yoknigga kullanıcısının son içeriği

1. yoknigga

Yardım Baseband var, IMEI de var ama mobil veri yok

Hocam, pixel os'da mobil radyo gücünü acmaya calistiktan bir kac saniye sonra geri kapaniyordu. Baseband var, imei var ve hat olmasına rağmen sebekenin gelmemesi muhtemelen vendor uyusmamasindandir diye düşünüyorum. Custom rom da denedim ama nafile gene sebeke yok veya bazen baseband da yok...
  2. yoknigga

Hocam zaten burdaki romları kullanıyorum, burdakilerde şebeke gelmeyince gsi deneyim dedim .d, xiaomi.eu rom kurcam artık sadece onda geliyor şebeke
  3. yoknigga

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (MT6877) - AOSP ROM Sonrası "NV Data is Corrupt" / Baseband ve IMEI Sorunu

Hocam müsait olduğunuzda bu sorunuma yardım edebilir misiniz? Şuan cihazda pixel os a14 rom kurulu, baseband var, imei var, hat var ama şebeke yok
  4. yoknigga

Direnç IMEI kayıt işlem görmüş Redmi Note 12 Pro 5G cihaza sahibim, içine GSI rom kurayım dedim, aynı Android sürümünde bir Pixel OS GSI rom kurdum. Romda APN ayarlarım doğru, Baseband'ım var, hattım Türk Telekom olarak gözüküyor, IMEI bilgilerim de var ve hepsi kayıtlı. Ama ne malumsa mobil...
  5. yoknigga

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (MT6877) - AOSP ROM Sonrası "NV Data is Corrupt" / Baseband ve IMEI Sorunu

Hocam ne yapcam şimdi nasıl fabrikasyon yazılmış gibi olmasını nasıl sağlarım? İllaki server kayıt mı lazım?
  6. yoknigga

Olur hocam, yardımcı olursaniz çok teşekkür ederim. Sizin cihazıniz da mi direnc imei islemi görmüştü? Bir de aynı şekil mediatek miydi
  7. yoknigga

Rehber Redmi Note 10 Pro Eu Rom Deneyimlerim

Eu rom efsane bir şey ya, bende de rn 12 pro 5g var, Hyperos 2.0.12.0 eu rom kurdum, müthiş akıcı stock Roma göre ve abidik gubidik bloatwarelar yok. Çin romumun özelliklerini barindirmasi cihazı çok fazla kisilestiribilecegin anlamina geliyor mesela custom tema atabiliyorsun.
  8. yoknigga

Merhaba arkadaşlar, Yardımınıza ihtiyacım olan bir konu var. Detayları aşağıda paylaşıyorum: Cihaz Bilgileri ve Mevcut Durum Cihaz: Redmi Note 12 Pro 5G İşlemci: Dimensity 1080 (MT6877) Durum: Cihazımda bulunan SLA/DAA açıklarını kullanarak BROM mod üzerinden MTKClient ile bootloader kilidini...
Üst Alt