yldrm33 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü telefon değişikliği

üstadım sorundan kastım şu; tüm inceleme ve yorumlarda ekranda pikselleri görürsün vs deniyor. Ama benim kıyasım elimdeki redmi5plusla olur. Eğerki redmi 5 plustan yeterince iyiyse alırım. google tercih etmemin sebebi ıvır zıvır program yok. gerisi launcherle halledilir.
  2. Y

Çözüldü telefon değişikliği

arkadaşlar halihazırda kullandığım telefon redmi 5 plus ve mi a3e geçmek istiyorum. Muhakkak a3 daha iyidir ama incelemelerde ekran sorun diyorlar. Ben oyun oynamam fotoğraf takıntım yok. facebook whatsap bazen film ve genel olarak müzikdinlerim. A3 e eu globe tarzı romlar yüklenebiliyormu...
  3. Y

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

pil gerçekten çok berbat oldu son güncellemeyle
  4. Y

aynen deiğin gibi yaptım sorunsuz yükledi sağolasın
  5. Y

arkadaşlar 9.5.23 güncellemsini indirdim telefon hafızasına attım yükle dedim. ama packpage extract took 00s diyor bitmiyor yükleme yaklaşık 20 dk oldu. daha önce yükleme yaptım defalarca sorun ne olabilir.
  6. Y

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

arkadaşlar otg görmemesine bir çözüm yokmu
  7. Y

arkadaşlar mi globe yüklüydü 1 saat kadar önce usb otg seçeneği vardı masik 4.2 yükledim otg yok. recoveryde var nasıl çözebilirim çok sık kullanıyorum otg yi
  8. Y

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Arkadaşlar bu romda önceden otg usb kullanıyordum şimdi usb takıyorum görmüyor. Otg kaldırılmışmı
  9. Y

ilginiz ve cevabınız için tşk. Birazdan deneyeceğim
  10. Y

rootlumu bu rom eğer öyleyse kurulum yapmadan rootu silmek için ne yapmam gerekir. Miroom da mgisk dosyasını siliyorduk
  11. Y

sitesinde ""Kurulumu sırasında bellenimi kurmak için esnek bir sisteme sahip Aroma Installer, dil Aroma Installer: RU ve EN """ şeklinde açıklama yapılmış. Türkçe yokmu masik 3.2 de
  12. Y

daha önce eu rom ve global stock rom kullanıyordum bu roma geçtim gayet güzel sevdim ama bu romda ses neden bu kadar düşük ve çözümü varmı. telefon zil sesi eskisine göre nerdeyse yarı yarıya
  13. Y

arkadaşlar ek ayarlar kısmında bölge değiştirme menüsü yok. farklı bir yerdemi yada başka bir şeymi yapmak lazım
  14. Y

hızlı cevap için teşekkürler 1552339626 bir soru daha sorsam vaktiniz almış olmam umarım. ben 9.1.10 sürümünü yüklemeişim şimdi 9.3.7 sürümü indirdim. yenidenmi kurmam lazım yoksa üzerine güncelleme oluyormu ve nasıl . ayarlardan güncelle dediğimde web sayfasını açıyor
  15. Y

arkadaşlar bu romdan root nasıl kaldırılır. root olayı bana çok çekici gelmiyor romdan gayet hoşnut kaldım
Üst Alt