- Adım
- Yasin
- Cihazım
- 3310
- Konular
- 21
YARI : YÜKLEMEK ÜZERE OLDUĞUNUZ ROM KALICI HASARLARA NEDEN OLABİLİR BU DURUMDAN FORUM YETKİLİLERİ VE ŞAHSIM SORUMLU DEĞİLDİR EĞER YETERLİ BİLGİNİZ YOK İSE KESİNLİKLE BU İŞLEMLERİ YAPMAYINIZ...
Uzun zamandır telefon için hem Türkiye sinyal sorununu çözebileceğim hem Türkçe Hemde stabil bir rom aramaktaydım ve sonunda da başardım...
Önemli uyarı : arama uygulaması +90 ı tanımadığı için ilk aramada telefon konum bulunamadı gibi saçma bir hata verebilir bunu aşmak için telefonu ingilizceye alıp 1 kez arama yapıp sonra Türkçeye tekrar almanız gerekmektedir...
çift tıklama ile ekran kapatma özelliği devre dışıdır çift tıklama ile açık uygulamalar sayfası açılmaktadır bunun dışında herhangi bir sorununa rastlamadım şarj durumu emin olun cm11 i katlayacaktır...
bütün ekran hareketleri çalışmaktadır..
STABİL ROM BÖYLE OLUR ANTUTU İSYAN ETTİ!!!
Uzun zamandır telefon için hem Türkiye sinyal sorununu çözebileceğim hem Türkçe Hemde stabil bir rom aramaktaydım ve sonunda da başardım...
Önemli uyarı : arama uygulaması +90 ı tanımadığı için ilk aramada telefon konum bulunamadı gibi saçma bir hata verebilir bunu aşmak için telefonu ingilizceye alıp 1 kez arama yapıp sonra Türkçeye tekrar almanız gerekmektedir...
çift tıklama ile ekran kapatma özelliği devre dışıdır çift tıklama ile açık uygulamalar sayfası açılmaktadır bunun dışında herhangi bir sorununa rastlamadım şarj durumu emin olun cm11 i katlayacaktır...
bütün ekran hareketleri çalışmaktadır..
STABİL ROM BÖYLE OLUR ANTUTU İSYAN ETTİ!!!
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir