yusufkorucu2 kullanıcısının son içeriği

1. yusufkorucu2

Yardım oneplus 8 pro color os yüklemek

türkçe dil desteği varmı 2. olarak güncelleme geliyormu color os da
  2. yusufkorucu2

Soru 33w şarj var ama olmuyor

arkadaşlar internette gördüğüm videolarda şarja takınca mi turbo charge diyor sayaç gibi ilerliyor %20.01 gibi benimki ilerlemiyot %20 diyor ben sayaçlı istiyorum nasıl yapcaz
  3. yusufkorucu2

Yardım Batarya poco f1

Arkadaşlar yazılım attım yazılımı yedi fakat. Android yüklenme boot animation kısmında donup tekrar açılıp kapanıyor. Telefoncu dedi ki %100 batarya ile alakalı batarya değişince düzelecek. Sizce? 1596647090 Yani şöyle ki twrp giriyor batarya %50 diyor tekrar twrp giriyorum %3 diyor. Sizce...
  4. yusufkorucu2

Soru Yetkili hesap

Yetkili hesap alıcam. Bu yetkili hesaplar her cihazda kullanılıyormu yoksa tek seferlikmi yardım ederseniz mutlu olurum
  5. yusufkorucu2

Yardım poco f1 yazılım

İmei atılmış cihaz. Ben birisinden satın alıcam cihazın bootloaderi açık poco yazısında kalıyor. Recovery / Fastboot giriyor. Satın alacağım kişi uğraşmak istemiyor. Ben alıp yapıp kullanıcam. 700 TL ye alıcam. Poco f1 i kardeşine almış kardeşide başka cihaz almış bu cihazı ben alıcam dedim...
  6. yusufkorucu2

Yardım yazılım poco f1

Selam. Poco f1 buldum. BL kilidi açık. İmei atılmış. Sıkıntı şu... Cihaz oyun oynarken kapanmış poco yazısında kalıyor bootloader kilidi açık şekilde. Fastboot giriyor. 750TL alıcağım. İyi mi?
  7. yusufkorucu2

Soru note 8 pro

Redmi note 8 pro 8/128 lik alıcam. Yurtdışı cihaz ama fiyatı 1900 tl. Arkadaşlar almadan önce neye dikkat etmeliyim yoksa almamalımıyım. Pubg vb oynuyacam o kadar
  8. yusufkorucu2

Yardım Miroom beta kernel

Miroom var bende beta android 10 miui 12 buna kernel nerden bulurum
  9. yusufkorucu2

Yardım mi 9 se root

mi 9 se cihazımı rootluyorum twrpde kırmızı yazı vb yok normal kuruldu. telefonu yeniden başlattım açılış menüsünde bekletiyor yükleniyor kısmında boot loader animasyon fln. orda 5dk bekledim olmadı unroot yapınca telefon açılıyor. nasıl root atabilirim? rom: mi room 20.... beta cihaz : mi 9 se
  10. yusufkorucu2

Yardım Garanti kapsamı

ghost touch garanti kapsamına giriyormu?
  11. yusufkorucu2

Rehber Ghost Touch Fix

Selam arkadaşlar! Bu gün sizlere mi 9 se vb gibi cihazlarda ghost touch uygulamasını düzeltmeyi göstericem (UYGULAMASIZ) ilk önce geliştirici seçeneklerini açın ve adımları takip edin 2 adım var! 1. Adım Ek ayarlar >Diller & Giriş > Klayve, mouse, track pad > işaretleyici hızını en aşşağıya...
  12. yusufkorucu2

Yardım Ghost Touch

Ghost touch yazılımsal olarak düşünüyorum. Ekran kapayıp açınca düzeliyor 10 dakka sonra tekrar oluyor. Yardım
  13. yusufkorucu2

Yardım Root Mi 9 Se

Selam arkadaşlar, mi ui ye root atabilirmiyim android 10?, Yada nasıl atabilirim. Ben rom kullanmayı sevem sanırsam root için rom lazım tam nasıl desem full türkçe herşeyi destekleyen rom varsa atarmısınız. Root atıcamda.
  14. yusufkorucu2

Yardım Ghost screen

son güncellemede telefon ghost screen durumu oluştu nasıl çözerim ?
  15. yusufkorucu2

Yardım Brick telefon kapatma

Arkadaşlar telefonum brick olmuştu cihazı aldığım yere götüreceğim fakat telefon 2 de bir açılıp "recovery" moduna giriyor telefonu kapatıyorum otomatik açılıp tekrar geliyor. Telefonu nasıl kapatabilirim ben kapama tuşuna basmadan açılmayacağı şekilde. Kapama tuşuna basılı tutuyorum fakat...
Üst Alt