Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, duvar kağıdını değişiyorum ve bu değiştiğim duvar kağıdını kilit ekranınada uyguluyorum fakat kilit ekranında uyguladığım duvar kağıdı pixel pixel görünüyor yani görüntü kalitesi düşüyor bu neyden kaynaklı acaba yada nasıl bir çözüm bulabilirim? bu arada uyguladığım duvar kağıdı...
Merhabalar, cihazımda 12.5.1 sürümü yüklü fakat kasmalar mevcut. Bende 12.0.4.0 sürümünü yükleyeyim dedim de recovery olarak yani güncelleme kısmından seçip yükleyeceğim bu şekilde yüklediğim zaman herhangi bir sorun yaşarmıyım? ve 12.5.1 sürümünde RFBMIXM olarak geçiyor 12.0.4.0 sürümünde...
Merhabalar, cihazımda bu aralar dokunmatik problemi yaşamaya başladım, biraz araştırdım çakmak ile ekrana elektirik verince geçtiğini öğrendim denedim evet geçiyor fakat 10 15 dakika sonra tekrar kendiliğinden ekrana dokunmalar uygulama açmalar devam ediyor bunun çözümü var mı? yada ne yapmam...
Evet bazen mi logosunda sürekli resetleme yapıyor alt kısımda powered android yazıyor ya noktalar cıkıyor yüklenmesi için orada reset atıyor sürekli bazen de açılıp 4,5 saniye sonra kapanıyor tekrarlıyor sürekli
Merhabalar, cihazım açılıyor fakat 4,5 saniye sonra kendini resetliyor, yazılım vs. değiştirdim fastbot ile çeşitli yazılımları yükledim yeni versiyon eski versiyon fakat sorunuma çözüm bulamadım nedendir sizce sorun?
1545240178
Güncel!
Hocam tahminime göre benim anakartta önceki arkadaşların mesajlarında görmüştüm power entegresi falan varmış o sorun çıkartmış olabilir diye düşünüyorum
Fiyat değermi şuan bende kararsızım telefonum açılmıyor sürekli mi logosunda resetliyor bazen açılıyor hemen tekrardan kapanıp mi logosundan kendini resetlemeye devam ediyor. yazılım attım vs. düzelmedi