Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorun driverda diye tahmin ediyorum denemediğim tool kalmadı hepsinde aynı romu flashlıyormuş gibi ilerliyor ancak beklediğimden uzun sürüyor adam akıllı driver bulamadı yardımcı olabilecek varsa minnettar kalırım
Öncelikle herkese iyi forumlar ben Xiaomi 9se cihazımda uzun zamandır eu beta kullanıyordum ve artık globale dönmek istedim bugün denedim ve her seferinde twrp bootloop attı tekrar twrp ekranı geldi ve hiçbir şekilde kuramadım daha sonra twrp değiştirdim bir çok kez ve sonrasında tekrar eu...
Android 10 güncellemesi geldi globale bir kaç gündür hiçbir gcam sürümü çalışmıyor 6.2.030 kullanıyordum 9 da ve sorunsuzdu sonradan 10 a geçince hdr+ isleniyor bildirimi geliyor ve öylece kalıyor digerleride kameranın içinde aşırı kasma oluyor buffer fix vs bircok sey denedim forumdan ama...
[ Mİ9 SE ]Android 10 güncellemesine geçmeden önce
GCAM 6.2.030 V4Plus kullanıyordum sorunsuzdu fakat Android 10'a geçince fotografı çektikten sonra hdr+ işleniyorda kalıyor ve islemiyor fotografı ve dolayısıyla gcam in bir amacı kalmıyor 7 sürümünü felan denedim onlardada farklı farklı sorunlar...
Cihazın ekranında connect to mi fit to update again yazıyor öyle kaldı mi fite bağlamaya çalıştığımda eşleşemiyor mi bandı sıfırlayın yazısı çıkıyor bağlayamadığım ve mi band ın içine girmediğim içinde sıfırlayamıyorum lütfen yardım edermisiniz iyi forumlar