ykabakc19 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Fastboot Rom atamıyorum

Cihazı 2019'da almıştım. Bugüne kadar xiaomi.eu stabil romu kullandım. Ama artık root, twrp ne varsa kaldırıp cihazı aldığımda yüklü roma dönmek istiyorum. Ancak mi flash status kısmında sürekli şu yazıyor. Progress kısmı dolmadan telefon kendini yeniden başlatıyor ve rom yüklenmiyor
  2. Y

Soru Xiaomi mi 9 lavender (lavanta)

Xiaomi mi 9 lavender (lavanta) modelini Türkiye'de nerede bulabilirim ? İnternetten aradığımda bile Türkiye'de sadece mavi ve siyah renkli modeller gözüküyor. Nereden bulabilirim ?
  3. Y

Yardım miui eduroam bağlantı sorunu

Dns ayarlı herhangi bir şey varsa ondan olur. Ben magisk üzerinden DNS değiştirici zip flaşlamıştım. Onu sildim ve halloldu
  4. Y

Yardım miui eduroam bağlantı sorunu

Cihazım Xiaomi Redmi Note 7. Yüklü sürüm MIUI 10|V.10.3.4.0 PFGCNXM|(stable). Eduroam önceden de bağlandığım şekilde bağlamaya çalışıyorum ama son ekran olarak sürekli Bağlandı, internet yok yazısı geliyor. Sebebi nedir ? Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  5. Y

Yardım Gcam HDR+ (GELİŞTİRİLMİŞ) ÇALIŞMIYOR

Bu romu kullanıyorum. Bu romda kararsız mı ?
  6. Y

HDR+ Gelişmiş çalışmıyor HDR+ açık çalışıyor HDR+ kapalı çalışıyor
  7. Y

Nedenini bilen var mı ? HDR+ (geliştirilmiş)da çalışmıyor ama diğerlerinde çalışıyor
  8. Y

Soru Bildirim çubuğu özelleştirme

Mavi yerine kendi isteğim bir rengi koymak istiyorum
  9. Y

Substratum denedim olmadı
  10. Y

Buradaki mavi rengi başka renge çevirmenin yolu var mı ?
  11. Y

Çözüldü ekran küçüldü !!!

böyle yapınca ekran ayarı da aynı kalıyor
  12. Y

içindeki ayarların, bilgilerin gitmesini istemiyorum
  13. Y

Resolution Changer Pro_ile ekranın çözünürlüğünü yükseltmeye çalıştım ama ekran fotoğraftaki hale geldi ve dokunmatiğini de kullanamıyorum. Cihazım rootlu
  14. Y

Soru Redmi note 7 çift tıklama ile uyutma (double tap to sleep)

Launcher aramıyorum. Bildirim çubuğuna çift dokunma ile kapatmayı nasıl yapabilirim onu soruyorum
Üst Alt