Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar arkadaşlar. Cihazda 2. yılı devirdim artık batarya su gibi gidiyor, günde 2 kere şarja takmak zorunda kalıyorum. Woyax'ın bataryasını alıp denedim ancak daha kötü sonuç aldım. Bu telefonun orijinal bataryasını nereden temin edebilirim? Az kullanılmış çıkma batarya da olur en azından.
Merhaba dostlar.
Genellikle temizlikten, sadelikten yana birisi olduğum için telefonlarımda Custom Rom tercih ediyorum. Ama son bir aydır ArrowOS 10 ile ilgili büyük sıkıntılar çekiyorum. 11'de de sorun çıkarmaya başladı. Özellikle bazı kişilerin de rastlamış olduğu Launcher değiştirememe...
iyi forumlar arkadaşlar. Android 12L'nin çıkmasıyla birlikte birçok Rom çıkaran topluluklar, teker teker eski sürümlerini silmeye başladı. Ben de elimin altında tuttuğum Redmi Note 8 için ArrowOS 10 Vanilla sürümünü ihtiyacı olan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
Güvenilirliği için SHA256...
İyi forumlar, telefonun bootloader kilidini 2-3 hafta önce açtım ve Custom Rom denemek için Pixel indirmiştim.
TWRP Error 7 hatası verince telefon bricke çıkmıştı. Tamirciye yaptırdıktan sonra da bu işlerle uğraşmadan Stocktan devam ederim diye düşündüm ama kendime engel olamıyorum. Az önce de...
İyi forumlar. Stock Romlara alışamadığımdan AOSP yüklemek istedim. Gerekenleri Wipeladım fakat ne yüklemeye çalışırsam çalışayım Error 7 hatası aldım. Bari Stocka geri döneyim diye telefonu kapattım şimdi de Fastmoduna girmeye çalıştığımda Fastboot yazısı 1 saniye bile görünmeden kayboluyor...