yllcn kullanıcısının son içeriği

1. yllcn

Yardım Mi11 Fastboot da kalıyor

Öyle adamlara vurunca birim para ile bedava ama ahh işte ahhh demek istiyorum. Napacağım bilmiyorum.
  2. yllcn

Yetkili hesap konusunu duydum ama o kadar yüksek olduğunu bilmiyordum. 15 dolar gibi bir rakamlar duydum.
  3. yllcn

Teşekkür ederim ne kadar pahalı olabilir telefonsuz kaldım valla yoksa bu kadar zor durumda kalmazdım. Önere bileceğiniz bir durum var ise yarın yada şimdi uzaktan yapabiliriz, ama istanbuldayım yarın bırakabilirim. Hemen burayı inceliyorum. Çok teşekkür ederim.
  4. yllcn

Merhaba, Geçtiğimiz hafta bir yazılım yükleme kurbanı oldum miui 12 vardı miui 13 geçmek istediğim önce TR yükledim sonra dedim neden TR yükledim Global indirdim bu sefer atarken locked+all delete seçtiğim için telefon kilitlendi ve yazılım kurulmadığı içinde telefon şu anda açılmıyor. Sadece...
  5. yllcn

Soru Mi 10 Pro Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom Kullanımları

Valla helal olsun. Ellerinize sağlık bunu bir türlü bulamadım çok teşekkür ederim.
  6. yllcn

Teşekkür ederim. Ama benim istediğim buradan gizle dediğimde ekrana baktığımda yüz tanımadan sonra içeriğin gösterilmesi :(
  7. yllcn

Denedim vermemektedir.
  8. yllcn

Yardım Mi 10 Pro Xiaomi.eu MIUI 12.1.3 Stabil Rom GPS Problemi

Merhaba, Yaklaşık 2 haftadır haritalara girdiğimde konumu buluyor daha sonra konumu girip yol tarifi al dediğimde araba gitsede haritada takip eden ok cıkmıyır fevam etmiyor 1 yada 2 dakika sonrada GPS sinyali kayboldu diyor. Başına gdlen ve çözümü için öneride bulunacak varsa çok memnun...
  9. yllcn

Stabil olanı kurdum şu anda 12.1.3 mevcuttur.
  10. yllcn

Merhaba, Bugün güncelledim ve kullanıyorum bir sorun yok, ama tek ricam var bilen var mıdır bilmem ama WhatsApp mesajı gelince ekran kilitli ise bildirim ama yüz tanımadan otomatik acılınca mesajı okunabilmesini ayarlayamıyorum :(((( Teşekkür ederim.
  11. yllcn

Merhaba, Telefonumda Xiaomi.eu MIUI 12.1.2.0 Stabil Rom yüklü kullanıyorum arada navi yada uygulamalarda atma harici hiç bir sorun yaşamıyorum, yalnız güncelleme geldiğini görüyorum Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom, sizlerden ricam bunu kullanan ve sorun yaşayan var mıdır? Ben Mi 10 da...
  12. yllcn

Soru Kilit ekranı bildirimlerini gizleme

Merhaba, Teşekkür ediyorum ama burada WhatsApp bildirimini acıp kapatmaya yazıyor. Amacık benim bildirim telefon kilitliyken gizli klit yüz tanımadan acılır ise içeriğin okunması aslında :) (iPhone larda olduğu gibi)
  13. yllcn

Soru Kilit ekranı bildirimlerini gizleme

Merhaba, Kilit ekranında WhatsApp bildirimlerini gizli görmeyi ama ekrana baktığımda detayını görmek istediğim bir durun söz konusu olabilir mi? ( Yüz tanıma sonrası kilit acıldığından detayın görünmesi) İyi çalışmalar.
  14. yllcn

Yardım Mi 10 Uygulamalardan atma yada geri gelme problemi

Tekrar selamlar, 12.0.8 sürümünü önermişsiniz ama nereden bulabilirim bu konuda link desteği rica etsem? Teşekkür ederim.
  15. yllcn

Yardım Mi 10 Uygulamalardan atma yada geri gelme problemi

Peki indirme linkini rica etsem, zahmet olmazsa sevinirim. Teşekkür ederim.
Üst Alt