Yardım Baseband var, IMEI de var ama mobil veri yok

yoknigga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
4
Direnç IMEI kayıt işlem görmüş Redmi Note 12 Pro 5G cihaza sahibim, içine GSI rom kurayım dedim, aynı Android sürümünde bir Pixel OS GSI rom kurdum. Romda APN ayarlarım doğru, Baseband'ım var, hattım Türk Telekom olarak gözüküyor, IMEI bilgilerim de var ve hepsi kayıtlı. Ama ne malumsa mobil veri veya sms yok. Treble özelliklerinden IMS APK for Mediatek S vendor kurdum gene düzelmedi. Ne yapmam gerek de bu romlarda mobil veriyi getirebileyim?

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Direnç IMEI kayıt işlem görmüş Redmi Note 12 Pro 5G cihaza sahibim, içine GSI rom kurayım dedim, aynı Android sürümünde bir Pixel OS GSI rom kurdum. Romda APN ayarlarım doğru, Baseband'ım var, hattım Türk Telekom olarak gözüküyor, IMEI bilgilerim de var ve hepsi kayıtlı. Ama ne malumsa mobil veri veya sms yok. Treble özelliklerinden IMS APK for Mediatek S vendor kurdum gene düzelmedi. Ne yapmam gerek de bu romlarda mobil veriyi getirebileyim?
gsi rom yerine cihaza ait custom romlar kurun gsi romlar genele hitap ettiği için stabil olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kanalda cihazınıza özel custom romlar mevcut

yoknigga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gsi rom yerine cihaza ait custom romlar kurun gsi romlar genele hitap ettiği için stabil olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kanalda cihazınıza özel custom romlar mevcut
Hocam zaten burdaki romları kullanıyorum, burdakilerde şebeke gelmeyince gsi deneyim dedim .d, xiaomi.eu rom kurcam artık sadece onda geliyor şebeke

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Hocam zaten burdaki romları kullanıyorum, burdakilerde şebeke gelmeyince gsi deneyim dedim .d, xiaomi.eu rom kurcam artık sadece onda geliyor şebeke
sizin durum değişik hocam ilk defa görüyorum

yoknigga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizin durum değişik hocam ilk defa görüyorum
Hocam, pixel os'da mobil radyo gücünü acmaya calistiktan bir kac saniye sonra geri kapaniyordu. Baseband var, imei var ve hat olmasına rağmen sebekenin gelmemesi muhtemelen vendor uyusmamasindandir diye düşünüyorum. Custom rom da denedim ama nafile gene sebeke yok veya bazen baseband da yok. Sadece stock Çin romu temelli romlarda geliyor şebeke

Üst Alt