Yusufmi9se kullanıcısının son içeriği

1. Yusufmi9se

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 sabahtan beri fastboot rom yükleyemiyorum

sorun driverda diye tahmin ediyorum denemediğim tool kalmadı hepsinde aynı romu flashlıyormuş gibi ilerliyor ancak beklediğimden uzun sürüyor adam akıllı driver bulamadı yardımcı olabilecek varsa minnettar kalırım
  2. Yusufmi9se

Yardım Mİ9 SE miui 12 twrp

mi9 se için android 10 miui 12 de çalışan bir twrp bulamadım hangisini denediysem hata verdi yardımcı olurmusunuz
  3. Yusufmi9se

Yardım Telefonun hafızası uçtu

Öncelikle herkese iyi forumlar ben Xiaomi 9se cihazımda uzun zamandır eu beta kullanıyordum ve artık globale dönmek istedim bugün denedim ve her seferinde twrp bootloop attı tekrar twrp ekranı geldi ve hiçbir şekilde kuramadım daha sonra twrp değiştirdim bir çok kez ve sonrasında tekrar eu...
  4. Yusufmi9se

Android 10 GCAM Mİ 9[SE]

Android 10 güncellemesi geldi globale bir kaç gündür hiçbir gcam sürümü çalışmıyor 6.2.030 kullanıyordum 9 da ve sorunsuzdu sonradan 10 a geçince hdr+ isleniyor bildirimi geliyor ve öylece kalıyor digerleride kameranın içinde aşırı kasma oluyor buffer fix vs bircok sey denedim forumdan ama...
  5. Yusufmi9se

Yardım ANDROİD 10 GCAM

[ Mİ9 SE ]Android 10 güncellemesine geçmeden önce GCAM 6.2.030 V4Plus kullanıyordum sorunsuzdu fakat Android 10'a geçince fotografı çektikten sonra hdr+ işleniyorda kalıyor ve islemiyor fotografı ve dolayısıyla gcam in bir amacı kalmıyor 7 sürümünü felan denedim onlardada farklı farklı sorunlar...
  6. Yusufmi9se

Yardım Türkçeye güncellerken sanırım mi band 4'üm Brick Oldu

Cihazın ekranında connect to mi fit to update again yazıyor öyle kaldı mi fite bağlamaya çalıştığımda eşleşemiyor mi bandı sıfırlayın yazısı çıkıyor bağlayamadığım ve mi band ın içine girmediğim içinde sıfırlayamıyorum lütfen yardım edermisiniz iyi forumlar
  7. Yusufmi9se

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nice 96 yıllara vatanımız bâki kalır inşallah demokratik bir nesil yetiştiririz
  8. Yusufmi9se

Yardım Güncelleme Hk.

Romu indirince twrp ekranı gelmesi lazım swipe yapıp rebopt system yapın ben mi9se de öyle yapıyorum yinede mi9t pro kullanan birine sorun hocam
  9. Yusufmi9se

Haber Miui 11 geldi sonunda

Yok hocam gelmedi benim cihaza daha ben eu beta ve eu stabil i baz alarak konustum ki global kararlıdan çok farklı değil zaten
  10. Yusufmi9se

Haber Miui 11 geldi sonunda

Kısaca hiçbir yenilik yok o kadar beklediğimize hiç ama hiç değmediğini düşünüyorum
  11. Yusufmi9se

MIUI 11 MIUI11 Global Rom Güncelleme Tarihleri ve Canlı Yayın Tanıtımı

en.miui.com da mi9se yi bulamadım acaba neden yok bilgisi olan varmı ? :/
  12. Yusufmi9se

Mod Merkezi Saat (iOS)

Ah çentiğim olmayacaktı :)
  13. Yusufmi9se

Yardım Mi 9 Telefonda 4G+ gösteriyor

benimki custom rom olduğu için böyle durum çubuğu kısmını kontrol edin hocam
  14. Yusufmi9se

Sohbet Bilgisayar alacağım. Yardımcı olur musunuz?

ben aşırı oyun tutkunuyum ancak fakrilik :) dediğiniz gibi csgo moba tarzı oyunlar oynatsın bana yeter bu arada profilinize bayıldım (evlenecemm) :)
Üst Alt