yunusahmet kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım mi logosuna kendiliğinden geciyor

iyi akşamlar arkadaşlar telefonum mi9t pro iki hafta once aldim telefon dururken kendiliğinden kapaniyor mi logosunda kaliyor noktalar hareketli sadece açiliyor gibi oluyor ekran acilmiyor uzun süre duruyor guç tuşuna basılı tutunca açılıyor bir keresinde telefonla konuşurken kapandi logoda...
  2. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

inceledim az önce gercekten güzel telefon ama fiyatı biraz daha yuksek olur gibi geliyor keşke adam gibi işlemci koysalarmış 730g de iyi ama bir sene sonra adı bile duyulmaz
  3. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

Enes bey cok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için 1572989703 Peki CC9 pro nun fiyati ne olur bilgi var mi hocam :-)
  4. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

gece gündüz YouTube den videolarini izliyorum kamera ile çekilmis fotoğraflara bakiyorum bu telefondaki tek aklimi kurcalayan ön kamera oldu mi 8 de bile 2.0 diyafram açıklığı varken bunda 2.2 var umarım dediginiz gibi programla daha iyi kullanabilirim teşekkür ediyorum :-)
  5. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

Allah Allah öve öve bitiremiyorlardı onu zaten p30 un ön kamerası ile p30 pro nun ön kamerasi da ayni siz deneyimlemissiniz hocam o zaman sizin fikrinize güveniyorum diyim ayni hatayi yapmadan direk mi 9t pro dan yana kullaniyim şansimi :-) bu fiyat bandindan herhalde baska iyi telefon da yok...
  6. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

Hımm anladım çok teşekkür ederim size güveniyorum mi 9t pro alcam inşallah
  7. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

öncelikle teşekkür ederim cc9 pro güzel duruyor da işlemcisi 730g malesef. p30 un kamerasi gercekten iyi kullananlar memnun ikisinin de artilari eksileri var da mi 9t pro kullanan on kamera hakkinda yorum yaparsa iyi olurdu arkadaslar.
  8. Y

Sohbet mi9t pro ile p30

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir mi8 kullaniyorum telefonumu değiştirmek istiyorum ama mi 9t pro 128gb ile huawei p30 arasinda kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Mi 9t pro da ön kamera diyafram açiği 2.2 ve kameralarda optik görüntü sabitleyici yok p 30 da ise işlemci düşük iki arada kaldim...
  9. Y

Soru Amazfit bip

Merhaba arkadaşlar amazfit bip kullaniyorum bazi sitelerde emojiler gözüküyor bizimkinde malum soru işareti şeklinde cokiyor emoji ler bunu duzeltmenin bi yolunu biliyor musunuz. Teşekkürler...
  10. Y

Yardım Pixel rom guncellemesi

arkadaşlar hallettim sorunu videodakileri yaptım rom dosyasında bazı şeyleri sildim hata vermedi teşekkürler
  11. Y

denedim aynisi oldu Digest dosyasi bilunamadi yaziyor kirmizi yazilardan once
  12. Y

Merhaba arkadaşlar ben mi 8 e pixel experience rom yukledim guncellemesi var indirdim kurarken twrp aciliyor error veriyor kurmuyor bunu nasil kurabilirim yardımcı olur musunuz..
  13. Y

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Bendeki farklı rom Muş hocam pixel experience indirdim güncellemesi var ama flashlarken error veriyor nasıl yapılacak biliyor musunuz
  14. Y

Düzelmesi için güncelleme gelir inşallah
  15. Y

merhaba hocam bu romu mi 8 e kurdum bir çok açıdan iyi bataryası felan iyi gidiyor ama bildirim geldiğinde bildirim ışlığı yanmıyor sadece şarja takınca yanıyor bu sorun sadece bende mi var
Üst Alt