Haber MIUI 9 Ne Zaman Çıkacak ?

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama buraya atmak istedim. Olası durumda silinebilir ufak bir göz gezdirdim bu alt foruma bulamadım ama görememişte olabilirim.

Bu bilgiler 6 Temmuz 2017 (Bugün) Miui Eu Forumundaki vincent_khoo adlı süper moderatör'ün paylaştığı bir haberdir.

"MIUI 9 ne zaman geliyor?", MIUI Forum alt forumlarında genel olarak sorulan soruların başında geliyor. Herkes heyecanlı ve bir sonraki büyük güncellemeyi bekliyor. Herhangi bir arama motoruna "MIUI 9" yazarsanız, MIUI hakkında çok sayıda sahte bilgi ve haber var. Teknoloji siteleri denilen çok sayıda site ve bloglar bile uygun cihazların, özelliklerin ve yayın tarihlerinin bir listesini sağladı. Bazı kullanıcılar tereddüt etmeden gönderilen bilgileri körü körüne kabul ediyor, paylaşıyor ve inanıyor.Size yanıltıcı bilgi veren birkaç örnek vereyim .

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI ürün müdürümüz son zamanlarda Weibo'da bir ekran görüntüsü paylaştı . Ana amaç, MIUI 9'un yaklaşmakta olan tasarımı hakkındaki düşünceleri hakkında kullanıcılardan geribildirim toplamaktır. Ekli ekran görüntüsünün MIUI tarafından yapılan temalardan biri olduğunu açıkça belirtti. Bununla birlikte, bazı teknoloji siteleri MIUI 9'un sızdırılmış ekran görüntüsünü yanlış bildirdiler. Yukarıdaki ekran görüntüsünün sadece sıradan bir teması olduğunu ve MIUI 9 ile hiçbir ilgisi olmadığını unutmayın.

İşte bizden önemli ve resmi bir açıklama geliyor. Departman başkanımız MIUI 9'un gerçekten yakında çıkacağını ve 16 Ağustos 2017'den önce geleceğini doğruladı .

Yukarıdaki görüntü MIUI'nin Weibo üzerinde hangi Mi cihazlarının Android N üzerinden güncellendiğini kullanıcılarını bilgilendirmek için paylaşıldı. Bazı teknoloji siteleri MIUI 9 için uygun cihazların bir listesi olduğunu bildirdi. Buda sahte haberdir.​

Son düzenleme:

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel yazmak yasak ama konuyu öne çıkar butonu falan var mı göremedim.

yavuzkudret

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kudret
Cihazım
Mi 5s
Konular
10
Son çıkan geometrik tema serisinin miui 9 da en azından icon paketinin kullanılacağını düşünüyorum, umarım blur tarzı status bar kullanılır tek beklentim bu görsel olarak :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular