ynsemrkn51 kullanıcısının son içeriği

1. ynsemrkn51

Yardım whatsapp crypt14 dosyaları okuma

arkadaslar whatsapp crypt14 okuma yontemını bılen varmı bundan 7 sene once whatsapp vıewer uygulamasıyla bı arkadasımı mahkemesını kazanmasını saglamıstım. sımdı key dosyası kabul etmıyor
  2. ynsemrkn51

Yardım Arama ses kaydedici hata veriyor

Arkadaşlar arama sed kaydedici çalışmıyor kaydediyor gibi görünüyor ama dinlemek için girdiğimde böyle hata veriyor . Ve kişiler ve çevirici uygulamasının izinlerini göremiyorum. İzinlere tıklayınca açılmıyor
  3. ynsemrkn51

Yardım Hyberos yuklerken beyaz ekran

İyi akşamlar, Hyberospro rom yüklemeye çalışıyorum. Fastboot yukleme bat dosyasina tıklıyorum, sorunsuz yükleniyor fakat ekranda hyberos yazisi yaziyor biraz bekledikten sonra beyaz ekran çıkıyor sonra tekrar hyberos yazısı geliyor sonra tekrar tekrar bu oluyor bir türlü rom ekranina...
  4. ynsemrkn51

Soru note 10 pro direnc ile imei

merhabalar note 10 pro direnç degisiminden sonra imei atılınca sifirlansa gidermi imei
  5. ynsemrkn51

Yardım Xiaomi parts muadili ses modu

arkadaşlar konum sorunu yüzünden miui 12 veya 13 kullanmak istemiyorum ama Xiaomi parts hemde miui arayuz olduğu için ses yükseltici olduğu için kullanıyorum miui 11 yukleyip muadil bir ses modulu yuklemek istiyorum drac vb benzer bir modül varmi viper4 bu kadar kaliteli değil bu yüzden size...
  6. ynsemrkn51

Soru miui11 Xiaomi parts eklenir mi yada başka bir miui11 rom Xiaomi parts olan

miui 11 ve Xiaomi parts olan bir rom arıyorum bilen var mı rn7
  7. ynsemrkn51

Yardım MIUI11 xıaomı parts eklenır mı?

arkadaslar rn7 telefon mıuı 11 e xıaomı part eklenır mı ? nasıl yuklenır
  8. ynsemrkn51

Soru Redmi note 7 rom öneri misiniz

Suan söylemesi ayıp miuitr kullanıyorum. Rom tavsiyesinde bulunabilirmisiniz . Aosp ve miui olabilir hızlı stabillik istiyorum
  9. ynsemrkn51

Yardım k40 brick oldu yarım ediniz lütfen

k40 gaming viet surumu var forumda onu anlatıldığı şekilde kurdum bat dosyası çalıştırdım telefon dosya yazılıp kapandı açılmıyor
  10. ynsemrkn51

Yardım konum kapatmayı iptal etme

selamlar arkadaşlar, bi aldatma mevzusu var konum kapatma anahtarına basilsa bile o kişinin konumunu bilmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim kişinin telefonun redmi note 9s
  11. ynsemrkn51

İpucu Viper4Android Net Ses Ayarı

Selamlar arkadaşlar, Viper4Android kullanan arkadaşlar aşağıdaki resimlerdeki ayarı yaparak net ses alıp ses yükseltebilirler... (Redmi note 8 için denendi) Fır Ekolayzer Her frekansı aşağıdakine göre Yankilanma Ayarını böyle yapın Diğer ayarlar kapalı kalsın bir deneyin nasıl ses ama 3 gün...
  12. ynsemrkn51

Yardım Kapak söküldü , Rom atamıyorum, restart atıyor

arkadaşlar miui mix romu attım ama romu yüklemiyor hata diyor zip dosyası, normal eski yedek aldm onu yükledim onuda reboot atıyor açılmıyor , orangefox recivery kullanıyorum. miui mix yuklemeye calistm
  13. ynsemrkn51

Yardım Vanillia sistemde Google olmadan uygulama açma

arkadaşlar vanillia sistemde bazi uygulamalara google ile nasıl giriş yapabiliriz , google ile oturum açan uygulamalarda
  14. ynsemrkn51

Yardım Aosp Viper 4 Tekrar tekrar sürücü kurulu değil

arkadaşlar viper4 kuruyorum sorunsuz yapardim , bu romda sıkıntı var galiba her seferinde kurduğum halde yeniden başlattığı zaman surucu kuracağı yere surucu kurulsun mu diye yeniden soruyor bu hata ne ile alakalı
  15. ynsemrkn51

Soru Vandec manager Artık kurmuyor

arkadaşlar an itibariyle YouTube engelinden sonra vandec manager uygulaması mikro Google veya vanced uygulamasini kuruyordu, yeni yazılımdan sonra yuklemem gerektiği için yuklemek istedim fakat vandec manager hostunda artık YouTube vanced görülmüyor yukleme kısmı çıkmıyor , bunun çözümünü bilen...
Üst Alt