Yusuf0738 kullanıcısının son içeriği

1. Yusuf0738

Yardım cihaza yazilim atamiyorum

en basta kendi kendine edl moda dusmus cihaz kenarda dururken,sonra yazilim atarken hata verdi,cihazi fastboot modunda aciyorum titriyor ekran arka isigi yaniyor ama goruntu yok,recovery modda aciyorum bir kac saniye sonra reset atiyor kendi kendine,sadece bir kez ekranin en ustunde kucuk...
  2. Yusuf0738

cihaz edl moddayken miflash,miraclebox,qfill,bir kac program daha denedim ama hep hata veriyor,biraz ilerledikten sonra bootloader ilgili bir dosyada flashlarken hataya dusuyor,edl modda kullanabilecegim baska yazilim var mi acaba,ya da onereceginiz bir surumde olabilir (miflashda 2016 dan 2020...
  3. Yusuf0738

hocam cihaz fastbootta ama bootloader kapali acilmiyor bootloader ve cihazin icinde hesap falan yok,tikandim kaldim bu noktada
  4. Yusuf0738

arkadaslar merhaba,note 7 cihazim kenarda duruyordu bataryasi bitmis,sarjda tepki vermedi bilgisayara bagladim edl moda girmis cihaz,sonra bir sekilde moddan cikardim ama suan sadece ekran arka isigi yaniyor ve goruntu yok,bilgisayar cihazi bootloader olarak goruyor,nasil yazilim...
Üst Alt