Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar arkadaşlar telefonum mi9t pro iki hafta once aldim telefon dururken kendiliğinden kapaniyor mi logosunda kaliyor noktalar hareketli sadece açiliyor gibi oluyor ekran acilmiyor uzun süre duruyor guç tuşuna basılı tutunca açılıyor bir keresinde telefonla konuşurken kapandi logoda...
inceledim az önce gercekten güzel telefon ama fiyatı biraz daha yuksek olur gibi geliyor keşke adam gibi işlemci koysalarmış 730g de iyi ama bir sene sonra adı bile duyulmaz
gece gündüz YouTube den videolarini izliyorum kamera ile çekilmis fotoğraflara bakiyorum bu telefondaki tek aklimi kurcalayan ön kamera oldu mi 8 de bile 2.0 diyafram açıklığı varken bunda 2.2 var umarım dediginiz gibi programla daha iyi kullanabilirim teşekkür ediyorum :-)
Allah Allah öve öve bitiremiyorlardı onu zaten p30 un ön kamerası ile p30 pro nun ön kamerasi da ayni siz deneyimlemissiniz hocam o zaman sizin fikrinize güveniyorum diyim ayni hatayi yapmadan direk mi 9t pro dan yana kullaniyim şansimi :-) bu fiyat bandindan herhalde baska iyi telefon da yok...
öncelikle teşekkür ederim cc9 pro güzel duruyor da işlemcisi 730g malesef. p30 un kamerasi gercekten iyi kullananlar memnun ikisinin de artilari eksileri var da mi 9t pro kullanan on kamera hakkinda yorum yaparsa iyi olurdu arkadaslar.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandir mi8 kullaniyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama mi 9t pro 128gb ile huawei p30 arasinda kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Mi 9t pro da ön kamera diyafram açiği 2.2 ve kameralarda optik görüntü sabitleyici yok p 30 da ise işlemci düşük iki arada kaldim...
Merhaba arkadaşlar ben mi 8 e pixel experience rom yukledim guncellemesi var indirdim kurarken twrp aciliyor error veriyor kurmuyor bunu nasil kurabilirim yardımcı olur musunuz..
merhaba hocam bu romu mi 8 e kurdum bir çok açıdan iyi bataryası felan iyi gidiyor ama bildirim geldiğinde bildirim ışlığı yanmıyor sadece şarja takınca yanıyor bu sorun sadece bende mi var