Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam hocam teşekkür ederim.
1615970918
Arkadaşlar roma alışma evresindeyim çok soru sorabilirim kusuruma bakmayın olurmuş. Birkaç sorum daha olacak
1. Kare tuşuna basınca çalışan arka plandaki uygulamalar çok yer kaplıyor bunu 4 lü olarak yapabiliriyim.
2. Cebimde devamlı uygulamaların ana...
Vanilla varyantini kurdum ama aradigim zaman kaydet tusu gorunmuyor.klonlama icin hangi uygulamayi onerirsiniz hocam. Sanirim ben fena miui ya alismisim
Arkadaslar bir kac sorum olacak
1. Daha once miroom kullanicisi olarak klavyeme cok alismistim swifkey miydi neydi o klavyeyi bu romda kullanabilirmiyim.
2. Cagri kaydetme ozelligi olmazsa olmaz ozelliklerimin basinda geliyor bu romda varmi o ozellik
3. Cift hat kullandigim icin uygulama...
MIUI dan sıkıldım şarjım bitmesin telefonda akıcının akıcısı olsun herşey daha hızlı gerçekleşsin dersem de AOSP romlardan Havoc, Evolution X ve Arrow favori üç romum olur. bu madde tam bana göre hocam. çok sık telefonda değişiklik yapmam takılmasınkullandığım uygulamalarda sıkıntı çıkarmasın...
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. İşim gereği devamlı adres alıyorum müşterilerden. Bunun için en kolayı ses kaydı benim için. Kullandığım miroom Yandex navigasyonda hata veriyor. Hem şarj konusunda hem saydığım özellikleri barındıran uzun aylar kullanacağım bir rom önerirmisiniz. Birde...
bilgisi olan arkadasşlar yardım edermisiniz şirket mailini bu romu yükledikten sonra şirketten söyle bir cevap geldi
Mobil cihazınızın işletim sistemi istenen sürümde olmaması nedeniyle şirket politikası gereği gerekli güncellemeyi almadığı sürece e-posta alamayacaktır.
Sunucuda tanımlanan bir...