Yolcu34 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü Uygulama Tavsiyesi Veren Yapay Zeka Nasıl Kapatılır?

Düzelmesine sevindim hocam. Hatırladığım kadarıyla size aktardım sizde çözmüşsünüz zaten :)
  2. Y

Çözüldü Uygulama Tavsiyesi Veren Yapay Zeka Nasıl Kapatılır?

Zamanında note 8 pro kullanırken sanırım bende bunu kapatmıştım. Launcher i güncellemiştim böyle bir şey gelmişti. Yukarı kaldırıyordum öneri sunuyordu bana. Bırak kullanmak istediğim uygulamaları göreyim. Ayarlar - ana sayfa ayarlarını kurcala bi veya yukarı kaydır uygulama çekmecesinde sağ...
  3. Y

Soru Mi box 2.nesil dolby atmos

Merak ettiğim bir soru
  4. Y

Yardım Poco launcher 5.39 güncelleme sorunu

F5 e dün kurmuştum. Uygulamalar ufacık oldu. Ayarlardan düzeltmek istediğimde de ana ekran ayarları kısmı donuyordu. Bariz ana ekrana gelirkende kasma vardı. Geri 4.39 sürümüne geri döndüm
  5. Y

Soru Beni arayanlar bazen ulaşamıyor meşgul diyormuş

Bir ara babamın cihazı da öyleydi. Telefon çaldığında 4.5G den E ye düşüyordu bağlantı veya babam birisini ararken E ye düşüyordu. O arada geçen zamanda gecikmeli oluyordu. Şunu yapmıştım. Cihaz hep 4.5G de idi. Sorun çözülmüştü.
  6. Y

Yardım İkinci el alınan Redmi Note 11 Pro akıcı değil

Aklıma geliştirici seçeneklerinden ekran kare hızını aktif et demek geldi orası kaç veriyor diye. Birde uygulamaları güncellemeyi dene. Babamda note 10 pro var. Ayarlarda bana kasıyor gibi geliyor. Diğer uygulamalarda bir problem yok. Çok denedim ama beceremedim. Ayarlar bölümünde geziyorum...
  7. Y

Yardım Gmail Hesapları Kaldırma

Bende ayarlar - ek ayarlar - hesaplar ve senkronizasyon - google adımlarını takip ederek çıkıyor. Sonra google hesabı seçip aşağıda üç noktaya basıp hesabı kaldır geliyor. Nasılsın f5 arkadaşım bu arada??
  8. Y

Yardım ekran kilidini unuttum

Şifremi unuttum de gmail adresinle giriş yap
  9. Y

Yardım Sürekli donuyor hatası

Bizim yurtta böyleydi. Önce bağlanırdım sonra tarayıcıya girerdim bana tahsil edilen kullancı adı şifreyi yazardım. Öyle giriş yapardım yoksa hiç bağlanmazdı. Hatayı bilmiyorum hiç görmedim yurtta Samsung kullanıyordum
  10. Y

Yardım Batarya sorunu.

Hidden settings( yunus ceylan) uygulamasını yükle-uygulamalardan google kaldır
  11. Y

Yardım 33w adaptör ve kablo tavsiyesi

33w orjinal kablo ve adaptör almam lazım. Bildiğiniz güvenilir yer var mı?
  12. Y

Yardım Ekran Işığının Rengini Değiştirme

Telefon modelini bilmiyorum ama f5 cihazımda okuma modunda kağıt diye bir seçenek var sende de varsa içinde ekranı siyah beyaz ve soluk renkler olarak ayarlayabiliyorsun. Program olarak bilmiyorum ama moon+reader uygulaması ile gözümü ağrıtmayan temayı seçiyordum. O uygulama kullandığım en iyi e...
  13. Y

Soru Poco X6 pro bildirim paneli

Ayarlardan güncellemeleri denetle sonra sağ üstte 3 noktaya dokun en son paketini indir de indirip kuracaktır. Yazılımsal bir sorun ise bu çözer diye düşünüyorum
  14. Y

Bildirim çubuğunu değiştirsene birde eski sürüm ise yeni ile yeni ise eski ile değiştir. Pil seviyesini yüzdelik(simge içinde) yap. 1731448641 Hatta oyun ayarlarını yedekle sil yeni baştanda kur birde
  15. Y

Aktif değilse bunu aktif et. Birde ayarlar - ana ekran - sistem navigasyunu nu tuşlardan hareketler olarak değiştir.
Üst Alt