Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar whatsapp crypt14 okuma yontemını bılen varmı bundan 7 sene once whatsapp vıewer uygulamasıyla bı arkadasımı mahkemesını kazanmasını saglamıstım. sımdı key dosyası kabul etmıyor
Arkadaşlar arama sed kaydedici çalışmıyor kaydediyor gibi görünüyor ama dinlemek için girdiğimde böyle hata veriyor .
Ve kişiler ve çevirici uygulamasının izinlerini göremiyorum. İzinlere tıklayınca açılmıyor
İyi akşamlar, Hyberospro rom yüklemeye çalışıyorum. Fastboot yukleme bat dosyasina tıklıyorum, sorunsuz yükleniyor fakat ekranda hyberos yazisi yaziyor biraz bekledikten sonra beyaz ekran çıkıyor sonra tekrar hyberos yazısı geliyor sonra tekrar tekrar bu oluyor bir türlü rom ekranina...
arkadaşlar konum sorunu yüzünden miui 12 veya 13 kullanmak istemiyorum ama Xiaomi parts hemde miui arayuz olduğu için ses yükseltici olduğu için kullanıyorum miui 11 yukleyip muadil bir ses modulu yuklemek istiyorum drac vb benzer bir modül varmi viper4 bu kadar kaliteli değil bu yüzden size...
selamlar arkadaşlar, bi aldatma mevzusu var konum kapatma anahtarına basilsa bile o kişinin konumunu bilmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
kişinin telefonun redmi note 9s
Selamlar arkadaşlar, Viper4Android kullanan arkadaşlar aşağıdaki resimlerdeki ayarı yaparak net ses alıp ses yükseltebilirler... (Redmi note 8 için denendi)
Fır Ekolayzer
Her frekansı aşağıdakine göre
Yankilanma Ayarını böyle yapın
Diğer ayarlar kapalı kalsın bir deneyin nasıl ses ama 3 gün...
arkadaşlar miui mix romu attım ama romu yüklemiyor hata diyor zip dosyası,
normal eski yedek aldm onu yükledim onuda reboot atıyor açılmıyor ,
orangefox recivery kullanıyorum.
miui mix yuklemeye calistm
arkadaşlar viper4 kuruyorum sorunsuz yapardim , bu romda sıkıntı var galiba her seferinde kurduğum halde yeniden başlattığı zaman surucu kuracağı yere surucu kurulsun mu diye yeniden soruyor bu hata ne ile alakalı
arkadaşlar an itibariyle YouTube engelinden sonra vandec manager uygulaması mikro Google veya vanced uygulamasini kuruyordu, yeni yazılımdan sonra yuklemem gerektiği için yuklemek istedim fakat vandec manager hostunda artık YouTube vanced görülmüyor yukleme kısmı çıkmıyor , bunun çözümünü bilen...