Yardım cihaza yazilim atamiyorum

Yusuf0738

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo k6
Konular
1
arkadaslar merhaba,note 7 cihazim kenarda duruyordu bataryasi bitmis,sarjda tepki vermedi bilgisayara bagladim edl moda girmis cihaz,sonra bir sekilde moddan cikardim ama suan sadece ekran arka isigi yaniyor ve goruntu yok,bilgisayar cihazi bootloader olarak goruyor,nasil yazilim atabilirim,bootloaderide acamadim,cihazi sifirlayip kenara koymustum galiba 1 yil oldu duruyordu,fikirlerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum,tesekkurler herkese

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
arkadaslar merhaba,note 7 cihazim kenarda duruyordu bataryasi bitmis,sarjda tepki vermedi bilgisayara bagladim edl moda girmis cihaz,sonra bir sekilde moddan cikardim ama suan sadece ekran arka isigi yaniyor ve goruntu yok,bilgisayar cihazi bootloader olarak goruyor,nasil yazilim atabilirim,bootloaderide acamadim,cihazi sifirlayip kenara koymustum galiba 1 yil oldu duruyordu,fikirlerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum,tesekkurler herkese
Bataryayı yenile bittiyse fastbootta cihaz bu arada.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.371
hocam cihaz fastbootta ama bootloader kapali acilmiyor bootloader ve cihazin icinde hesap falan yok,tikandim kaldim bu noktada
Eski cihaz bu kapağını açıp edl alıp rom yüklenir belki yada yetkili hesap ile rom yüklenebilir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
HiddeNKinG hocamın dediği gibi kapak açılıp edl modda yazılım yüklenir. Firehose dosyası da internette ve forumda mevcuttur. Ama micron çipli ise çok zorluyor. Geçmişte en çok zorlandığımız cihazlardandır kendisi.

Yusuf0738

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo k6
Konular
1
cihaz edl moddayken miflash,miraclebox,qfill,bir kac program daha denedim ama hep hata veriyor,biraz ilerledikten sonra bootloader ilgili bir dosyada flashlarken hataya dusuyor,edl modda kullanabilecegim baska yazilim var mi acaba,ya da onereceginiz bir surumde olabilir (miflashda 2016 dan 2020 ye kadar denedim ayni hatalari verdi)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.371
cihaz edl moddayken miflash,miraclebox,qfill,bir kac program daha denedim ama hep hata veriyor,biraz ilerledikten sonra bootloader ilgili bir dosyada flashlarken hataya dusuyor,edl modda kullanabilecegim baska yazilim var mi acaba,ya da onereceginiz bir surumde olabilir (miflashda 2016 dan 2020 ye kadar denedim ayni hatalari verdi)

Edl ile yüklenmedi ise sorun başkadır. Donanımsal olabilir belki de

Yusuf0738

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo k6
Konular
1
en basta kendi kendine edl moda dusmus cihaz kenarda dururken,sonra yazilim atarken hata verdi,cihazi fastboot modunda aciyorum titriyor ekran arka isigi yaniyor ama goruntu yok,recovery modda aciyorum bir kac saniye sonra reset atiyor kendi kendine,sadece bir kez ekranin en ustunde kucuk yazilar gordum ingilizce olarak ekrana sigmiyor gibiydi zaten,suan guncel durum cihaz edl modda yazilim atarken hata veriyor

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.371
en basta kendi kendine edl moda dusmus cihaz kenarda dururken,sonra yazilim atarken hata verdi,cihazi fastboot modunda aciyorum titriyor ekran arka isigi yaniyor ama goruntu yok,recovery modda aciyorum bir kac saniye sonra reset atiyor kendi kendine,sadece bir kez ekranin en ustunde kucuk yazilar gordum ingilizce olarak ekrana sigmiyor gibiydi zaten,suan guncel durum cihaz edl modda yazilim atarken hata veriyor

Hocam benim bilgi bu kadar ile sınırlı ama H.kadioglu bu işleri ücretli olarak yapıyor istersen ona bir Ulaş baksın

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Durup dururken edl moda düşmez çekmecede duran cihaz. Donanımsal arıza vardır.

Üst Alt