Yusuf1233 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Evet doğru diyorsunuz da ama cok uzun sürdü herkes kullanırken biz kedinin ciğere baktığı gibi YouTubeden bakıyorum
  2. Y

Aynen ya bi ara EEA ya geçmeyi düşündüm hatta hindistan romuna bile geçmeyi düşündüm de kendimi yine zor tuttum az daha sabır diyerek :)
  3. Y

Mıuı 11 globale niye gelmedi hala EEA ya geleli haftalar oldu bizde hâla birşey yok bilgisi olan var mı acaba
  4. Y

İpucu Güncellemeden Sonra Düşen Pil Performansını Düzeltmek

Fotoğraflar da bende Google kullanıyorum
  5. Y

İpucu Güncellemeden Sonra Düşen Pil Performansını Düzeltmek

Hocam bu dediğiniz yöntemi yapığımızda telefon sıfırlanıyor demi verileri nasıl yedekliyebiliriz twrp vs yok telefonda
  6. Y

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Globale ne zaman gelir acaba ya Avrupa ile globale arasında fark varmı hep Avrupaya daha önce geliyor
  7. Y

Diğer System Launcher Güncellemesi (Yeni Özellikleri)

Peki teşekkür ederim hocam yardımlarınız için
  8. Y

Yazı boyutu da büyüyor orda ben sadece ikonları büyütme özelliğin geldiğini zannettim
  9. Y

İkon Boyutları nasıl ayarliyacaz
  10. Y

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Bir sorum olucak bazen film felan izlemek için telefonu TV'ye yansıttığımda telefon kamera kısmı aşırı ısınıyor sizlerinde böyle birşey başına geldi mi oyun vs de hiç rastlamadım bu kadar ısınmaya normal mi
  11. Y

Yardım Mi 9t Pro IMEI sorunsalı

Tşkler hocam sağolun 1569438372 Tşkler hocam cok sağolun
  12. Y

Yardım Mi 9t Pro IMEI sorunsalı

Hocam mesela telefonu sattık yada bi akrabaya verdik diyelim nasıl sıfırlama yapacağız telefona global rom yüklü k20 pro kullanıyorum
  13. Y

Haber Xiaomi MIUI 11 Ekran Görüntüleri

Elinize sağlık sağolun hocam
Üst Alt