yusufdj kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru Mi 12 imei atılıyormu

Hocam bu bahsettiğin nasıl oluyor? nerden bakacağız?
  2. Y

Soru Mi 12 imei atılıyormu

Takip +
  3. Y

Soru Versiyon Düşürme

Merhaba, geç dönüş için kusura bakmayın lütfen. Ne yazık ki ekran görüntüsü paylaşamıyorum cihazı satmış bulunuyorum. Artık gına gelmişti kasmalardan vs. ve Xiaomi güncelleme vermeyeceğinden dolayıda satma kararı aldım.
  4. Y

Soru Versiyon Düşürme

Dostum Xiaomi Firmware Updater bu sayfadan 12.0.4.0 sürümünü indir fastboot yazan olanı. Gerisi videolarda anlatılıyor zaten.
  5. Y

Yardım Mİ9 se batarya için en iyi rom

Ben 12.5.1.0 versiyonunu kullanıyordum sarj az gidiyordu ve kasmalar oluyordu. 12.0.4 versiyonuna düşürdüm şuan batarya konusunda oldukça memnunum ve kasmalar gitti.
  6. Y

Yardım Kilit ekranı duvar kağıdı sorunu

Merhabalar, duvar kağıdını değişiyorum ve bu değiştiğim duvar kağıdını kilit ekranınada uyguluyorum fakat kilit ekranında uyguladığım duvar kağıdı pixel pixel görünüyor yani görüntü kalitesi düşüyor bu neyden kaynaklı acaba yada nasıl bir çözüm bulabilirim? bu arada uyguladığım duvar kağıdı...
  7. Y

Yardım Bildirim Simgesi

Evet sanırım sana mesajlardan bildirim gelmiş ve aşağıdaki baloncuk gözüküyor fakat yukarıdan bildirimleri sildiğin zaman baloncuk kayboluyor.
  8. Y

Yardım Bildirim Simgesi

Buna önereceğiniz bir çözüm var mı acaba?
  9. Y

Soru Versiyon Düşürme

Ben 12.0.4 sürümünü yükledim haliyle bu versiyonda android 10 olduğu için düşmüş oldu.
  10. Y

Rom MIUI 12.5.1 Hayırlı Olsun MI 8 SE China Stable

Hocam ben Mi 9 SE kullanıyorum ve 12.5.1 güncellemesi yüklüydü kasmalar baya vardı bende versiyon düşürdüm 12.0.4.0 a geri dönüş yaptım şuan çok memnunum çok akıcı cihaz.
  11. Y

Soru Versiyon Düşürme

Kasmalardan artık gına gelmesinin ardından bugün fastboot işlemini yaptım sorunsuz şekilde versiyon düşürdüm. Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkürler.
  12. Y

Video Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)

Ustam anlatım için çok teşekkürler videoyu izleyerek kolay bir şekilde herşeyi dediğin gibi yaptım ve telefonumun çok şükür versiyonunu düşürdüm :) 12.5 sürümünde kasma yapıyordu çünkü.
  13. Y

Soru Versiyon Düşürme

Hocam daha cesaret edipte yapamadım :) bakalım ne zaman cesaret edipte yapacağım.
  14. Y

Rom MIUI 12.5.1 Hayırlı Olsun MI 8 SE China Stable

Sonucu belirtirseniz ve ne kuracağınızı link olarak verirseniz memnun kalırım.
  15. Y

Soru Versiyon Düşürme

Çok teşekkür ederim, fastboot işlemini yapıp sonucu tekrardan buraya yazacağım.
Üst Alt