yavuzkudret kullanıcısının son içeriği

1. yavuzkudret

Yardım Quick Charge Problemi Acil Yardım!

Orjinal başka kablo ve adaptörle denedim sorun devam ediyor. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. yavuzkudret

Yardım Quick Charge Problemi Acil Yardım!

arkadaşlar dün akşam miuipro romunu yükledim ve quick charge olayı yok oldu. sanki pc ye bağlamışım gibi şarj oluyordu sonrasında full wipe yapıp global beta romuna döndüm ve hala quick charge yok. kabloda ve adaptörde de sorun yok çünkü miuiproya geçmeden 2 dk öncesinde hızlı şarjı...
  3. yavuzkudret

Haber MIUI 9 Ne Zaman Çıkacak ?

Son çıkan geometrik tema serisinin miui 9 da en azından icon paketinin kullanılacağını düşünüyorum, umarım blur tarzı status bar kullanılır tek beklentim bu görsel olarak :) MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. yavuzkudret

Yardım Mi5s Videoya Geçişteki Gereksiz Zoom

Zoom olayı sabitlemeden ötürü değil. Fotoğraf çekerken 4:3 formatında çektiği için geniş açı alıyor, video kaydı sadece 16:9 formatında 1920*1080 olarak var. O yüzden kırpılıyor görüntü malesef.. 4:3 video çekmek içinde ek kamera uygulamalarıyla kalite düşürmek şartıyla kullanılabilir belki...
  5. yavuzkudret

Soru 7.7.7 Güncellemesi ile MIUI 9

7 temmuzun cuma gününe yani dev romların yayınlandığı güne denk gelmesi ve 7.7.7 gibi tesadüf olması, miui 9 un eli kulağında olması falan derken gelir mi dersiniz? :) MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. yavuzkudret

Soru OnePlus 5 128GB Mi 6

An itibariyle xiaominin bendeki tek albenisi miui arayüzü. Fiyat/performans sıfatını yitirmeye başladı çünkü son fiyatlandırmalardan sonra. Ve hala kamera yazılımı konusunda geliştirmeler yapılmadı. Mi5s te pixeldeki sensör kullanılıyor fakat aynı performans yok. Tamam 5sin kamerası muazzam...
  7. yavuzkudret

Soru OnePlus 5 128GB Mi 6

Oneplus açık ara.. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yavuzkudret

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Mi 5s 4/128 siyah!?? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. yavuzkudret

Soru Xiaomi mi 6 ekran koruma ve arka kılıf tavsiye.

Ekranı sıradan bir darbeyle kırılmış bir mi 5s'im ve sapa sağlam bir nano kırılmaz camım var yeterli midir? :) Darbeyi direkt olarak ekrana veriyor ince oluşundan dolayı. Temperli camın o darbeyi ekrana yansıtmayacağı taraftarıyım. Kalın oluşundan dolayı kendisi yiyor basıncın çoğunu. MI 5s...
  10. yavuzkudret

Nano kırılmaz cam dedikleri dalga sadece çiziklere karşı koruyor arkadaşlar benden söylemesi. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. yavuzkudret

Kırılmaz cam beklemeyin. Mi5s çıkalı 10 ay oldu hala tam kaplayan, hava boşluğu bırakmayan sorunsuz bir kırılmaz cam üretilemedi. Mi6'da da aynı ekran kullanıldığını düşünürsek hayalini kurarsınız ancak..
  12. yavuzkudret

Rehber Rehber - [Recovery][Capricorn] TWRP 3.1.1-0 Touch Recovery ...

****BUG**** 7.5.25 Global Dev Rom'dan 7.5.11 xiaomi.eu roma geçmek istediğimde rom twrp den sorunsuz yükleniyor fakat mi ekranında kalıyordu. Beklemen gerek diyen arkadaşlar; 25 dakika kadar bekledim fakat alttaki yüklenme çubuğu gelmedi öyle kaldı. TWRP 3.0.2 yükleyip denediğimde sorunsuz...
  13. yavuzkudret

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Telefon ısınıyor ve pil hızlı bitiyor.. Fulledim tekrar deneyeceğim. Temiz kurulum yapıldı. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yavuzkudret

Haber Xiaomi Mi 6 Lansmanı (Ana Konu)

Babacım mi note 2 tasarımve performans anlamında en şahane cihazı, üstüne yok.. Onu almamamın nedenleri ise şunlardı; Nit oranı düşük Ppi düşük 5.7 inç telefona 1080 p ekranda yetmiyor. Ve kamerası.. Aramızda mühendis varsa kendimiz şaominin telefonlarını birleştirerek xiaomiden daha iyi...
  15. yavuzkudret

Haber Xiaomi Mi 6 Lansmanı (Ana Konu)

Olay kesinlikle öyle malesef.. Ama bu yoldan dönmesi gerek bence. Cihazda kulaklık girişide yok farkettiyseniz. Mi6s de falan belki giderler köklü bir değişime. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu mi6 :) MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt