Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar mi 6 dan mi 9t pro ya geçtim farkettiğim bi özellik kaybolmuş tüm forumu aramama rağmen bulamadım.
arama ekranında iken kayıt butonu kaybolmuş bu özelliği nasıl aktif ederim ek bi program kullanmadan?
sürümüm global
arkadaşlar mi 6 dan mi 9t pro ya geçtim farkettiğim bi özellik kaybolmuş tüm forumu aramama rağmen bulamadım.
arama ekranında iken kayıt butonu kaybolmuş bu özelliği nasıl aktif ederim ek bi program kullanmadan?
sürümüm global
Cihazımda hem parmak izi okumuyor hemde ayarlarda parmak izi bölümü kaybolmuştu. Ben root falan işlerinden anlamıyorum sürümüde ne gelirse güncelleyen biriyim. 20 gün önce telefonumu garantiye gönderdim bugun servis raporu geldi yapılmıyormuş. şimdi hepsiburada ile pazarlık başlayacak.
Bu ürün halen satılıyor n11 gg sitelerinde zaten hocam ve güncel fiyatı 3 bin tl. Ve hepsi burada para iadesi yaptığı zaman ben fatura tutarı ile üst segment mi6 gibi özelliklerdeki telefonu alamıyorum onun yerine orta segment diye tabir edilen telefon alabiliyorum burada tüketici yönünden hak...
her iki tarafta kendine göre haklı olabilir ama thh bu konuda emsal oluşturacak bir çok davası var. adam dolar kuru yüzünden aldığı ürünü 1 yıl sonra bırakın almayı yarısını alamıyor. örneğin ekran kartı almış tüketici benim durumum gibi satıcı elinde olmadığını söylemiş fakat yeni çıkan...
çok haklısınız hocam hepsiburada adına para iadesi çok mantıklı fakat tüketici için hiç mantıklı değil. kanunun verdiği seçimlilik haklarından olan misli ile değişim hakkımı thh ye taşıyıp sonucu bekleyeceğim umarım thh tüketici hakkında karar verir.
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimal thh ye başvurcam bi daha arayacaklar beni ordanda bişey çıkmaz ise yasa çok açık sanırım.
başından böyle bi durum geçen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.
1566456723
hocam illa thh den mi çıkması lazım bu değişim kararırın. hepsiburada ile konuşup...
Hocam belki yalnış bi kelime olmuş ama tüketici konusundan olaya bakarsanız bi hak kaybı var ortada ona istinaden yazdım ve bu olay başınızdan geçtimi?
ben sadece seçimlik hakkımı ürünümün aynı özellikteki bir cihaz değişimini isteyebilirimiyim yoksa illa para iadesi ile hak kaybına mı...
telefonum mi6 hepsiburada dan yaklaşık 1.5 yıl önce 2 bin tl ye aldım. 2 gün önce delta garanti (ürün iade prosedürüne uygundur) telefonumun yapılmadığı raporunu bana gönderdi. şimdi hepsi buradadan ücret iadesi istemeyip misli ile değişimi talep ettim. fakat hepsi buradada o telefon satışta...
aynı problem bugun bendede olmaya başladı en son güncelleme geçmişinde personal assistant güncellemesini aldıktan sonra başladı yokmu mi sürümü 10.3.4.0 ocamıxm