Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, geç dönüş için kusura bakmayın lütfen. Ne yazık ki ekran görüntüsü paylaşamıyorum cihazı satmış bulunuyorum. Artık gına gelmişti kasmalardan vs. ve Xiaomi güncelleme vermeyeceğinden dolayıda satma kararı aldım.
Ben 12.5.1.0 versiyonunu kullanıyordum sarj az gidiyordu ve kasmalar oluyordu. 12.0.4 versiyonuna düşürdüm şuan batarya konusunda oldukça memnunum ve kasmalar gitti.
Merhabalar, duvar kağıdını değişiyorum ve bu değiştiğim duvar kağıdını kilit ekranınada uyguluyorum fakat kilit ekranında uyguladığım duvar kağıdı pixel pixel görünüyor yani görüntü kalitesi düşüyor bu neyden kaynaklı acaba yada nasıl bir çözüm bulabilirim? bu arada uyguladığım duvar kağıdı...
Hocam ben Mi 9 SE kullanıyorum ve 12.5.1 güncellemesi yüklüydü kasmalar baya vardı bende versiyon düşürdüm 12.0.4.0 a geri dönüş yaptım şuan çok memnunum çok akıcı cihaz.
Kasmalardan artık gına gelmesinin ardından bugün fastboot işlemini yaptım sorunsuz şekilde versiyon düşürdüm. Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkürler.
Ustam anlatım için çok teşekkürler videoyu izleyerek kolay bir şekilde herşeyi dediğin gibi yaptım ve telefonumun çok şükür versiyonunu düşürdüm :) 12.5 sürümünde kasma yapıyordu çünkü.