Yoshino kullanıcısının son içeriği

1. Yoshino

Rehber Xiaomi 11T GSI CrDroid ROM

Eline sağlık.Farklı arayışlar içinde olanlar için güzel bir rehber olmuş.
  2. Yoshino

Rom Xiaomi 11T Pixel Experience Android 13

Hataları nelerdir
  3. Yoshino

Soru Mi11t en stabil sürüm

Benim deneyimime göre Avrupa son sürüm en stabili
  4. Yoshino

Haber Xiaomi 11T için eu rom testleri!

İlk adımın atılması da iyi bir şeydir
  5. Yoshino

Romlar fastboot üzerinden atılacak yüksek ihtimalle.TWRP nin çözülmesine gerek yok
  6. Yoshino

Hocam zaten tüm eu romları yapan kişi aynı , tek bir kişi. Bu yüzden üst alt farketmeksizin patreon üzerinden abone olup para ödeyen kişilerin sahip olduğu cihazlar öncelik.Bunca zamandır mediatek işlemciler üzerinde çalışmamalarının sebebi hem yapmasının daha zor olması hem de mediatek...
  7. Yoshino

Görünüşe göre Xiaomi 11T için eu rom hazırlandı ve testleri yeterince başarı ile devam ediyor.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. Yoshino

Soru Miui 13 şarjı hızlı mı bitiriyor?

aynı cihaz miui 12.5 dayım wifi kullanımında ekran süresi 7 saat ile 10 saat arasında alıyorum.MIUI 13 de bi sıkıntı var sanırsam
  9. Yoshino

Uygulama Dynamic Spot,Apple'ın Dynamic Island Özelliğini Android Cihazlara Kurma.

hocam bildirim geldiğinde açılan ekranın fazla büyük olduğunu düşünüyorum. O pencerenin boyutunu ayarlama ekleyebilir mi acaba geliştirici
  10. Yoshino

Uygulama Dynamic Spot,Apple'ın Dynamic Island Özelliğini Android Cihazlara Kurma.

Şarj tüketimine ne kadar etkisi oluyor hocam
  11. Yoshino

Soru Miui 13 geçmeli miyim?

Global sürüm
  12. Yoshino

Soru Miui 13 geçmeli miyim?

Bugün ota üzerinden 13.0.7.0 sürümü geldiğini gördüm. miui 12.5 deyim sizce miui 13 geçmeli miyim pil,performans ve arayüz nasıl?
  13. Yoshino

Soru güncelleme veya sıfırlama sonrası tekrar imei atılıyor mu

En son güncellemeyi yaptıktan sonra imei atılamıyormuş böyle bir şey var mı? Varsa sebebi nedir ve ileride bu sorun çözülebilir mi?
  14. Yoshino

Rehber Termux Kodları ile SafetyNet Fix Yapma - Detaylı ve Videolu İçerik

stock rom da işe yaramadı maalesef
Üst Alt