Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg marka 65 inc tv aldım. 20w hoparlör var ama güzel birde ses alayım istiyorum. Önerebileceğiniz soundbar var mı veya ev sinema sistemi gibi şeyler bakmak mı mantıklı olur ?
Herkese merhaba dostlarım,
Babamın note 10 pro telefonu var. Yd cihazı imei atılmış durumda. Uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorduk. Bir süredir arıyorum telefon çalmıyor babamdan kendimi arıyorum 20 sn sonra çalmaya başlıyor. Arama yaparken 4.5G bağlantı işareti kayboluyor sadece 5 diş sinyal...
Merhaba dostlarım, genelde Instagram'da bildirimler anlık geliyor ama bildirime baktığım zaman 35 dk 50 dk yazıyor geçmişten gelen mesaj gibi bişi oluyor. Bunun süresinin doğru olmasını nasıl sağlayabiliriz ? Birde şöyle bir konu var belki 35 dk önce ileti gönderildi ama şimdi geldi 35 dk...
Bende poco f5 var 1 sene olmadı alalı pili çok kısa sürede gidiyor. Babamda note 10 pro var onu bi kullanam dedim WhatsAppdan mesajlaştım bende normalde %10 şarj gitmişti o mesajlaşmaya ama babamda %2 gitti. Benim bu telefonun pil süresini nasıl uzatabilirim. Çoğu program devre dışı veya...
Şimdi dostlar 4 ocakta stabil beta yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, güncelleme geldi kurduk.
Şimdi 16 ocakta aynı güncelleme stabil olarak yayınlandı. Biz napcaz ?
4 ocaktaki recovery yazıyor sitede
16 ocaktaki fastboot yazıyor.
Güncellemeleri kontrol ediyorum yeni gelen bişi yok. Bi...
Cihaz çıkalı kaç ay oldu hala doğru dürüst kılıf yok kırılmaz cam yok. Bu cihaza yönelik aksesuar üretimi yok sanırım hayır cihazın boyutundan uydurma bir şey de yapamıyoruz....
İphone da facetime imessage falan kapalı ayarlarda işaretlediğim yer soluk renkte ve dokununca bir tepki vermiyor neden olmuş. Olabilirve ne yapmak gerekir?
Merhaba dostlarım;
YouTube, Netflix, Disney den bi video açıp ekrana yansıta bastığımda yansıtıyor. Telefonu normal kullanmaya devam edebiliyorum. Her dizi film bu platformlarda yok. Tarayıcıdan dizi film açtığımda telefonun ekranını komple yansıtmak zorunda kalıyorum hem telefon iptal oluyor...
Vodafone taahhütüm bitiyor. 130 tl olan 25gb net sınırsız video sosyal iletişim 3k dk 250 sms paketim hiçbir değişiklik olmadan 333 tl ye çıkıyor. 200 tl zam yemek istemiyorum ama baktığım zaman ucuz tarife de yok. Önereceğiniz bir paket tarife vs bir şey var mı ?
Bu şarj adaptörü orjinal mi? QR kodu okutunca: GG62210P706025R010P00000 yazısı çıkıyor. 2.el aldığımız bir cihazın yanında verilmişti. Note 10 pro 8/128 nun kutusundan çıkar mı?
İşcepten nfc mobil ödeme ayarlamak istiyorum. Nfc yi açıyorum. İlerliyorum talebiniz alınmıştır diyor ama onaylamıyor. Kalıyor öyle. Daha önce yapan oldu mu nasıl nfc yi mobil ödeme ayarlayabilirim
Tarayıcı olarak Samsung internet browser kullanıyorum. Kullananlar bilirler ki kendi video oynatıcısı var. Telefonun parlaklığını %100 yapmıştım bir şeyler izlemek için. Sonra Samsung internet browser oynatıcısından baktım ki sol taraftan parlaklık ayarlamak istediğimde %50 yazıyor. Video...
Toshiba android tv var. Mi yansıt tv yi görmüyor. Cihaz bulunamadı diyor. Ayarlar bağlantı paylaşım kablosuz ekranda TV ye bağlanıyorum ama mi yansıtda ekranı kapatma veya yansıtırken telefonu kullanmak gibi kullanışlı şeyler var. Onun için mi yansıtma nasıl yapabilirim?