ysf_1910x kullanıcısının son içeriği

1. ysf_1910x

Yardım Nv Data is Corrupted hatası

arkadaşlar rom attıktan sonra bu hatayı alıyorum cihaz açılmıyor
  2. ysf_1910x

Yardım Twrp kurarken telefon fastboot modundan çıkmıyor

arkadaşlar twrp kurarken birkaç hata aldım fastboot reboot yazıyorum redmi yazıyor fastbot giriyor
  3. ysf_1910x

Yardım TWRP Kurarken hata

Arkadaşlar Twrp kurarken FAILED (remote: This partition doesn't exist) finished. total time: 2.453s Hatası alıyorum cihaz redmi note 11 4g
  4. ysf_1910x

Yardım Güncelleme paketini seç kısmından güncelleme yaparsak IMEI silinir mi

Arkadaşlar Ayarlarda ki güncelleme üzerinden paket seç kısmından güncellersem IMEI silinir mi birde fastboot mu indirmeliyim recovery mi
  5. ysf_1910x

Rom Miui 13 Nasıl Kurarım

Cihaz Redmi Note 11 4G IMEI atıldı Twrp yüklü mü bilmiyorum elimde bilgisayar var IMEI silinmeden miui 13 son sürümü kurmak istiyorum Şuan sürüm 12.5 Miui download üzerinden fastboot recovery vs var imei silinmeden nasıl kurarım
  6. ysf_1910x

Soru Uygulamada alt çizgi gizleme

Bazı uygulamalarda tam ekran olarak alt çizgi gizlemek istiyorum örnek instagram kullanırken
  7. ysf_1910x

Yardım Cihazın Global çin olduğunu nasıl anlarız

Cihaz Redmi Note 11 4G model no 21121119SC bu cihaz Global mi çin mi aralarında ne fark vardır
  8. ysf_1910x

Yardım Redmi Note 11 4G MIUI 13 ne Zaman gelir

Telefon yurtdışı IMEI atıldı aldığım adam güncelleme yapma format atma dedi şuan sürüm 12.05.18.0
  9. ysf_1910x

Yardım MIUI 13 gelmedi

Cihaz yurtdışı İmei atıldı Tek Sime Atıldı Güncelleme MIUI 13 Gelmedi henüz telefoncu IMEI atarken güncelleme format yapma dedi
  10. ysf_1910x

Yardım MIUI 13 Gelmedi

Cihazım Yurtdışı Redmi Note 11 4G IMEI atıldığı için mi güncelleme gelmiyor IMEI atan adam format güncelleme yapma dedi
  11. ysf_1910x

Yardım IMEI Atıldıktan sonra Jiroskop gecikiyor

Arkadaşlar merhaba Yurtdışından Xioami Redmi Note 11 aldım IMEI garantisini veriyordu adam aldığı gün attı telefon İlk açıldığında yarısı ingilizce yarısı Türkçe idi yazılım güncelleme bölümü yoktu aradım yarın gel güncelleme yapalım dedi gittim ordan IMEI de atalım dedi Asus zenfone 2 IMEI...
  12. ysf_1910x

Yardım Xioami Redmi Note 11 Jiroskop gecikiyor

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce xioami Redmi Note 11 4g aldım Fakat pubg gibi oyunlarda tüm oyunlarda jiroskop gecikiyor 1 sn geç tepki veriyor IMEI atıldı Atılan telefon Asus zenfone 2 Bu telefonda jiroskop olmadığı için mi benim telefona etki ediyor arkadaşımda mi 11 t var IMEI atılmadı onda...
Üst Alt