Yerkan kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom MIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe

Ben en son sürümü kullanıyorum ama bildirim gecikmesi var eu ya dönüş zamanı geldi sanırım.
  2. Y

V2 olan arkadaşın tavsiye ettiği rom.
  3. Y

Tüm sürümlerinde şarj bitme sıkıntısı mı var acaba?
  4. Y

Rom [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 23.01.2022

Tamam hocam teşekkür ederim. 1615970918 Arkadaşlar roma alışma evresindeyim çok soru sorabilirim kusuruma bakmayın olurmuş. Birkaç sorum daha olacak 1. Kare tuşuna basınca çalışan arka plandaki uygulamalar çok yer kaplıyor bunu 4 lü olarak yapabiliriyim. 2. Cebimde devamlı uygulamaların ana...
  5. Y

Vanilla varyantini kurdum ama aradigim zaman kaydet tusu gorunmuyor.klonlama icin hangi uygulamayi onerirsiniz hocam. Sanirim ben fena miui ya alismisim
  6. Y

Arkadaslar bir kac sorum olacak 1. Daha once miroom kullanicisi olarak klavyeme cok alismistim swifkey miydi neydi o klavyeyi bu romda kullanabilirmiyim. 2. Cagri kaydetme ozelligi olmazsa olmaz ozelliklerimin basinda geliyor bu romda varmi o ozellik 3. Cift hat kullandigim icin uygulama...
  7. Y

arkadaşlar bu romu kurdum ama türkçe dil seçeneğini bulamadım:D 1615927082 bulmuşum:D
  8. Y

Soru Aosp Rom Önerisi

işin gücün rast gelsin hocam çok teşekkür ederim..
  9. Y

Soru Aosp Rom Önerisi

MIUI dan sıkıldım şarjım bitmesin telefonda akıcının akıcısı olsun herşey daha hızlı gerçekleşsin dersem de AOSP romlardan Havoc, Evolution X ve Arrow favori üç romum olur. bu madde tam bana göre hocam. çok sık telefonda değişiklik yapmam takılmasınkullandığım uygulamalarda sıkıntı çıkarmasın...
  10. Y

Soru Aosp Rom Önerisi

hangi romu önerirsiniz hocam?
  11. Y

Soru Aosp Rom Önerisi

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. İşim gereği devamlı adres alıyorum müşterilerden. Bunun için en kolayı ses kaydı benim için. Kullandığım miroom Yandex navigasyonda hata veriyor. Hem şarj konusunda hem saydığım özellikleri barındıran uzun aylar kullanacağım bir rom önerirmisiniz. Birde...
  12. Y

MIUI 11 [ Android 10 ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Stabil V11.0.8.0. QFKCNXM

bilgisi olan arkadasşlar yardım edermisiniz şirket mailini bu romu yükledikten sonra şirketten söyle bir cevap geldi Mobil cihazınızın işletim sistemi istenen sürümde olmaması nedeniyle şirket politikası gereği gerekli güncellemeyi almadığı sürece e-posta alamayacaktır. Sunucuda tanımlanan bir...
Üst Alt