Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim ne kadar pahalı olabilir telefonsuz kaldım valla yoksa bu kadar zor durumda kalmazdım. Önere bileceğiniz bir durum var ise yarın yada şimdi uzaktan yapabiliriz, ama istanbuldayım yarın bırakabilirim.
Hemen burayı inceliyorum. Çok teşekkür ederim.
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta bir yazılım yükleme kurbanı oldum miui 12 vardı miui 13 geçmek istediğim önce TR yükledim sonra dedim neden TR yükledim Global indirdim bu sefer atarken locked+all delete seçtiğim için telefon kilitlendi ve yazılım kurulmadığı içinde telefon şu anda açılmıyor.
Sadece...
Merhaba,
Yaklaşık 2 haftadır haritalara girdiğimde konumu buluyor daha sonra konumu girip yol tarifi al dediğimde araba gitsede haritada takip eden ok cıkmıyır fevam etmiyor 1 yada 2 dakika sonrada GPS sinyali kayboldu diyor.
Başına gdlen ve çözümü için öneride bulunacak varsa çok memnun...
Merhaba,
Bugün güncelledim ve kullanıyorum bir sorun yok, ama tek ricam var bilen var mıdır bilmem ama WhatsApp mesajı gelince ekran kilitli ise bildirim ama yüz tanımadan otomatik acılınca mesajı okunabilmesini ayarlayamıyorum :((((
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Telefonumda Xiaomi.eu MIUI 12.1.2.0 Stabil Rom yüklü kullanıyorum arada navi yada uygulamalarda atma harici hiç bir sorun yaşamıyorum, yalnız güncelleme geldiğini görüyorum Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom, sizlerden ricam bunu kullanan ve sorun yaşayan var mıdır?
Ben Mi 10 da...
Merhaba,
Teşekkür ediyorum ama burada WhatsApp bildirimini acıp kapatmaya yazıyor.
Amacık benim bildirim telefon kilitliyken gizli klit yüz tanımadan acılır ise içeriğin okunması aslında :) (iPhone larda olduğu gibi)
Merhaba,
Kilit ekranında WhatsApp bildirimlerini gizli görmeyi ama ekrana baktığımda detayını görmek istediğim bir durun söz konusu olabilir mi? ( Yüz tanıma sonrası kilit acıldığından detayın görünmesi)
İyi çalışmalar.