Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı 2019'da almıştım. Bugüne kadar xiaomi.eu stabil romu kullandım. Ama artık root, twrp ne varsa kaldırıp cihazı aldığımda yüklü roma dönmek istiyorum. Ancak mi flash status kısmında sürekli şu yazıyor. Progress kısmı dolmadan telefon kendini yeniden başlatıyor ve rom yüklenmiyor
Xiaomi mi 9 lavender (lavanta) modelini Türkiye'de nerede bulabilirim ? İnternetten aradığımda bile Türkiye'de sadece mavi ve siyah renkli modeller gözüküyor. Nereden bulabilirim ?
Cihazım Xiaomi Redmi Note 7. Yüklü sürüm MIUI 10|V.10.3.4.0 PFGCNXM|(stable). Eduroam önceden de bağlandığım şekilde bağlamaya çalışıyorum ama son ekran olarak sürekli Bağlandı, internet yok yazısı geliyor. Sebebi nedir ? Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Resolution Changer Pro_ile ekranın çözünürlüğünü yükseltmeye çalıştım ama ekran fotoğraftaki hale geldi ve dokunmatiğini de kullanamıyorum. Cihazım rootlu