Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Mi 8 (64 gb) kullanıcısıyım. MIUI 12 güncellemesinden sonra şarjım aşırı derecede hızlı tükenmeye başladı. Şarjdan alıyorum hemen düşmeye başlıyor. Normalde şarjı çok rahat bir gün gidiyordu. Şu an bırak bir gün gitmeyi akşamı zor çıkarıyor. Bu durumu düzeltmenin tek yolu eski...
Merhabalar,
Cihazımı yaklaşık bir buçuk yıldır kullanmaktayım. Yaklaşık 3 ay önce şarjdayken kendi kendine kapanıyordu. Hard reset sonrası problem düzeldi. Fakat son zamanlarda şarjdayken yine kendi kendine kapandı. Diğer bir sorunda ekran kapalıyken internet belirli bir zaman sonra kendi...
Yaklaşık bir yıldır mi8 kullanıcısıyım. Son zamanlarda şarjdayken tam dolmadan kendi kendine kapanıyor ve açılma ekranı takılı kalıyor cihazı şarjdan çıkarıp tekrar açma kapama düğmesine basılı tutmadan açılmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Cihazım ithalatçı garantili servise göndersem sorunu...
Şarj bağlantı noktasını temizlemiş olmama rağmen telefon yine sürekli uyanık kalmaya başladı. Ayrıca Android sistemi çok fazla şarj tüketiyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar herkese,
Mi8 64 gb telefonumu yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Son bir aydır şarjı çok çabuk bitmeye başladı. İki günde bir kere şarj ettiğim telefonu her akşam şarja takmak zorunda kalmaya başladım. Pil kullanım detaylarında iki farklı metrik sürekli olarak pil tüketiyor gösteriyordu...