Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta bir yazılım yükleme kurbanı oldum miui 12 vardı miui 13 geçmek istediğim önce TR yükledim sonra dedim neden TR yükledim Global indirdim bu sefer atarken locked+all delete seçtiğim için telefon kilitlendi ve yazılım kurulmadığı içinde telefon şu anda açılmıyor.
Sadece...
Merhaba,
Yaklaşık 2 haftadır haritalara girdiğimde konumu buluyor daha sonra konumu girip yol tarifi al dediğimde araba gitsede haritada takip eden ok cıkmıyır fevam etmiyor 1 yada 2 dakika sonrada GPS sinyali kayboldu diyor.
Başına gdlen ve çözümü için öneride bulunacak varsa çok memnun...
Merhaba,
Telefonumda Xiaomi.eu MIUI 12.1.2.0 Stabil Rom yüklü kullanıyorum arada navi yada uygulamalarda atma harici hiç bir sorun yaşamıyorum, yalnız güncelleme geldiğini görüyorum Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom, sizlerden ricam bunu kullanan ve sorun yaşayan var mıdır?
Ben Mi 10 da...
Merhaba,
Kilit ekranında WhatsApp bildirimlerini gizli görmeyi ama ekrana baktığımda detayını görmek istediğim bir durun söz konusu olabilir mi? ( Yüz tanıma sonrası kilit acıldığından detayın görünmesi)
İyi çalışmalar.
Merhaba
Telefon özellikleri ve yazılım bilgilerini ekte ekran resminde paylaşıyorum.
Telefona yeni yazılım atıldı çift sim yapıldı, çalışıyor ama bazı gereksiz durumlar ile karşılaştım bundan sebep.desteğinizi rica ediyorum.
1. Galeride resimlere bakarken bir anda ya geri geliyor yada...
Merhaba,
Elimizde yeni aldığımız Mi Mix 2 var ama içerisinde IMEI yok atılmamış Wifi çalışmıyor. Bunları nasıl aktif ederiz. Aslında bu süre zarfında telefoncuya götürdüm IMEI attığını ama hat takınca hattın gelmediğini gördük uraştığını Wifi getirdiğini iletti ama sizler bu konuda uzman...
Merhaba,
Enteresan bir durum var gerçekten anlamadığım. Ben iki defa ROM yaptım ama yinede sonuca ulaşamadım iki hattım var ama birini bugün kapattım bu akşam yaptığım ayarlara göre bakarak yarın tekrar düzelmez ise yaptıklarımı yazarak ileteceğim umarım sonucuna ulaşıyor oluruz gerçekten...
Merhaba,
Öncelikle çok aradım ama bulamadım ondan dolayı konuyu açmak istedim.
Problemim gece şarjını %100 yaparak yatıyorum ve sabah kalktığımda %80 hiç şaşmaz neden bu kadar hızlı düştüğü konusunda fikrim yok. Nasıl düzeltebilirim. Bu konuda desteğiniz rica ediyorum.
Ben kullanım düzeni mi...
Çok teşekkürler. Alicak arkadaşlar iletişime geçtiğinde ben elimden geleni yapıyorum. Sizlerden bol kazançlar dilerim.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Ben 3 adet xxx görünce 999 altı sandım bilgi için teşekkürler. Benimde fiyatın yakın herkese hayırlı satışlar tekrar. Ben elimden gelen indirim konusunda da yardımcı olurum.
Merhaba tabi ki anlamam ama siz hangi cihazın özellikle bunun xxx TL fiyata satıldığını gösterin ben alırım hiç merak etmeyin. :) Lütfen cihazları karistirmayalim.
Merhaba,
Ürün 01.04.2017 tarihinde alındı. Sıfırdan farksızdır. Sebebi 1 günluk olması :) Degiştirme sebebim ekran boyutu bana büyük gelmesi :( alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat : 2100 TL