Ysrylmz32 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım BL kapalı IMEI kapanmış cihaz

Arkadaşlar cihazımın imeisinin kayıtlı olmadığını bilmiyordum bootloader kapalı imeilerin ikisi de kapandı IMEI atma şansım var mıdır cihaza yoksa mümkün değil midir
  2. Y

Soru Çin cihazı sıfırlamadan root

Hâlâ çin cihazları sıfırlamadan root atmak mümkün değil mi acaba sadece sıfırlayarak mı yapılabiliyor
  3. Y

Yardım rn8pro Android 10 güncelleme sonrası bootloop

Merhaba biraz önce endonezya android 9 olan cihazımı android 10 paketini flaşlayarak güncellemeye çalıştım twrpden çıktıktan sonra bootloop oldu şu an ne yapabilirim
  4. Y

Yardım Note 8 Pro Tema kurulmuyor

Merhaba arkadaşlar cihazım Endonezya rom android 9 2 kez kurdum romu ama tema kuramıyorum cihaza aşağıdaki hatayı veriyor 1588804641 Yardım edebilecek yok mu?
  5. Y

Alış Mi 9T Pro Garantisiz

Merhaba yeni bir cihaz almayı düşünüyorum 9T Pro uygun fiyatlı olarak almayı düşünüyorum garantisiz olarak
  6. Y

Yardım 8pro Asphalt 8-9 sensör sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonum note 8 pro endonezya android 9 rom kurulu ve rootlu cihaz cihazda asphalt 8 ve 9 da sensör ile oynanmıyor aracın yönü değişmiyor fakat pubg de jiroloskop ayarını açtığımda aim sağa sola yukarı aşağıya hareket ediyor bunu yaşayan var mı daha önce
  7. Y

Soru Çin model sorun yaratır mı

Merhaba cihazım çin model acaba kullanımda ve özelliklerde herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım cihazı global diye almıştım eğer sıkıntı olacaksa iade etmeyi düşünüyorum aldığım yere root atarken baya zorlandım ama bunun gibi başka sorun olur mu acaba
  8. Y

Yardım Redmi Note 8 Pro Bootloop

Merhaba arkadaşlar telefonum çin model biraz önce root kurarken kendim bir şeyler denedim sonuç bootloop oldu unroot yapıyorum twrpden ama yine de açılmıyor cihazda android 9 endonezya romu var içinde android 10 endonezya zipi var acaba bunu twrp ile flaşlasam düzelir mi boot yedeği almamıştım...
Üst Alt