyorum qxdm yardımıyla. ilk aldığım zamanlar band20 de dahil nerdeyse bütün bandları açmıştım (B1 den B44 kadar) fakat donanımsal olarak band 20 olmadığı için çalışmıyordu. Şuan tekrar network sinyal guru programından...
  3. Z

xiaomi mi5 unlock

şuan bendede 7.3.2 çin romu yüklü ve bootloaderi açamıyorum %50 e geliyo hata veriyo. yukarda bi arkadaş edl moduna girip geliştirici rom yükleyip öyle dene demiş ama olmuyo çünkü 7.3.2 romunda edl moduna girmiyo herhangi bi şekilde fastboot yüklemesi yapamıyorum
  4. Z

Yardım ibuygou dan mi5 siparişi

aslında paypal hesabım türkiyeye aitti. adreste doğal olarak türkiyedendi. ilk aşamada bu hesabıma romanya adresi eklemeye çalıştım fakat sistem kabul etmedi. bende ikici bir paypal hesabını romanyadaki adrese göre açtım. romanya hesabıma para aktararak alabilirim. fakat hala bu vergi işi...
  5. Z

Yardım ibuygou dan mi5 siparişi

selam arkadaşlar ibuygou sitesinden mi5 in 128 gb olanını sipariş verme aşamasındayım. şuan ürün stokta olmadığı için ön sipariş aşamasında. romanyadaki arkadaşımın adresine göndermek istiyorum kendisi 20 nisanda türkiyeye gelecek. yanlız sipariş verirken ödeme şeklini paypal ile yapmak...
  6. Z

COLOR OS TÜM DİLLER ANDROİD 4.3 EN STABİL ROM

ben bu romu yükleyemedimde. aslında yüklendi fakat telefon açıldığında pin kodu ister ama istemeyip o bölümü atlayıp kişisel ayarların yani dil, wifi, veri iletimi, kullanıcı hesapları bölümüne geçiyor. ve wifi açılmıyor. yada çalışmıyor
Üst Alt