Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar gördüğünüz gibi telefonun camı kırıldı 1 yıl daha garantisi var bu arada nereye göndermeliyim sizce ?antalyada oturuyorum ne yapmalıyım?
Gsm iletişim falan 400 tl diyor iyimi bu ?
Hiç garantiye telefon göndermediğim için bilmiyorum kusura bakmayında ben teknik servise gönderirsem...
Merhabalar android 10 a güncelledikten beri yaşadığım sıkıntıyı size videoda anlattım buraya atıcaktım ama video çok büyük dedi o yüzden youtube a attım
verdiğim linkte herhangi bi prim kasma söz konusu değildir. yardım için çektim videoyu zamanınızı ayırıp bakıp bana sorunun çözümünü...
İyi günler öncesinde cihazıma android 10 güncellemesini kurmuştum telefon kullanılamayacak düzeye geldi ve bir türlü başaramadım şimdi sizden miui 11 ve android 9 sürümlü xiaominin orjinal romunu nasıl yüklerim onu öğrenmek istiyorum fastboot la falan anlatırmısınız(yani telefonumu android 10...
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. 4 gün öncemi ne Xiaomi mi 8 lite adlı cihazımdayken ayarlara girdim sistem güncellemesi gelmişmi diye baktım,android 10 gelmişti.Bende sazan gibi atladım güncellemenin üstüne.Güncelledikten sonra Hiçbir uygulama düzgün çalışmamaya başladı.Youtube a...